28

Вера

преди 13 години

До 20: Аз затова писах, че готвя на двора и ходя до тоалетна на паркинга..

27

гурбетчия до 23 хаха

преди 13 години

Ти и такива като тебе дават отговор на въпроса защо Бг.никога няма да се оправи!Човек трябва да е абсолютен *** за да не разбере защо аджаба при преброяване на населението се задават такива въпроси!Ами ще ти кажа:по този начин всяка държава знае колко % са бедни,колко живеят нормално и т.н.

26

Shark

преди 13 години

Европа-та газ пикае че 90% от балгарите живеят в собствени жилища, въпреки мизерните си доходи. Хора, не продавайте жилищата си, ако се наложи вложете си парите в друго жилище, по-малко и по-евтино, но не оставайте без имот. Това е дългосрочната цел на Европа. Затова са и тези въпроси в преброяването.

25

Българин

преди 13 години

На крив... Пак и отново! И преброяването се оказа повод за мърморене. Айде стига вече!

24

е

преди 13 години

Лично аз държа да бъдат преброени качественно "малцинствата"- все пак те са тези, които решават кой ще ни управлява.

23

хахаха

преди 13 години

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ВЪПРОС: ЗАЩО след като преброявате населението има въпроси къде работя какво работя каква е фирмата в която работя, колко стаи имам колко спални, колко кв/м са те, имам ли стерео, телевозор, хладилник, печка?????ВИЕ ПРЕБРОИТЕЛИ ЛИ СТЕ ИЛИ бирници и крадци?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

22

Анонимен

преди 13 години

Преброяването трябва да бъде такова , казвам се еди как си , живеем заедно еди колко си хора и имената на тия хора и данните. Който се е преброил в интернет знае , че имаше 3 листа с *** и дразнещи въпроси , използват ,че хората са заплашени с глоби и са сложили какви ли не простотии да отговаряш ...

21

Анонимен

преди 13 години

Май ще излезем повече от китайците.

20

Анонимен

преди 13 години

Телевизия, интернет, топлата вода, ток и дограма е лукс в 21 век, а притежаващи ги- богаташи! За този рев, където го наддаваме всеки ден живеем прекалено добре ако питате мен. От утре- на палатки и 20 годишни консерви за обяд- тогава ще имаме право да недоволстваме.

19

.).

преди 13 години

Какво общо има с преброяването колко квадратни метра ми е кухнята и колко квадратни метра ми е коридора ? Дали имам някакъв здравословен проблем и колко мисля (В ПРОЦЕНТИ !!!) този проблем е намалил работоспособноста ми ? Фирмата на баща ми как се казва и десетки е такива простотиии ... каква е връзката на преброяването с тия неща !?

18

sedesar

преди 13 години

Поредната милиционерщина на гербавите комунисти-броене и пресмятане на имотното състояние с цел повишаване на данъци. Ей, не остана област, която тези комунисти да не разтуриха= 20 месеца, упорито пак ни водят към светлото си бъдеще на комунизъма-идиотизъма, не проумяха че такова просто няма

17

тази новина е ....

преди 13 години

нищо в сравнение с тази,която ще ви кажа : поради турското производство на електромобили,България реши да произвежда газомобили,които ще се задвижват с п-ръдня!Така родното производство ще конкурира тъпите *** комшии!

16

преброител

преди 13 години

Лошо...няма пари, няма бизнес....

15

Случаен

преди 13 години

Преброяване се е правило и ще се прави. Но типично по български, интереса е не колко сме, а какво притежаваме. Дали сме си сложили нова дограма, дали имаме това или онова. Мирише на по-високи данъци.

14

aMorph

преди 13 години

Ето това е поведение на трезво-мислещ народ. Язък само че това преброяване е направено за колегите ***, които така или иначе няма да се преброят ;)Да не говорим за малоумно написаното онлайн преброяване, в нашето семейство 4 човека работим и на никой от нас професията, дори областта не присъстваше в тези за избиране...

13

peter

преди 13 години

ГЕРБ да не се ослушват, а да включат в изборния кодекс гласуване по интернет.Само така ще се повиши избирателната активност и ще се обезмисли купуването на гласове.Ама... във в тази връзка дали им стиска?

12

1234

преди 13 години

И аз не разбирам засхто е това преброиаване, след като вси4ки сме в компутрите . Само триабва да видят колко хора в БГ имат ИД карти.Странно! А и всеки е ргистриран на адрес

11

Анонимен

преди 13 години

брей , брей , ще очудм света. Едва ли някой си е помислял че толкова много ще се преброят през компа .

10

MJ

преди 13 години

До номер 7:Много ги обичам такива като теб, дето само простотии обичат да ръсят. Не случайно от чужбина не може да се участва в преброяването, за да се види реално колко хора живеят в България..., а що се отнася до подобренията, дано не излезем последни в ЕС по всичко, защото предполагам, че не липсват такива като н7, където някой само ги дебне да разбере дали имат лсд тв случайно....смешни сте!

9

ПРЕБРОЕН

преди 13 години

както на времето в казармата , отговаря се .." ясно и отчетливо-АЗ .." :) и си преброен :)