18

асанж

преди 13 години

Та значи....преди три години бяхме трима,които оставихме "за спорта" няколко пъти по 185 лв за комбинации в 5 от 35.Направихме го за тръпката! Шанса да спечелим беше точно 70 % с начина по който го бяхме измислили.Аз също не съм спал да кълва компютърни програми за разработка.Още повече,че партньора е математик-висшист и е ужасно кадърен с числата.Намислихме го - направихме го!Измислихме концентрация с кобинации от 1 до 10,от 10 до 20 и 20 до 30,като елиминирахме 31,32,33,34 и 35.

17

Тотю Маняков

преди 13 години

Печелившите числа за следващия тираж,спецялно за второ теглене ще са:ЗАПИСВАТЕ ЛИ???От 1 до 49 включително...На позналите ..ЧЕСТИТО!На останалите балами...не губете кураж-иде друг тираж!

16

Салахадин

преди 13 години

14: и аз тва и обяснявам.Никой не спори че 6-ците са за техни хора дори и аз.Но конкретно за тото 2 и то само с единичен фиш без някакви особенни комбинациий съм отгоре на парите си отдавна само с 3-ки и 4-ки.Отделно ако почна с пари комбинации.Никак не са лоши 5-ците и 4-ките.Тото жокера един път беше 10 ст, ама джакпота 20 000 лева!!Ама дай да сме все черногледи!!

15

Менте

преди 13 години

В тази държава и тотото е менте.

14

с.до 12

преди 13 години

Прав си!Обаче наскоро един колега удари 5 бона от втори тото шанс или нещо подобно!Не съм особено в час!Та що да не пусна едно най-обикновено фишче за 2-3 кинта!?Да излупам една петичка и да се черпим една седмица!

13

Анонимен

преди 13 години

Предпочитам да вярвам в тотото, отколкото да вярвам на Бойко, Сергей, Доган или Костов затова, как ще ни "оправят" вече 20 години... Точно така!!!

12

Реалист

преди 13 години

Няма по-*** народ от нашия!!! Толкова много балъци вярват, че някой ще им даде да спечелят милиони в тази скапана държава !!!.....Не знам какво трябва да стане, за да разберат, че всичко е далавера. Може би още един път трябва да се паднат едни и същи числа в два последователни тиража. След това два-три дни всички, които отговарят за тотото отново да се изпокрият, да мислят какви врели-некипели да обясняват на хората!!!!....и пак ще им повярват...... е...ти и тъпата *** !!!

11

Анонимен

преди 13 години

Народе, всичко е една голяма измама за облагодетелстване на определени хора. Не им пълнете гушите! Ама така е, като сме бедни надеждата умира последна. Те точно на това разчитат.

10

Салахадин

преди 13 години

Стига сте виждали конспирация във всичко!!!От 4 тиража насам имам по 3-ка с новите цении тегления винаги фиша ми излиза без пари че и пари за кафе и чай остават.Вчера имам 2 3-ки аз играя с един фиш на тиржа.3-ката е 6.40 сега.За миналата имам две 4-ки ,които доста ми помогнаха на бюджета!!еега ще взема 12.80.Не ме мързи на всеки тираж да ходя до пункта да си зимам някакви си 10 лв.4-ка или 5-ца винаи дават.5-ците миналия бяха 5100 какво се оплаквате?Който играе пичели ,който не играе ни пичели!

9

ТотоДве

преди 13 години

При бай Тошо въртяхя числата на ръка в едно кълбо и мине не мине тираж - шестица от тотото. Сега по два тиража на седмица, че и две тегления ... Абе електрониката и компютрите са голяма работа. Замазмат очите на електората с печат върху пластелин, дето се пазели данните, ха-ха-ха.Комисия, дето тегли тежината на топчетата, ха-ха. Шмекерията по друг начин става.

8

А

преди 13 години

Предпочитам да вярвам в тотото, отколкото да вярвам на Бойко, Сергей, Доган или Костов затова, как ще ни "оправят" вече 20 години...

7

Анонимен

преди 13 години

гледах има около 500 000 пуснати фиша за 6/49, явно народа вярва

6

Анонимен

преди 13 години

на бас,че ще го спечели сина на Ирен Кръстева...

5

Анонимен

преди 13 години

Има ли балъциии .....

4

Недоверчив

преди 13 години

Пълна измама е всичко!

3

сигурен

преди 13 години

аз ще го спечеля. Глейдайти, завиждайти!

2

Калин

преди 13 години

айде на джакпота .. мафията и пазача и боко.. ви дават възможност.. т.е пращат ви за пасти :) пълнете им касите !!

1

бау

преди 13 години

хайде на бас че пак ще оцелее и в четвъртък джакпота