189

Хейтър

преди 13 години

Аз имам две предложения:1. Излизаме със старите коли...чакаме да мине кортеж. Става мазаницата, спират ни - ок, пишат ни акт, но се вдига МЕДИЙНА врява. НСО са под камерите.2. Всеки си слага една тип web камерка на стъклото и прави запис. Да видим дали със запис ще ви напишат акт.

188

Анонимен

преди 13 години

Новината, всъщност, не е никаква новина: всички хора предварително знаеха, че простосмъртният човечец с "Пасата" ще е виновен. Поговорката:"Гарван гарвану око не вади"- в действие!

187

Анонимен

преди 13 години

Пичове отворете си очичките!!!Как ги измериха тези 50 метра, следи има ли???Не забравяйте, че и нсо-колата се е движила и е вкарала допълнителна сила при удара, естествено, че 20+ годишна кола ще се разхвърчи на части!!!

186

Анонимен

преди 13 години

КАТ трябва да направят една проверка тези от НСО много често взеха да участват в ПТП

185

ФАШИСТ

преди 13 години

КАЧЕТЕ СЕ НА ТРОТУАРИТЕ , ЧЕ МИНАВАТ ДРУГАРИТЕ !

184

Р. Петков

преди 13 години

до 184Браво другарю, бранете търговията, че инак няма пари за пропаганда.

183

Х

преди 13 години

Претръпнах от решенията на властта. За целта свинете си поддържат обслужваща ибрикчийница от ибрици с различен профил. Но все повече се удивлявам на изцепките на редови форумци. То бива-бива, ама чак такава простотия и слугинаж каквато демонстрират някои ибрици във форума, надминава всичко, което съм видял, чул, прочел. И тъй като на простотията да отговоряш с етични доводи и категории си е чиста загуба, от мен кратко - ***!

182

Анонимен

преди 13 години

181 - Бе кой те бръсне за слива бе! Ти си умиращ вид - ГЕРБЕР:)

181

do 177

преди 13 години

Misho Birata... toq deto Parvanov mu urejdashe licenza li imash predvid? Ne sum komunist da piq Ledenika..

180

Анонимен

преди 13 години

Вече ще се моля следващит път НСО да ги срещне БЕЛАЗ на пътя:) Има ли смъртен случай от тях ще черпя, защото ще знам, че са спасени десетки животи!

179

от 172

преди 13 години

Тия дето ми налепиха минуси за 2 минути... да не продавате и вие хероин бе, *** нйедни? Децата ви от свръхдоза да пукнат дано!

178

ММ

преди 13 години

174 - говорш кола която не се е ударила в две други преди да спре!Поне като пишеш гледай фактите.Снощи ясно показаха частите на пасата разпилени на поне 10 по платното това нещо ако се е движил с 30 няма как да стане ....

177

Ама как !

преди 13 години

Защо само с акт. Вкарайте го затвора бе ушеви прасета !!! Ще дам банкет когато вместо някой очукан Пасат , насреща ви се окаже Камаз !!!

176

Анонимен

преди 13 години

ЕЕЕЕЕЙ ГОЛЯМ КАРЪК Е ТОЗИ С ПАСАТА

175

Анонимен

преди 13 години

172 - Спокойно бре! Ще се гътнеш от точаяние:) Това, че не си достатъчно умен е от Господ:) Я *** изпии една Леденика и ще се оправи:) Хем ще помогнеш Мишо Бирата да си върне дълга към СИБанк:)

174

ре 174

преди 13 години

Само дето пасатът е спрял на 50 м, а не на 10. Показаха го 100 пъти по телевизията. Как така е карал с 30, и след удари в две коли продължава още 50 м? Просто питам... Освен това, ако ударен беше не автомобил на НСО, а друга кола, сега всичките ла*нари платени щяха да го разпъват тоя на кръст, и да плюят КАТ и МВР че оставят селяните да ни избиват по пътищата...

173

Анонимен

преди 13 години

dnes.bg/crime/2011/02/16/vrachanin-plashi-chengeta-koziruvai-ili-streliam.11140хахахаха

172

до ММ

преди 13 години

Ако ще пишеш колко да защитаваш пиши поне логични неща!Една средно статистическа кола за да спре на мокър асфалт в рамките на 10 метра, според механиката, физиката и математиката се е движила с около 27 километра в час!!!

171

Анонимен

преди 13 години

Хахахаха! Какво нещо са политически мотивираните коментари:) Колко отчаяние прозира от герберите:) Дори вожда сутринта си призна, че ги е предупреждавал:))Само така! Отречете думите на вожда сега, че не ги е казал:) Все си мисля, че сутринта по БТВ беше СРС и са му монтирали думички:)))))))))))))))))))))

170

Анонимен

преди 13 години

Според платените драскачи, държава, в която законите се спазват и се налагат, е полицейска. Ако е така, с две ръце гласувам за полицейска държава. А не комшията отгоре да продава хероин, аз да искам да го подгонят, и те да ми обясняват че без слушане и следене нямало да стане, а в момента не било за СРС-та...*** на всички дето заради дребните си далаверки нямате интерес да имаме закони и законност!