107

читател

преди 13 години

Май дойде времето за измитане на диктаторите.Всички искат да живеят достойно.Поради ниската грамотност и традиционното мислене на огромна част от тези страни диктатори заграбиха властта и я превърнаха в инструмент за собствено благополучие.И в България е същото, ама ние не сме на площадите...

106

2

преди 13 години

Добро утро ГЕЙбери-честит празник

105

2

преди 13 години

Добро утро ГЕЙбери-честит празник!!!

104

>>>

преди 13 години

до 123: Не, цивилизоването е равно на послушни потребители на Лидъл, Карфур, Била и т.н.Един мислител беше написал, че идва време, когато количествените натрупвания преминават в качествени изменения. 30 години "тоталитаризъм" в Египет (40-тина в България) всъщност водят до натрупване на капитал във всякакъв вид. Идва момента на "демокрацията", в който който и както може граби от натрупаното. И така, докато се натрупа ново количество - бедност, необразованост и т.н, които пък през една война....

103

GLEN

преди 13 години

Стадо за стригане и доене!

102

До 119

преди 13 години

Проблемът е в изхранването ,а не в цивилизоването. И какво разбираш под цивилизоване.Да гледат холивудски бози ,да приемат еднополовите бракове или разрешат леката дрога както на Запад?

101

>>>

преди 13 години

Нищо ново под Слънцето.

100

Анонимен

преди 13 години

Само дано не дойдат ислямисти на власт.Но вероятността е малка, личи се по хората на улиците.

99

до 115

преди 13 години

Разсъждавай!...ами представи си, че както се размножават те и другите ислямски държави с с това темпо и с подобни тоталитарни режими, какво ще стане със Света, ако не се цивилизоват???Затова сме загрижени.

98

Pero

преди 13 години

Internet promeni sveta.....

97

Анонимен

преди 13 години

Супер! Много се радвам. Арабския свят вече няма да е същия и светът няма да е същия, дай Боже да спрат ислямистките атентати.

96

dik

преди 13 години

predstawete si agent gotze da e prezident 30 godini

95

еееее

преди 13 години

Абе какво сте се загрижи ли за тези египетски ***.Току що казаха по телевизията, че през 1993г.са били 45-милиона души ,а сега са 85-милиона! Направете си сметка какви животинки са тези, а пък аз се питам колко ли са се увеличили нашите *** за последните 20-г.... в пъти?

94

Анонимен

преди 13 години

Защо сте толкова наивни? Няма САЩ,Русия и Китай.Ако някой е сит и има работа ще вдига ли въстание само заради политическата система?! Истината е ,че Земята се задъхва от пренаселеност и изчерпва ресурсите си. Бунтовете ще прераснат във войни за вода и обработваема земя. Войните за нефт и газ отдавна са факт.

93

народа

преди 13 години

Най гадната манипулация в Египет"няма да се кандидатирам,но ще стоя до септември"този човек мисли хората за безмозъчни.Нека да видим какъв ще бъде отговора на народа !

92

Анонимен

преди 13 години

хахахахаМахай се!

91

раноБУДЕН

преди 13 години

Вероятно и тях ще ги изманипулират. Вероятно, ако Мубарак остане на власт до септември ще подготви и фалшифицира изборите и ще назначи свой човек за негов заместник ...Важното обаче е, че този народ доказа, че е буден народ !Египетският народ възвърна достойнството си, което е било тъпкано десетилетия !Това е разликата между достойните и робските народи !

90

Анонимен

преди 13 години

Техния Яне Янев ги покукуросва ")

89

Тс милиардите на

преди 13 години

американците са вече МИТ. Сега на хода са милиардите на Китайците !!! От тях пощипват и се надяват на още самите американци. Лошото в Египет е ,че като дойдат едни ислямисти на власт ,жална им майка на ВСИЧКИ - от Израел до ЕС, през САЩ и т.н.

88

КГБ/ЦРУ

преди 13 години

поне ще ги оправят, ще инвестират милиарди за нови пазари, ще създадат много работни места и с много добри заплати за живот че и за спестяване и много строго ще ги следят и бели хора ще ги направят даже сааааамо в Абсурдистан мафиотите не пуснаха американците да дойдат да налеят някой друг милиард