19

az

преди 13 години

Така е, дъвчат се едни и същи теми в българските филми .. С една дума - старата песен на нов глас

18

до 15

преди 13 години

ами той му е син а не брат на бахаров ама нищо,то и без това тука само познавачи са се събрали

17

Анонимен

преди 13 години

днес. бг - кога ще си оправите системата за коментари и линка, на който пише "Отговори" наистина ще работи за отговор???

16

до Автора

преди 13 години

.. Само за информация на госпожа/госпожица Пенева:"... картина на мистериозен възрожденски борец за свобода с живописни мустаци"1во - това е портрет, а не картина.И 2ро - "мистеризоният" / за Вас / борец за свобода е Панайот Хитов.

15

изпрати

преди 13 години

Ще гледам български филми и сериали, когато премахнат от основната си тема секса и всичко свързано с него... Мисля, че има предостатъчно дълбоки и наболяли теми, които да се използват, вместо "бунтарско поведение", задължителната "невъзможна любов", подсладена с някоя цица, или пък жаргонен диалог. Love.net, Tilt, Мила от марс, Мисия Лондон и др., за които не знам, спокойно могат да липсват от българската сцена...

14

Анонимен

преди 13 години

Не искам повече социални филми за прехода и комунизма. Направете нещо със зомбита!

13

Аман!

преди 13 години

Аман вече от филми за социализма, прехода, мутрите, лютеницата и портрета на Тодор Живков!! Аз съм от поколението на въпросното време и ми е писнало до смърт да дъвчат и страдат и да се упражняват филмово, театрално, литературно по темата! Пък как любовната история била "извън времето, която случайно се е случила там и тогава"!!!! Ами като чета това идва ми на ум за "Всичко е любов"... Много оригинално, няма що! И органично, както твърди автора на статията. Като органичен тор, например!

12

da de

преди 13 години

Този гнусния къдравия брат на онзи дето участва във филма с *** "Дзифт"...не мога да го гледам нито да го слушам. Докога с тия смешни "актьори" и тия прости български филми??Докога с тия наркомански черно бели помии о извинете.."филми"

11

Анонимен

преди 13 години

Изключително глупав филм парвен за наивници ...

10

Анонимен

преди 13 години

Филмът е много хубав, актьорите играят страхотно. Едни и същи актьори гледаме, защото са добри, освен това първо за избрани за ТИЛТ, филмът е сниман преди повече от година...

9

до lola bunny

преди 13 години

охххх котьоооооо

8

lola bunny

преди 13 години

И аз се сещам за "Мисия Лондон" като чета за поредния прехвален БГ филм. Ако предлагаше нещо повече от псувни и секс сцени бих се престрашила да го гледам, но ако съдя по трейлъра не си струва 9-те лева.

7

-

преди 13 години

Не съм гледал този филм,но като чета сюжета и ми се струва,че няма да се отличава с нищо от останалите.. Мен също ме дразни,че гледаме едни и същи актьори.. Наистина,нека има българско кино,но да се правят качествени филми. Мисия Лондон беше толкова прехвален, а всъщност беше по-зле и от най-евтините американски комедии..

6

Ivan

преди 13 години

Нека има бг кино! Обаче защо едни и същи грозни и бездарни артисти трябва да гледаме и на кино и по телевизията?!?!?! Тоя къдравия като го видя и ми става лошо.

5

булгаришен поетишен

преди 13 години

Ами то хубаво бг кино,ама то всичко на всичко 5 актьора и 3 актриси се въртят постоянно,ми то като в общината бе другари-лели,були,стринки,чинки,батювци и тем подобни.ми докога така бе другари,по червеному-връзкарски ще я караме?айде беж оттука,един лев нема да дам ни за кино,ни за данъци,ни за осигуровки в тая скапаната държава-мащеха.една шепа мръсни червени връзкарски *** се ширят за сметка на всички останали,докога?

4

hahaha

преди 13 години

искам да опъна номер 3

3

Анонимен

преди 13 години

Искам да отпъна Сиянчето от стъклен дом...

2

marqnka ut muntanq

преди 13 години

putkrepqm!!!da jivee bulgarskoto kino!

1

Анонимен

преди 13 години

Супер, нека има българско кино, но нека да не гледаме едни и същи актьори.