22

Анонимен

преди 13 години

Сега колонизаторите да си търпят арабската ***.

21

До 1

преди 13 години

Абе *** що не си вземаш хапчетата редовно.

20

ОТ НОМЕР 14

преди 13 години

МЕРСИ!

19

Дали това е арабскат

преди 13 години

ДА ТОВА Е!АМА ЦЕЛТА КАКВА Е?ЦЕЛТА Е ИРАНИЗИРАНЕ НА АРАБСКИЯТ СВЯТ /РАЗБИРАЙ РАДИКАЛИЗИРАНЕ НА ИСЛЯМА/ И СЛЕД ТОВА СМАЧВАНЕ НА СЪЩИЯ /РАЗБИРАЙ ИЗБИВАНЕ НА ПОСЛЕДОВАТЕЛИТЕ НА ИСЛЯМА/ ВОЙНАТА С ИРАН СЕ ПОДГОТВЯ МНОГО ОТДАЛЕЧ. А НОВИЯТ ИЗРАЕЛ ОТ МАРОКО ДО КИТАЙ Е ЦЕЛТА. СВАЛЯМ ИМ ШАПКА НА СВЕТОВНИТЕ ТАРИКАТИ.

18

Вижте 14

преди 13 години

14. Най-точния коментар!!!

17

гадател

преди 13 години

До Пророк. Единственото, което ще се сбъдне през 2012 е, че още ще си куха кратуна с жълто около чофката. Преди 2012 направо можеш да се метнеш от някоя многоетажна сграда за по-голяма сигурност.

16

Анонимен

преди 13 години

абе тея хора не стават за демокрация. То много "бели" страни не стават - като нас например, та тия ли. Там не може да има ред освен при полуполицейски режими като при Мубарак. Видяхме и американската демокрация в Ирак и Афганистан колко се реализира.

15

песимист

преди 13 години

Чукиндур е прав - нищо добро няма да излезе от тази "революция" ако визираме конкретно Египет има няколко милиона прогресивни, начетени и разумни млади хора, които са прави да искат по-добър, нормален и съвременен живот НО и има 10 пъти повече милиона средновековни, ***, необразовани силно ислямистки настроени полу-хора, които само твърдата силно недемократична ръка на тираниа ги одържаше. Прав беше един ислямист който каза че в тези страни демокрация неможе да вирее - поне за сега.

14

Анонимен

преди 13 години

Моето скромно мнение е, че на западните фирми им трябват млади хора, които да могат да им работят за ниски заплати, квалифициран труд. Така както беше при нас 1989 г. Има нещо доста гнило в това млади егитяни с тежък, британски акцент (т.е. богати достатъчно, че да са поживяли в Англия, да са учили в добри уилища и университети) да излезнат на улицата и да рискуват живота си...Наистина е странно. Пушечното месо на революциите са тъпите ***...навскъде.

13

АЙДЕЕЕЕ....

преди 13 години

И ТЕЯ ЩЕ ИМАТ ГЕЙПАРАДИ!!!

12

До някой

преди 13 години

Примерът ти с Полша не е удачен изобщо. Католицизмът там не се е засилил след диктаторския режим (чий диктаторски режим всъщност...). Поляците са толкова силно вярващи католици от край време, че Йоан - Павел ри (предишният папа, беше поляк). А той стана папа през 1978 г. Иначе останалото, което твърдиш не е лишено от логика.

11

Анонимен

преди 13 години

Кви революции бе.Всичко е парлама.Подлъжат народа,утепат някой и друг та да може някой да се намести на власт.После за народа е все тая,че за някои и по зле.После псуват ама късно. Е тва е.

10

хахаха

преди 13 години

Хайде тогава марш да се молиш! "Decisions based on faith and not fear, people who live right now and right here!"

9

Чукундур

преди 13 години

След тези революции, демокрация няма да поникне! Очавайте режими ала Иран!

8

някой

преди 13 години

Прави ми впечатление нещо интересно.И при революциите в бившите социалистически страни се наблюдава известно сходство с арабските революции в момента, макар и в много по-малък мащаб.Става въпрос за това, че след като падат диктаторските режими, се наблюдава засилване на религиозните движения и изобщо религиозната пропаганда.Примери - в Полша се засилва католицизма, дори у нас знайни и незнайни попове се изказват по разни поводи - за гей парадите, за концерта на Мадона.Там пък - ислямистите.

7

антиЕС

преди 13 години

новата ера наближава

6

Rino

преди 13 години

SKORO NIAMA DA IMA SILIAM, ZASHTOTO NIKOI NE MOJE DA SE MERI S VOENNATA MOSHT NA HRISTIANSKITE DARJAVI - RUSIA, AMERIKA, EVROPA, IZRAEL. NA KOI MU STISKA DA SE IZPRAVI SRESHTU TIAH. TOGAVA SHTE VI OTREJAT NE SAMO DOLNITE GLAVI AMI I GORNITE. MRETE ***, ALLAH E SVINIA.

5

Анонимен

преди 13 години

Съгласен.Само ме подразни това за римляните и mare nostrum.Вярно, че съвременна Европа може да се провиди в много голяма степен в Римската империя. Но да не забравяме, че това mare е било mare nostrum преди това за египтяни, финикийци и картагенци. Които са били на другия бряг. Където са сега арабите. Които са си доста чувствителни по историческите аналогии...

4

Куку

преди 13 години

Най-после европейските нации започнаха да се усещат, че начина да се борят с радикалния ислям се корени в нерадикалните арабски движения.

3

Анонимен

преди 13 години

Ние си имаме дюнери!