157

Лазар Колев

преди 13 години

Според мен, Лазар Колев е 100% натопен. Натопен като казвам. Може и да е бил свидетел на жестокото убийство, но след това явно прикрива нечии следи.В жаргона на мафията, това се казва чистач. Хора който разчистват уликите след убийството, с главната улика убитият.Така че убийците са нечии мамини и татини синчета, а сега Лазарчо Колев ще отнесе вината и ще излежи вината на други.Абе в ***, на човек абсолютно всичко може да му се случи.

156

Анонимен

преди 13 години

Това дело е провалено още в началото.Сега разиграват театър, за да стигнат до оправдаване "по липса на доказателства". Така казуса ще си увисне и народа ще си го дъвче с години. Единственото правилно нещо е да намерят полицаите, които са правили първия оглед и да ги разорят от глоби и да ги вкарат за по 7-10 години в затвора за длъжностно престъпление и унищожаване на доказателства.

155

rbs

преди 13 години

цирка продължава...тук нещата започват да наподобяват /Бягство от затвора/...това е гавра с паметта на тези деца.не вярвам че БГ прокоратура може/не иска/ да се справи с този случай.най добре е това да се разреши в чужбина или с чужди и не предубедени прокурори и съдий..това с тези *** тук е абсолютно порно с което се печели време

154

Анонимен

преди 13 години

Защо Паун Лазаров плаща скъп адвокат ? ------------------------ Ако се окаже, че адвоката му взима символична такса, ще приемеш ли, че подсъдимия е невинен?

153

Анонимен

преди 13 години

Къде се въртят бандитите ?! По кръчмите !!! Пресъпниците не се въртят в някой клуб по танци или нещо образователно. !!!

152

Анонимен

преди 13 години

Сестрите са от честно и добро работническо сем. Деца на работници.Израстват всред приятели на гарата, където бащата е стрелочник. Друг е въпросът за Новозабогателите арогантни семейства. Едно е непростимо, ако сестрите са се качили на такси, щяха да са живи и здрави. Лош шанс. Хора, не си пускайте децата по кръчми !!!

151

хахо

преди 13 години

Вуйчото на Лазар Колев обещал да възнагради свидетел срещу алибиВуйчото на Лазар Колев Паун Лазаров обещал на Стефан Боев, че ще го възнагради, ако каже, че племенникът му е бил у тях. Това потвърди Боев в разпита му пред Окръжния съд на Пазарджик, където се гледа делото за двойното убийство на сестрите Белнейски.Боев разказа, че гостите в дома му, сред които вуйчото и майката на Лазар дошли в края на януари у тях след 21.30 часа. Вуйчото поискал да се увери дали наистина Лазар е бил у тях. Казали му: "Ако някой дойде и те пита дали Лазар е бил тук, кажи че е бил". На това Боев отговорил с: "Да, добре!". Днес пред съда каза, че не му е обещавал пари, а друга облага че ще го вземе на работа. В преден разпит обаче в досъдебното производство, Боев разказал, че Паун Лазаров му казал: "Няма да те оставя така". Във вечерта на гостуването нито един от хората в дома му обаче не е споменал за сестрите Белнейски.Стефан Боев призна, че около година след тази среща е ходил при вуйчото и поискал от него пари. Тогава дори и излъгал, че доведената му дъщеря е бременна. Паун Лазаров обаче му казал да се оправя. "Не съм бил да го изнудвам, за рекет или такива работи", каза той днес в съда. Обясни, че тогава искал пари от Паун, тъй като бил пиян и искал да продължи да пие. Призна още, че не е казал истината и пред полицаите, като го питали дали Лазар е бил у тях. Обясни, че въпросите са били само за това дали познава Лазар и дали е бил у тях. Не се сети днес за кой ден са го питали в полицията. Каза, че Лазар почти всеки ден бил у тях. Не е казал истината, защото не е сметнал за важно, полицаите сами казали, че става въпрос за убийство. По това време иначе в Пазарджик вече се е говорело за убийството на двете момичета. "Питаха ме и мен къде съм бил, както целият град беше заподозрян, така и аз", каза Стефан Бонев. Мъжът дойде на разпит днес с белезници, тъй като излежава присъда. В миналото е лежал в затвора и за измами.

150

Анонимен

преди 13 години

Значи излиза така че Лазар Колев е обвинител и всичко е фабрикация. Е да видим решението на съда.

149

-?-

преди 13 години

Идеята на адвокат Марковски е да пропагандира публично , че сиреч ДНК може да се подменя у нас. За такава идея обаче, трябва той да се обоснове с факти и да обори с факти Национална следствена служба. И да се бори - ама с конкретни факти.

148

Анонимен

преди 13 години

Да ако го пуснат, ако, виновник и съучастник е адвоката. И забележете, той отрича като Адвокат - абсолютно всичко. Което е направо нихилизъм.

147

Анонимен

преди 13 години

Едното момиче е оставено някъде - при някого за малко. Може и да е жена, то не се знае. Момичетата са били разделени с някакъв лъже трик. Малката е била наивна и не е знаела, че сестра й е убита. Връща се ония тип, води я без съпротива нанякъде и я умъртвява. Другият участник, научава за белята по късно.И се почва серия от прикриване на следи.

146

Анонимен

преди 13 години

АДВОКАТА НА ТОЗИ ВОДИ КАМПАНИЯ ЗА ОНЕВИНЯВАНЕ. АКО ГО ПУСНАТ КАТО НЕВИНЕН ЩЕ Е ВИНОВЕН АДВОКАТА МУ

145

до РРР

преди 13 години

Ако искаха да набедят някого проата така - едва ли щяха да изберат на Паун Лазаров племенника, при положение, че са преслушали целия криминален контингент за този случай! За жалост на винаги компетентните кибици - точно този *** си е убиецът!

144

PPP

преди 13 години

Може би нещастника *** Лазар Колев е такъв мафиот, че поръчва убийствата на всики тези 6 човека които са знаели истината за смъртта на сестрите Белнейски. И малките деца се сещат, че не е този убиеца. Достатъчно е да проследиш събитията. Продължаваме да следим риалити как се вкарва невинен човек в затвора доживот. Целия този театър с убийствата на свидетелите и професора, с отъпканата трева на мястото където са намерени сестрите от 20 полицая за да няма улики, с подхвърленото ДНК е на Р.П.

143

PPP

преди 13 години

Защо не допускат учителката като свидетел дето е видяла да натъпкват двама телата в джип? Защото тя ще е поредната самообесила се после... И проф. Раданов заради истината на съдебно-медицинската му експертиза така се самообеси на катерушката пред блока си. Полицая надушил, че убиеца е сина на Георги Петърнейков (тогава зам министър на транспорта и близък прител на Румен Петков) се самоуби с 2 куршума в гърдите и 1 в главата ама оживя майче.. Овчаря намерил телата и той се самоуби.И още 3-*** така

142

до ran

преди 13 години

само цитирам медии бе, светнат

141

учуден

преди 13 години

Е,да, полицаите са виновни, че майка им 4 дни не ги е потърсила! Де факто липсваха т.нар. "горещи следи"!

140

xaxo

преди 13 години

В 76% от случаите жените насилвани от познат

139

Анонимен

преди 13 години

Е щом Лазар Колев ще прави бг лаборатории по кримининалистика и ДНК на *** и невежи - тогава немам думи ! *** работа !!!

138

Анонимен

преди 13 години

телата на сестрите може да са били измити с вода, но спермата не може да се отмие с вода, а под ноктите остава годен материал. обикновенно при борба на живот и смърт, всички жертви имат под ноктите материал от насилника, може да бъде и нищожна кожичка.