538

Анонимен

преди 13 години

ББ е син на комунистически функционер, докато на Първанов баща му е обикновен човек от народа, който въпреки това е успял да изучи детето си. Боковият татко е имал много повече връзки и влияние, но вари го, печи го, простото Тикве освен за Мутре, за друго не става.

537

Анонимен

преди 13 години

България има 12 гигавата генериращи мощности, от които успява да натовари около 7 гигавата. В които влизат около 1,5 гигавата за износ. Това прави около 60% натоварване. Върху това, което се потребява имаме 70% излишък.

536

Анонимен

преди 13 години

ББ е син на комунистически функционер.

535

Анонимен

преди 13 години

какво плащаш ти бе човеко,плащаме го НИЕ не ти,избий си тази лична глаголна форма от изказванията ,защото е некоректно,нарцистично-популистки и не на последно място-страшно дразнещо

534

бъдеще

преди 13 години

наивен Скоро ще сме резерват с *** посещаван от западноевропейски и американски туристи, и производство на ток и накаквото и да било не е необходим! А и без ток, без образование на децата- екзотичната картинка ще е цялостна! Поне пътища за туристите ще са наред!

533

наивен

преди 13 години

Гербери Едновременно Разграбващи България

532

избирател

преди 13 години

Граждани Единствено Разговарящи с Бойко!!!***!!!

531

ИСКРЕН

преди 13 години

МРАЗЯ ГЕРБ, МРАЗЯ ТЪПОТИЯТА!НАЙ-НАГЛОТО УПРАВЛЕНИЕ!БОЙКЛУЦИ!!!

530

реалист

преди 13 години

Някой вярва ли че в милиционерско училище са приемали внуци на антикомунисти?Тъпака от Банкя трябва да си ходи веднага.Същият, дето пази държавата от тероризъм с дюнери!Този абсолютен *** ще ни съсипе тотално.

529

До 532

преди 13 години

Когато само ние имахме АЕЦ, търсене имаше гарантирано. От както нашите "приятели" от Европа, чрез местни предатели затвориха читави, реактори, сертифицирани от Westing House като безопасни над средното световно ниво, решихме да строим АЕЦ Белене. От тогава почти десет години си играем на "тука има - тука нема" и за това време почти всички околни държави се снабдиха или ще се снабдят с АЕЦ. Нищо чудно - идва ерата на електротранспорта. Така след последните игрички, накрая няма да има търсене

528

Наивен

преди 13 години

Тоя *** нали харчи нашите пари.За какъв се има тоя *** човек?ЕГАТИ СМРАДЛЬОТО!!!

527

кирилов

преди 13 години

Премиерат Путин трябва да прекрати преговорите за АЕЦ Белене и за Синия поток,да изпрати съоръженията в Турция,а тръбата в Румъния,пък ББ да го хване за средния пръст.

526

ууу

преди 13 години

вън мутрата бОРИСОВ и всички циркаджжи ГЕЙБЕРЧЕТАвреме настана

525

Анонимен

преди 13 години

мене ми е интересно, у банкя криза има ли ?или само у българия

524

outsider

преди 13 години

Проблема на Бойко Борисов и правителството на ГЕРБ не е АЕЦ Белене, а това, че не могат да съберат приходи заради контрабандата и сивата икономика, с които така се борят така, че те растат, вместо да намаляват.

523

Анонимен

преди 13 години

до 539Не се отчита фактаq че през този период се създаде работна заетост/в контрабандния сектор- продажба на цигари/ на ентоса роми! От което също следва и допърнителна /залудо работи, залудо нестой! / работа на правоохранителните органи в преследване, задържане и т.н ! :)

522

Анонимен

преди 13 години

Тоя май е взел комисиони за магистралите и за това толкова напира за тях исамо реве АЕЦ скъпа,мноо пари е.....ама що не поискат ни веднъж оферта от други - Франция, САЩ или стойността за изграждане на алтернативни мощности и цени на ел.енергия да видим.нали когато фактите, тоест цифрите говорят и боговете мълчат. Или това не се отнася за Тиквите;)Досега само това викат-скъпо е, то скъпо,ама дайте да видим спрямо кое е скъпото все пак!

521

Анонимен

преди 13 години

Бойковица, заедно с бизнеспартньора си Доган усилено изкупуват земи в Плевеско, Ямболско и Хасковско, където да строят ветрогенераторни станции. Познайте на кого ще продават тока. Познайте също и кой ще плаща крайната цена.Както се казва, криза е, но не за всички ...Бедните ще стават все по-бедни, а богатите ОЩЕ ПО-БОГАТИ!Честито, балъчета!

520

Анонимен

преди 13 години

Благодарение главно на КОНТРАБАНДАТА през 2010 година българите обедняха, а някои гербажии ЗАБОГАТЯХА.

519

?

преди 13 години

Истината е във френските или американски ядрени реактори. Те руските ако бяха много хубави, нямаше,да спрем четри реактора накуп. Руските буклуци се продават само в третия свят в които е и БГ.