159

Анонимен

преди 13 години

Бая му го постискахме на Бойко......ами окапахме вече...

158

Гуньо

преди 13 години

Знаете ли например, как Боко прибра 7% от държавните задължения? Много просто... забави всички държавни плащания и накрая каза - който иска, може да вземе веднага 93% от дължимото, от банка Х; и повечето хора щат не щат - прибраха и малкото което се предлага. Банка Х, свързана със Цветелинка, после ще получи от държавата 100% плащане... и хоп - 7% остават за Боко. Чиста работа, а? Да се спасяват всички фирми, които и без това са на загуба само от чакането на държавата да им плати...

157

Анонимен

преди 13 години

Я не плюйте по Станишеф ейййй,той е гъзар облечен във власт покровител,шеф е на много бандити

156

Анонимен

преди 13 години

***!

155

Гуньо

преди 13 години

Сега не само, че се краде повече от времето на Станишко, но и НИЩО не се прави. Тогава поне от кумова срама правеха по някой друг смислен закон... а сега Боко САМО прибира рушвети за всичко което се случва в държавата; и не му дреме изобщо какво ще става след него... важното е да се КРАДЕ... типично по мутренски - да върви рекета, а дали нещо се гради или не - няма значение...Затова ВСЕКИ който е имал някакъв бизнес или вземане-даване с бизнес среди, знае какво прави Боко.

154

Анонимен

преди 13 години

"147, а преди него цафтяхме, връзвахме и плод давахме, нали? Не харесвам политиката на Борисов, но все пак да не забравяме шайката наречена тройна коалиция, какво точно сътвори предните години!"Много се крадеше, и това трябваше да бъде спряно. Но и ние бяхме добре.Сега пак се краде (и то май повече), и това отново трябва да бъде спряно. А и икономиката ни е направо съсипана. Най-вече заради глупостите на правителството!

153

ffffffff

преди 13 години

A taka izlijete mu dupeto.

152

Наивен

преди 13 години

Идиотизма на пожарникаря не подлежи на съмнение.Всеки вариант извън ГЕРБ е по-правилен.Двойката А.Петров-Ц.Бориславова има по-голям шанс ,от дуетите ББ-Ивана, ЦЦ-Фидосовище и всякакви други гербави недоразумения.

151

do 153

преди 13 години

Или е там от кадето е сукал е секнало ...

150

ЖАНА

преди 13 години

До 149:Точно така-на есен трактора ще ви *** яко,а до тогава ще тренира със жената на Цуцко милиционерчето

149

до 147

преди 13 години

Като те гледам не си ***,ама си беден щом си беден значи си ***.

148

Маджун

преди 13 години

Сергейко каква поза е заел само ... Очаквах изотзад да наднича Азер, тоз верен авер. Казаното няма нужда от коментар - мрън-мрън, както подебава на истински цоциалист!

147

7 654 496Българи

преди 13 години

Ей прости като идола ви гейбери,идва тракторов ден и всички вие ще бъдете положени за пълнеж на магистралите!

146

Кочо

преди 13 години

147, а преди него цафтяхме, връзвахме и плод давахме, нали? Не харесвам политиката на Борисов, но все пак да не забравяме шайката наречена тройна коалиция, какво точно сътвори предните години!

145

ЖАНА ВАЛЖАНА

преди 13 години

Жане,дълбоката оран е наесен....сега Тракторът почива и смазва плуга,но ако много ти се иска,обади му се на ЕГН-то

144

ЕДИН ИЗБИРАТЕЛ

преди 13 години

боже колко грозни има по тоя свят ,ама пък съсела минава нормата

143

ivan

преди 13 години

Прав е !Тоя милиционер ни докара до просешка тояга!

142

Кочо

преди 13 години

Станишев е най-наглия *** от изобилстващата на наглеци българска политическа действителност.

141

прасчо

преди 13 години

*** народ,слаба държава.22 години чакаме 1 да помисли за България,но избирахме всякакви,които си пълнеха джобовете и купуваха мезонети,мазератита,докато накрая ни докараха цар комарджия,който си поиска и озоновата дупка,Украинец и Доносник Ахмед,които даваха ъкъл срещу много милиони.....а този,който чакаме така и не идва

140

dis

преди 13 години

sergo mnogo si zle moito mom4e