348

kaco

преди 13 години

ostavete 4oveka da si izjivee ambiciite

347

Анонимен

преди 13 години

Интервюто наистена си беше много силно , Борисов показа че е един много хитър човек и не напразно заема този висок пост , харизматичен е за разлика от Станишеци и Парвановци

346

HАСКО

преди 13 години

ДВАМА ОТВРАТЯГИ В ЕДНО СТУДИО. ГАДОСТ.

345

писнахте ни

преди 13 години

ДИДИ, *** ти душа, верно не си у ред с горната част на тялото. Бля, бля, бля - така блеят овците, нещастно недоучило чуждопоклонниче. Може би си искал да кажеш българското "дрън-дрън"? Нещастници, нещастници, ръгнали с подмазвачество да се вредят за тлъст пай! Калинки, Румянки, Цветанки, Монки - една щампа алчни, амбициозни, безотговорни, но ненаказуеми некадърки. "Уау"-хи-хи, ме разбра, лудичко?

344

STOON

преди 13 години

АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ ЩЕ ВИ ОПРАВИ , ИДЕОТИ.

343

Анонимен

преди 13 години

Българите наистена се тъпчат като прасета със сланина и бахур,за жалост правелното хранене е въпрос на култура а нашата е мноооого ниска ,тук трябва първо да се разболееш от рак и чак тогава вече когато няма шанс се започва великото ядене на цвекло

342

хххххххххх

преди 13 години

много точно описано в резюме интервю

341

kuzmich

преди 13 години

Iskam da popitam "koi cigari sa dobri i koi lo6i"???

340

Анонимен

преди 13 години

Титани на мисълта!

339

Изкуствовед

преди 13 години

Театър на абсурда - двама ***, разсъждават за съдбата на нацията!

338

до БАЙ ГАНЬО

преди 13 години

Евала, бае! По-точно не може да се наименуваш, освен и *** на подметки. Защото нито си строил Хаинбоаз, нито Кремиковци, нито другия огромен капитал, който държавни крадци ограбиха от народа. Такива като тебе, въшки ненапити, заради които сега и ти ядеш фуражен хляб, обогатяваш македонци, гърци и турци внасяйки и купувайки тук брака и отровата от земеделието им , но за сметка на това се богатееш, и то много. Но ... България е село без кучета, в което избуяват такива като тебе.

337

djon

преди 13 години

голяма тъпотия за какво е отишъл там борисов професора немлъкна не трябва да се дава шанс на вучков сашо да го маха веднага и да не се появява повече

336

Анонимен

преди 13 години

"у натоварили на плещите на премиера 20години от жалката история на България "Че той е част от тази история бре! Да не е станал богат преди 89та? Или пък да е забогатял в чужбина?Ми като са му натежали плещите, да си вземе милиционерската шапка и да си ходи. Ама да си вземе и зловонните герберасти с него, че да се прочисти въздухът в България!

335

Анонимен

преди 13 години

Граждани за Екстремно Разграбване на България

334

Анонимен

преди 13 години

"Нека за миг да си представим че БСП беше взела 60% от гласовете на избирателите през юли2009.Представихте ли си.Щяхме да строим Белене, Южен Поток и Нефтопровода през Бургас и щяхме да сме в подобно положение на Гърция.Ал.Петров щеше да е вътрешен министър, а ББ и ЦЦ щяха да са под домашен арест."Лъжливата пропаганда гербераска край няма!Защо Ал. Петров го свързваш с БСП?Нали Костов го назначи? Нали Петров даде документите на Борисов, заради които Станишев го разследваха?

333

do 384

преди 13 години

моля те кажи ни че иронизираш ....

332

Анонимен

преди 13 години

Жълтата тениска беше най готиното нещо в цялото предаване .Сякаш гледах цирк.Толкова ли не можа да се облече ББ ,или вече е все тази .А за поведението на професора --уникум .То не бяха четканици ,то не бе всенародна любов.

331

Анонимен

преди 13 години

Силно интервю ,успех Борисов

330

ДО: 379

преди 13 години

пропусна най важното... щяха да са минали поправки в Конституцията Гоце да стане пожизнен президент...аааа Гоцееее Гоцееее МУбарак си отива ,а ти???

329

!?!?!

преди 13 години

"Някъде да има училище за премиери или за кметове? Не ми е известно да има, ето затова е нормално да грешим. Това го каза и Станишев-горе-долу същото-учел се от грешките си, но и аз ПАК ще сажа МОЕТО СЪЩО Когато греши премиера/правителството-плаща цял народ - най-малка 10 години напред!Аз що не станах музикант? Защото ЗНАМ, че за това НЕ СТАВАМ!Калинки, Малинки , Румянки и други подобни-като им предложат постове-не си ли виждат интелектуалната сиромашия, а?Омръзна ми да съм "опитно поле"