26

Анонимен

преди 13 години

TE SADIITE SA SLANCHOGLED PRAVDA

25

Хайде, хайде

преди 13 години

Всички знаем защо убиха Чората. Между другото само, човека няма нито една присъда. Нито за наркотици, нито за нищо. Е как така стана наркодилър ? Да не би да се е отчитал на някого ? Да не би на същите тези полицаи, които го убиха, а ?Значи когато полицаите съдействаха децата ви да получават наркотици, пищяхте - ама сега като трябва най после да влязат в затвора - добри били, а ? Егати шизофренните ушеви дето сте. Полицаите в затвора и точка !!!

24

Надрусан

преди 13 години

Чората-национален герой и да се изучава в учебниците по история в наркокомуните!!!!

23

Анонимен

преди 13 години

Идете поднесете цвете на гроба на Чората, Кратуната, Ряпата и цялата друга ***, паднала в битката за територия на дилърите на наркотици.

22

до 21

преди 13 години

Явно много симпатизираш на наркодилърите (няма да питам защо, понеже не ме ***) но все още продажбата и разпространението на наркотици са углавно престъпление. Защо този *** не е бил в затвора, а на улицата за да трови децата ни ще тежи на съвестта на съда.

21

до 14

преди 13 години

В Америка щяха да ги наградят за добрата работа, ама тука е Наркоманистан!

20

Анонимен

преди 13 години

Какво ви е виновен Чората ?!? Продавал наркотици на децата ви - че да не би да е негово задължение да ги възпитава ?!?!? Вие си малтретирайте децата вкъщи и ги изолирайте от семейството пък после някой друг ви виновен, че децата ВИ копували наркотици. Полицаите да внимават как третират всеки обвиняем, пък бил той и виновен - все пак за разпространение и склоняване присъдата определено не е 'убийство по време на залавяне' !!!

19

Анонимен

преди 13 години

Ти остави медала....на Максим Ставийски пияния му дадоха условна затова че уби пиян залян едно момче и опропасти завинаги живота на едно момиче. А за смъртта на един наркодилър- по 20 и кусур години затвор на полицаи?! Абсурд! Полицайчетата ще осъдят България в Страсбург и после всички ще плащате косвено с данъците си обезщетения, за това, че съдът в България е корумпиран и на страната на бандитите.

18

Мамантос

преди 13 години

Полицаи-убийци. Кръвници долни, злобни и жестоки, това са ченгетата! Затвор!!

17

Анонимен

преди 13 години

трябва да им дадем медал на полицайте, какви глупости говорите, ами ако чората бе направил вашите деца *** тогава няма да разсъждавате така!

16

до 15

преди 13 години

Има голямо, ама много голямо даже значение кой е той, най малкото защото в много държави щяха да му вкарат законово куршум в главата за продажба на наркотици!

15

Анонимен

преди 13 години

Когато продавал на децата хероин нищо му нямало, ама го хванали лошите полицаи, пък той взел, че пукнал. Ама пуста сърдечна дилатация, нямаща нищо общо с хроничната му наркомания...Да бяха го вкарали в затвора бе, щеше да е жив сега!

14

tereza

преди 13 години

Te li ,te triabva da idat v zatvora ,zadaljitelno,ubiha momtsheto.....niama znatshenie koi e toi.....

13

Изумен

преди 13 години

Нали полицаите все за права /като в Америка/ искат ?! Е, в Америка нямаше толкова време да са на свобода !!! Убили са човек, завързан, обездвижен. Ритали са го като куче докато издъхне ! Точно в Щатите, досега да са любовница на най мазния *** !!! Недупостимо е ДОКАЗАНИ УБИЙЦИ да са на свобода !!!

12

Анонимен

преди 13 години

На кучето-кучешка смърт.

11

momi4eto

преди 13 години

iskah da kaja 4e pisah do nomer 8

10

momi4eto

преди 13 години

do 10moje da e bandit moje da e vsqkakav no nali e 4ove6ko sa6testvo.ima zatvori za tekiva a ne ubistvo ot policai.i ne e hubavo da govori6 taka za6toto i ti ima6 pokolenie ili 6te ima6 i ne moje da znae6 kakvi 6te stanat.i ne mislq 4e si ot grajdanite koito sabota i nedelq si hodqt po rodnite mesta:)

9

momi4eto

преди 13 години

trqbva da ima zatvor za tezi"hora".bili nevini a 4oveka po4ina ot ni6toto li?no v bg osaden policai i lekar trudno se namirat.dai za6toto sa policai da im se razmine no kato ni6to tova e bg.

8

Анонимен

преди 13 години

*** сега минусчета ке си тургаме ли,бре минцифайки ***?

7

гражданин

преди 13 години

Един бандит по-малко.Знаете ли колко майки е разплакал като е продавал дрога на децата им.Вече няма да продава. Малко му е това на тоя ***.Оставете полицаите на мира, те просто са си изпълнявали задълженията.