338

само в нета

преди 13 години

Значи тия *** може всеки ден да са в тв , а в нета не може , е точно там им е мястото в рубриките за тъпотии!

337

Симо

преди 13 години

аве аз не разбирам от СРС-та и не ме интересувамен ме интерсува министъра да хваща престъпници и да няма отвличанияне като предишния да ги кани на кафеЦветанов се справя отлично, пак за ГЕРБ ще гласувам

336

Анонимен

преди 13 години

Цецо - Президент!

335

Неам думи

преди 13 години

"Защото сами разбирате, че това, което беше казано, и въпросите, които ми бяха зададени, нямаше последващи въпроси на отговорите, които дадох вътре в залата, в която бях изслушван"А *** го рабери, къде е ***, къде сказуемото и що за словоред използва г-сина?

334

ТОЧКА.

преди 13 години

Mickey е от РЗС! Не искам НИКАКВО МНЕНИЕ ОТ ТЕБ...*)))

333

КОСТОВ - ПРЕЗИДЕНТ!

преди 13 години

КОСТОВ - ПРЕЗИДЕНТ!

332

наблюдател

преди 13 години

Този наистина е голям циркаджия :))). Овладял престъпността та тя за това го клатела :))). Е Цуцко в едно си прав - цялата история е в пряка връзка с организираната престъпност, ама не тая за която говориш, а тая дето прекарва контрабандата и печели от нея и разпъва чадър над нашите хора. За съжаление от всичко което излезе стана ясно и на слепия, че ръководството на тази организирана престъпност се осъществява от теб и твоя принципал Тиквата.

331

ВОТ

преди 13 години

СПОКОЙНО НАРОДЕ ДОКАТЕ Е ГЕРБЕРСКИЯ КМЕТ НА ВЛАСТ ПРАВИТЕЛСТВОТО ЩЕ СЕ ДЪРЖИ.ОБАЧЕ ПАДНЕ ЛИ ГЕРБЕРСКИЯ КМЕТ НА СОФИЯ И ДОЙДЕ ЛИ НЯКОЙ ОТ РЗС ИЛИ БСП ТО ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ГО ЧАКАТ ВСЕКИДНЕВНИ ПРОТЕСТИ. :DНЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА СДС ЗА КМЕТ НА СОФИЯ ЗАЩОТО НА КОСТОВ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИМА ДОВЕРИЕ И ЗА ЕДИН ПОСТ ЩЕ СЕ ПРИСЛАМЧИ КЪМ БОЙКО.

330

Анонимен

преди 13 години

Недопустимо е европейска страна с премиер МУТРА.Недопустимо е министър физкултурник.Недопустимо е партия на простаците на власт.Но ние сме в страната на бай ти ***, Цецо Крадецо, Тиквата и мутрите.

329

Анонимен

преди 13 години

Глупав, ***, Гербераст !Цецо, гледай си консултантския бизнес, от друго за апартаменти нема да изкараш.

328

Salvatruca

преди 13 години

Седите тука и си пишете по-цял ден глупости а пред парламента няма никой.Какво страхвие от някоя и друга палка ли?Нали живеем в свободна държава?Излезте и протестирайте.Стига сте стояли в сянка хора.Трябва да им изкрешим СТИГА.ПИСНА НИ.КРАДЕТЕ ПО-МАЛКО ДА ИМА И ЗА НАС.Поредната глупост ще ме питат дали имам телевизор или аудио система вкъщи.Питай те хората по-колко пъти в седмицата ядат сирене и кашкавал.Това,че имаш телефон и кола не означава,че си добре.Живеем по-зле от третия свят.СТИГА

327

kurti

преди 13 години

Хората вече ви разбраха какви сте всъщност и вече номера с Доган няма да мине.

326

Mickey

преди 13 години

Цецо плаче, за да сме им просили ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА , щото ТЕ УЖ се борили с престъпността! Комунистически тарикати:))))) Марш бе !!!!!!!!!

325

Анонимен

преди 13 години

За каква демокрация става дума в чалгария, където допреди 89 властимащите крадяха като за последно, а след 89 същите си инсценираха "демокрация" да не може никой да им развали долчето вита. Чалгарското правосъдие е ПРАВО само на думи. Неговият дизайн е изцяло обмислян и творен като чадър над всякая *** от върховете до подземията на столетницата, която днес врещи и вие срещу всеки опит за промяна на дереджето в "свободната демократична държава". Така другарите наричат айдушката слободия.

324

boiko

преди 13 години

tozi na snimkata e palen *** koito se podigrava s celiq narod

323

ВОТ

преди 13 години

ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ЛЪЖЕТЕ НАРОДА.

322

фют

преди 13 години

Този на снимката като какъв се изживява? Най - голямата издънка. Не ни казвай какво е допустимо и недопустимо, ние ще ти го кажем след няколко месеца. ***. В теб няма капка полицейски професионализъм. СРАМ

321

free as freedom

преди 13 години

изказването на Цветанов е крайно недопустимо за свободна демократична държала или може би вече не смe такава?! такова изказване всъщност и комунист не би направил, то бива наглост, при положение, че от тези разговори става ясно, че най-висшите държавни служители са тотално корумпирани и извършват незаконна дейност, вместо да бъдат отстранени и съдени, те ни поучават какво е трябва да правим и да не правим в Интернет, а нямам поне малко етика и доблест да си подадат оставките.

320

човек

преди 13 години

" Нормално е от това да се възползва и политическата опозиция, защото по този начин трябва да обясни своето присъствие в парламента, добави Цветанов. " а как да обясня вашето мълчание по зададените ви въпроси за апартаментите , за скандала със СРС-тата в Горна Оряховица ? за разговорите на танов , борисов и дянков ? а вашето присъствие във властта все още ?

319

Фанети Мазакура

преди 13 години

Цветанов е най-честният човек за мен. Тези думи не са на съпругата на вътрешния министър Цветан Цветанов, а на най-добрия му приятел Веселин Маринов, който огря съботния брой на в. Труд с поредното си култово интервю, посветено на крепката дружба между него и храбрия вицепремиер. Фразата, която цитирахме по-горе, е изведена като заглавие на интервюто, а иначе цялата мисъл на певеца е следната: Аз не познавам по-честен човек от Цветан Цветанов. Само майка ми, която е престъпно чист човек. След като прочетохме това изречение, което се намира в началото на интервюто, разбрахме, че работите между Цветанов и Маринов явно са се задълбочили доста.