116

Анонимен

преди 13 години

Предлагам да помълчиме някоя и друга минута в памет на жертвите на комунизма.

115

Наско

преди 13 години

Уахахахахахаааааааааааааааа :))))))))))) Видяхте ли по Btv новините как пишеше Борисов на компютъра като се преброяваше!!!!!Една дума за 1 мин.,казал че последно сядал на компютър да гледа филм:)))) Цъка там с тоя показалец, майкооо,защо така наказа България господи!

114

Анонимен

преди 13 години

Станишь - ка - Ребята ! Да здравствует наша и ваша Мать Партия. За родину наздоровье! Давай давай.. Станишь ... до конца...

113

до 98

преди 13 години

А дали от Галерия са изпратили за анализ въпросните записи, или други, които не са манипулирани, но на тях са записани други хора??? Не вярвам на Галерия, след като се финансира от публично известен убиец, нищо, че не е осъден, и се списва от "журналисти" нато Патрашкова и Дачков, които за 20 г. смениха 10 партии, да не говорим за Диков, който не е журналист, а некадърен спортист и се прави на честен, но пробута некадърната си, дебела и грозна дъщеря за спортен коментатор, без ценз и образование

112

Наско

преди 13 години

Ухааа :)) Представяте ли си наистина Борисов срещу Петров на дебат с икономическа тематика! Ще бъде уникално,въпреки,че съм убеден,че Тиквата е много напред с простотията:))) Все пак заслужава да се види!Ако един от тримата Борисов,Петров,Цветанов стане президент заклевам се ще се запаля пред Ал. Невски!!!!!

111

Анонимен

преди 13 години

В центъра на злините са други хора,които държат политиците с компроматни или икономическа зависимости.

110

TTTTT

преди 13 години

Не ми слагайте минуси,аз не съм виновен че младенов на бойко е рода на младенов на тато!!Да,вярно е че комунизма в БГ не е никога падал

109

Emigrant do Aleksei

преди 13 години

Като сте го подхванали този престъпник-Б.Борисов,трябва да го довършите.Но не да го оставите да напусне държавата ,а арест и народен съд.Пълна конфискация на неговото многомилионно състояние,на жените му и всички свързани с него,доживотна присъда или смърт,за предателство към България и народа,за всички жертви след прехода,за кражби в особено голями размери-милиарди левове от гърба на народа,за хилядите безледно изчезнали млади хора,за унищожаването на Бъл. армия и икономика.Той стои в центъра на всички злини.Сега е момента ! Събудете се хора !

108

Анонимен

преди 13 години

Да виждате нещо общо между пост 110 и Цанков Камък например? И сега същия наглец излиза всеки ден да ми се изказва по медийте.Крадат големите пари докато мижитурките се интересуват от цената на олиото например.

107

Анонимен

преди 13 години

Ну поживем и увидем Станиш-ка.ка, наш большой молодец !

106

TTTTT

преди 13 години

Българите-юнаци спят !!Ама като се събудят,младената ще се сети за танковете!Аз мслех че комунизма в БГ е паднал и боко не е комунист!Младото Младенов не е ли рода на онзи Младенов от 89?

105

Анонимен

преди 13 години

Джон Пъркинс става икономически килър (economic hit man) през 1971 г., когато е на 26 години. Схемата, по която "работят" той и неговите колеги, е проста: те убеждават дадено правителство да започне някой мащабен инфраструктурен проект (огромен язовир, летище, автострада), който уж ще осигури на страната голям икономически растеж и благоденствие. Пак килърите уреждат милиардните кредити. С условието обаче проектът да се изпълнява от определени американски фирми. Когато след някоя и друга година става ясно, че правителството не може да върне заемите, "измамената държава вече е изпаднала в тежка икономическа и политическа зависимост от САЩ". По този начин американските концерни стават господари на нейните петролни находища и други богатства, Пентагонът придобива военни бази, а Вашингтон установява пълен контрол над важни геополитически обекти (напр. Панамския канал).

104

Анонимен

преди 13 години

"УВАЖАВАНА ДАМА" - ЯНКА ЯНЕВА мисля,че е ясно ;dd

103

здравомислещ

преди 13 години

Извод : Станишевските приказки са от вида - АКО... , условието е АКО ?! Та затова ли пуснахте А. Петов от следствие ? За да го хлъзнете като хлъзгав сом - Е ви сега един кандидат... АКО .... ама УВИ нема да стане скоро...

102

LONDON

преди 13 години

Няма да се разбереш с тия промити мозъци,на тях думата демокрация не им говори нищо а и няма откъде да я знаят.Те страхуват от боко,гоце,полицията,режима,иначе кой народ в европа ще ти мълчи за турски новини по националната телевизия.И най интересното е че те поддържат политиците които ги крадят.Български феномен

101

Анонимен

преди 13 години

А бе вместо да се радвате,че именно Станишеф управлява червения файтон към прпастта,вие е го плюете,вместо да му давате кураж.

100

Анонимен

преди 13 години

Ако Трактора стане президент се чудя къде ще събере 7 милиона флашки(за всеки българин по една) щото трябва здраво да държи поста си.

99

99

преди 13 години

Извинявай, но нещо не те разбрах кой визираш? - Тиквата или Трактора щото те и двамата се вписват в изброеното от теб - ЧЕНГЕ-УБИЕЦ, *** ОТ ДС, И ..."***, ако добавиш и комунист пак няма да е ясно. Така че

98

кл

преди 13 години

вече 13 минуса ,но рано или късно всички ще са на улицата,и тогава се молете на господ,вярващи и невярващи

97

94

преди 13 години

Абе ти премиера си слънце не слушаш ли? Ей, гербавата *** даже вече и идола си не слуша, а той много ясно и много пъти ви кажа - Аз винаги съм уважавал г-н Петров. Той е изключително умен и интелигентен и има много позитивни качества :) Кво ревете тогава, че било компромат, мероприятие и т.н. Просто ще имаме един много качествен кандидат-президент по думите на Вожда ви :)))