73

марш

преди 13 години

ПОРОВЕТЕ МИРИШАТ. КИРО.

72

Киро пора

преди 13 години

аз презерватив не ползвам и обичам да свършвам вътре.

71

Киро пора

преди 13 години

ей ся като си испия бирата тръгвам да заплождам девойките из цяла България

70

Анонимен

преди 13 години

До 65 и 66. Според мен, момичето и майката са се страхували, че извънбрачната бременност може да попречи в бъдеще на девойката да се омъжи. Възможно е средата им да е по-консервативна. Неотдавна от любопитство разглеждах рекламен материал на клиника по пластична хирургия и с огромно учудване видях, че в ценоразписа им се посочва: "Възстановяване на девственост - 800 лв"! Значи в наше време в България все още има хора, които биха подложили дъщерите си на подобна операция и биха платили тези пари!

69

възмутена

преди 13 години

е ...и....хората сме различни..не бива да има сравнение ...и стига с това ниска култура по ''половите въпроси''.....стига клишета..

68

8-ия ден

преди 13 години

Криминален или не - стигнало се е до бременност , явно все още е много ниска културата на младите по половите въпроси или не мислят много-много в определени моменти, но ето резултатите,И ако беше навреме се обърнала за съвет към майка си или лекар, вероятно нямаше да има тази статия.дА НО И МОМИЧЕТО, КОЕТО ТЪРСИХА ЦЯЛА СЕДМИЦА И НАКРАЯ ГО ОТКРИЛИ ПРИ ПО-ГОЛЯМ БАТКО ДА НЯМА ТАКАВА СЪДБА.Защото майката казва че е щастлива, но аз не мисля че това е повод за щастие , а да се замисли защо не можа да разбере къде е дъщеря и толкова време...15-годишната ученичка Аделина Трайкова беше открита жива и здрава седмица след като изчезна, съобщи за "24 часа" майка й Соня Трайкова. Девойката е намерена при свой по-голям приятел, при когото гостува за пореден път и познава отдавна, разказаха разследващите."Това е най-щастливият ден в живота ми", сподели радостната майка. Полицаите се обадили на жената вчера по обяд да отиде да си прибере детето от районното.Момичето изчезна на 29 януари след разходка в мола заедно със своята приятелка Величка. След като Ади пренощува при нея, следите й се губеха вече цяла седмица. Бяха разпитвани всички нейни приятелки, следеше се и профилът й във фейсбук. Това е второто изчезване на момичето, на 13 г. тя отново не се прибира у дома, но само за една нощ.Ами такива разходки завършнат с такива резултати майки, бъдете приятели с децата си, за да не се радвате след всяко тяхно завръщане след бягство.....

67

до Дедо

преди 13 години

Ей туй ...кога си готова да станеш майка...не мога да го разбера...а това дали ще те разбере някой защо си девица...ама изобще....''Всеки си носи кръстът...лошото е ,че за едни е железен а за други златен''Съдба.....

66

Анонимен

преди 13 години

Слагате минуси, но това е откровенно мнение на младо момиче. Питам: Вие не сте ли били млади? Забравили ли сте, че сте имали мечти? А дали бихте ги загубите заради нежелано дете? Знаете ли, колко семейства има, само поради нежелано бебе? След това развод или тормоз над детето, дори има убийства. Ясно е, че трябва да намерим начин да говорим с децата и да им помагаме при нужда, а не да ги съдим и обвиняваме, защото всички сме правили грешки. А за "бащата" нещо да кажете? Или той може да "ходи"??

65

Дедо Гаджа до №62

преди 13 години

Явно си още доста или много млада, за да правиш подобни разсъждения. Младостта е хубаво нещо. След като не желаеш толкова млада да дундуркаш бебе, ходи по дискотеки, пътешествия, купони. Сложи си най-добре "девствен пояс", защото презервативите не винаги са надеждни. А след както си се наиграла, свали го и си потърси партньор. Въпросът е:на каква възраст си готова да станеш майка и дали някой ще те разбере, защо до този момент си останала девица.

64

до 66

преди 13 години

наистина си МНОГО проста ***-АМА ТИ ОТИВА

63

Добре, и какво променя в ситуацията турското име?

62

до 64

преди 13 години

защото е с турско име,ако не вярваш прочети някой нормален сайт

61

И какво значение има името?

60

Анонимен

преди 13 години

а защо не се ЗАМИСЛИТЕ защо само в тоя "сайт" НЕ и е написано името

59

Анонимен

преди 13 години

И аз на 18 не бих искала да гледам дете. Предпочитам да го умъртвя докато е още в утробата ми и после пак да мога да ходя по гаджета, на екскурзии и да си живея живота докато съм млада. И да ходя на дискотеки. Ако не убия детето още в утробата ще си загубя младините. Кой ще ме издържа после? Трябва и да работя и да се грижа от сутрин до вечер за дете. Кой ще ми върне младостта после.

58

Симеон

преди 13 години

това е следствие от съпътстващите ни морални норми застъпени и в законодателството, права на жени- деца, могат да си правят кефа на генеталите и да заебават последствието. можете ли да си представите как се експлоатира неизпълнението на родителски задължения от мъжете? просто има прослойка в държавата която има нужда от ''леки жени'', ***. влезте в портала абв в секция еротика и ще разберете какво става , там има и момичета явно под 18 години. интересно защо данс/дс/ допуска това.

57

Анонимен

преди 13 години

И на 18 годишна била малка?! Някакви упреци чета. Това си една жена на 18 години. Вече зависи, колко желае да си поживее и да понесе отговорността за отглеждането на деца.

56

до Дедо

преди 13 години

Сигурно е взела хапчета за предизвикване на аборт.....но ги е взела късно....иначе е така .....не трябва да прави ..не раждала жена.

55

Дедо Гаджа за № 52

преди 13 години

При аджамийски аборт на първа бременност може да стане сакатлък !

54

жена

преди 13 години

Има не са съгласни с мен...предполагам за ...една жена винаги може да забременее дори и да се предпазва.....за съжаление е така..всеки организъм е различен...