52

Анонимен

преди 13 години

Напълни си кошничката и ще си ходи!

51

марко-1

преди 13 години

питам: каква беше ползата на народа от тоя?

50

Анонимен

преди 13 години

Какъв синдикалист е тоя агент на Държавна сигурност, но добре си изигра ролята на такъв. Имаше в началото един момент, когато хората му вярваха, но после се разбра, че е поставено лице от партията и като тях ще остане на бунището на историята като един мошеник и нищо повече. Да се маха и той цялата му пасмина около него, а за замесника му Евгени Душков може да се напише цяла книга от пиянските му изцепки, леки жени и др. такива. Наистина Централата на Подкрепа си е идин бардак, обитаван от т

49

аватар

преди 13 години

ПРОВЕРЕИНО Е И НЕКА СЕ ЗНАЕ,ДОСЕГА Е ПОЛУЧАВАЛ ЗАПЛАТА ОТ СИНСДИКАТА КАТО ПРЕЗИДЕНТ АМА ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ СЪС ЗАПЛАТА - 5000 лв.

48

Анонимен

преди 13 години

ако не сте членове на ПОДКРЕПА това не ви засяга.Ако сте-искайте му сметка.Иначе от страни е много лесно.В цял свят синдикатите са силни,защото са с много членове-вижте Гърция.Тук сте комити на маса-някой друг да ви оправи положението.Не плачете на чужд гроб,че не знаете къде му е х...

47

Успяващ

преди 13 години

Това ли бе смисълът на живота ти, г-н Тренчев? В края му, цял един народ да те презира.

46

Анонимен

преди 13 години

Да, да. Ама НЕ.

45

Анонимен

преди 13 години

И да си ходи и да не за нас е се тая.Мафията оп пардон синдикатите си остават.

44

az

преди 13 години

Може направо да вземе сценария от Яне Янев - подава оставка и го избират пак.Той не иска ама какво да се прави - пак ще трябва да става началник на мошениците.

43

народа

преди 13 години

3 -дена конгрес,800 - 1000 човека с гостите,откаде пари за храна и спане,бил изморен ами да си ходи ,стига с тия трикове.Отивай си тренчев, ти достатъчно се накраде и много пари НАРОДНИ ИЗЯДЕ.ОТИВАЙ СИ ИЛИ ЩЕ ТЕ ГРЪМНЕМ !

42

?

преди 13 години

това ,че е уморен от лапане иприлапване може и да е вярно еи немат насищане тия изедници

41

До 40

преди 13 години

Абсолютно вярно-добре изпълни поставените му задачи от ДС и сега ще се отегли на заслужена почивка.

40

Анонимен

преди 13 години

Замен лично този синдикат не направи нищо и за народа само лапаха пари през тези 20 год ядоха и пиха с БСП Това е мое мнение

39

ДА СЕ МАХА ,ТАЯ.....

преди 13 години

....ДЪРТА,ЧЕРВЕНА ПРОФСЪЮЗНА *** ОТ ПРЕХОДА!!!!!ПОД ВЕЩОТО РЪКОВОДСТВО НА "ПОДКРЕПА", СТАВАХА НАЙ-ПЛАДНЕШКИТЕ ГРАБЕЖИ НА ДЪРЖАВАТА И ПРЕДПРИЯТИЯТА!!!!ТОЯ БРАДАТ ,***....Е ПОСТАВЕНОТО ЛИЦЕ НА ПАРТИЯТА,ЗА ДА ИЗВЪРШИ ЧЕРНАТА РАБОТА ,ПО ГРАБЕЖИТЕ В БЪЛГАРИЯ!!ТОЯ ,БЕШЕ ДУПЕ И *** С...МУТРИТЕ И ХАЙДУЦИТЕ, НА ПРЕХОДА!КОГО СИ МИСЛИ ,ЧЕ ЛЪЖЕ ТОЯ ***???!

38

Ники

преди 13 години

Латино-турски сериял,егати порнографията!!!!

37

Анонимен

преди 13 години

Комунистически домус

36

heh

преди 13 години

Защитник на трудещите се.....и какво стана.....докато ги "защитава" всички заводи изчезнаха, трудещите се останаха без работа? Кой точно защитава тоя кавал?

35

Анонимен

преди 13 години

В първата година от прехода,всички комунистически деятели ненавиждаха КНСБ,страхуваха се от това явление,обвиняваха го за преврата.Колко наивно от наша страна да се надяваме че от КНСБ ще дойде свежото и промяната...

34

Някой

преди 13 години

Извинете ме, правописна грешка филмът е "Хофа"

33

Някой

преди 13 години

..И какво от това , те българските синдикалисти са такива смешници, че със тях или без тях все тая, пълни нещастници, подлизурковци на идващите на власт и играещи по тяхната ***. На кой са защитили тези правата...единсвенно на себе си. псевдосиндикалисти , ами те малко филми поне да бяха гледали можеше да научат повече за това що е синдикална дейност? например филмът"Хова" - с Джак Никълсън и Дани Девито. ..