11

Анонимен

преди 13 години

INSPEKCIATA NE STE DA RABOTI BE TOTKOOOOOO

10

Анонимен

преди 13 години

Aideeee... veche e iasno, che pak obiknovenite hora shte izduhat supata! A mutrata-rabotodatel pak shte si pravi kakvoto iska i shte gleda seir kak sluzhitelite mu otseliavat bez zaplati!

9

номер

преди 13 години

Пореден номер на потхвърляне на топки.Свикнахме да гледаме тези номера както по сериялите.

8

ами

преди 13 години

хубава работа, ама необмислена и несвършена като хората... що ли не се изненадвам...

7

с.

преди 13 години

Че то има ли изобщо коректни работодатели в Бантустана!?Сега кризата дюшеш им идва на тия ***!Намаляват заплатите и съкращават като за последно!Останалите ги натискат да вършат работата и на съкратените със съкратени заплати!А ГЕРБ само се чудят какви глоби и данъци да въвеждат!Жалка история!

6

Анонимен

преди 13 години

И за какво точно престъпление ще се сезира прокуратурата?!Глупости на търкалета.Инспекцията по труда също не може да предприеме нищо относно неизплатени заплати!Единственият начин работниците да си търсят парите е по частно-правен път пред съда.Даже и от Инспекцията по труда да съставят актове на робатодателите и да ги глобят с наказателни постановления, после тези постановления падат в съда.Факт неоспорим!!Управляващите пак направиха опит да си направят ПиАр, но вече стават смешни!

5

възмутен

преди 13 години

То друго не се очакваше! Разбира се, че не е в компетенциите на прокуратурата да се занимава с неизплатените заплати. На Тотю ако всичко му капеше ей така направо в касата без да се налага да ходят тук и там още по-добре ще му дойде. Абе, Тотю, изобщо за какво е това министерство. Съсипахте малкия и средния бизнес; изкарахте хиляди по улиците безработни; накарахте ни да ви работим до гроб, а "други" си получават социални помощи, пенсии, медицински услуги, от които ние, съвестните, бяхме лишени!

4

Анонимен

преди 13 години

Тя прокуратурата всичко връща..освен 13-тата и 14-тата заплата!

3

Анонимен

преди 13 години

Добре е Тотьо да мине един курс по права и задължения на министъра , а не само да мисли как да намали пенсионерите и пенсиите. Иска друг да свърши това което е негово задължение в тоя случай

2

Анонимен

преди 13 години

AZ IM SE OBADIH PO TELEFONA KADE IKOGA DA IDAT IDA VZEMAT 100 BONA TE ISKAT PISMENNO

1

Анонимен

преди 13 години

Нали ви казах, че Тотьо се изказа неподготвен. Хвърли прах в очите на хората, че прави нещо.