682

Анонимен

преди 13 години

Попитали радио Ереван:- Какво е рецесия? Какво е депресия? Кога ще свърши кризата в България?Радио Ереван отговаря:- Рецесия е, когато съседът остане без работа. Депресия е, когато вие останете без работа. А кризата ще свърши, когато министър Дянков остане без работа....

681

Анонимен

преди 13 години

719, за тоя ли да бачкат хората, бе?! За да отиват парите им за подслушване ли? Или в касите на ГЕРБ? Хората искат да работят, да получават достойно заплащане за труда си, а не да хрантутят банда лицемери, уж 'антикомунисти', а иначе партийни другари отвсякъде. Махнахме една крадлива тройна банда, за да се натресе сегашната, още по-крадлива! Ай сиктир, не се прави на такъв ***!

680

Анонимен

преди 13 години

716, ха стой си *** '*** лизатор' на Боковата долна част на гърба, щом ти харесва да си толкова ***! Щом си доволен даже и *** да те граби, значи на това си обречен цял живот!

679

Владимир Путин

преди 13 години

Драги българи, споко бе ! Цветелина Бориславова ще боядисва косата на вашия пиклио Б.Б , много интересно как една жена дърпа конци на Б.Б

678

стилян

преди 13 години

Косата ми побеля, няма да се разколебая!За кое точно? Да закопаеш съвсем държавата?

677

Анонимен

преди 13 години

Пускат ги едно по едно за да ни покажат как ще се оплита всеки път все повече. ------------------ На мене ми се иска преди всичко да разбера КОЙ ги пуска и с каква цел. Защото аз лично нямам толкова влиятелни доброжелатели, които имат чалъм да подслушват министри. По мои скромни наблюдения Бойко го плюят само бивши хрантутници и откровени русофили, а това за мене е превъзходен атестат. Всички беди за България идват от Североизток.

676

Цв Цв

преди 13 години

Няма такава истина- колко много трябва да си *** за да направиш такова изказване

675

Анонимен

преди 13 години

утре ще ритаме ли? Я тоя Мишо да донесе по бира! ------------- Брао, бе! Колко остроумно, как успя да го измислиш? :)))

674

Анонимен

преди 13 години

Що са ни магистрали, като няма какво да ядат децата ни.--------------- Магистралите се правят с европейски пари, бе вуйчо! Какво ме интересуват децата ти, бачкай и ги храни. Да си мислил като си ги правил. Ай сиктир!

673

Анонимен

преди 13 години

Спукана е за крадливите, престъпниците и убийците. Не се страхувам от подслушване, дори считам, че трябва задължително да се подслушват магистрати, съдии, политици, "агенти" като А.Петров и *** като Патрашкова. За първи път от 21 години в България има осъден политик и висш администратор/мургина/ Ако продължава така, вярвам, че ще дочакам да осъдят Гоце, Сер-гей, Масларова, Доган и други крадливи политици и мафиоти. А факта, че ДС агентите и БСП-те се активизират сочи, че Б.Б. е на прав път.

672

МУТРА

преди 13 години

Ако всички ГЕНЕРАЛИ са като ТОЯ на снимката - спукана ни е работата...

671

Анонимен

преди 13 години

Дреме ми, дали премиера има добро възпитание и висше образование. Сер-гей, Дуган, Гоце, Луканов, Виденов, Костов, Масларова, Р.Овч. и др. политици и приближените им олигарси, като имат образование и знаят етикета дали управляваха България в полза на българите?? Не, те учено правеха и правят далавери, компромати и създадоха закони, чрез които ограбиха България, крадяха от фондове, бюджет и пари за социални дейности. И "по протокол" сключваха вредни за България договори, пример Р.Овч. за газта.

670

Акъл море

преди 13 години

713 е за 706

669

ДА ЖИВЕЕ

преди 13 години

ДА ЖИВЕЕИ УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ МНОГО ГОДИНИ ДНЕШНИЯТ ПРЕМИЕР БОИКО БОРИСОВ,ИСТИНСКИ ПИЧ ,СИЛЕН И ЧЕСТЕН И МНОГО ДОБЪР ЧОВЕК ПО ДУША.

668

Акъл море

преди 13 години

Каква Държавна сигурност ти се привижда? ДС има в страни,които са държави.БГ отдавна не е държава.Бойко е корумпиран,нечестен,демагог и кариерист.Той няма никакво намерение да закача мафията.Изобщо няма качествата на мъжага,които му приписваш.Любимец е основно на простаците и застаряващите жени.Няма интелигентни хора,които да споделят възхищението ти от Боко.Комплименти може да получи от Запад,защото на тях им трябва проста България.С Боко начело,разрухата само усилва скоростта!

667

ВОТ

преди 13 години

НАПИШЕТЕ В GOOGLETO: ВЕЛИКАТА РЕЧ НА ВОЛЕН СИДЕРОВПУСНЕТЕ СИ КЛИПА И ВИЖТЕ ПАДЕНИЕТО НА АТАКА.

666

ВОТ

преди 13 години

ОТВРАТЕН СЪМ ОТ ВСИЧКИ КОИТО ЗНАЯТ ЩО ЗА СТОКА Е БОЙКО И ВЪПРЕКИ ТОВА НАЙ-НАГЛО ГО ПОДКРЕПЯТ ЩОТА КАТО РУХНЕ ЩЕ СИ ИЗГУБЯТ ПОСТОВЕТЕ.

665

ВОТ

преди 13 години

КОМУНИСТИЧЕСКИЯ СТРОЙ ОТ КОЙТО БОЙКО ИМА ЧЕРВЕНА КНИЖКА УЧИ ХОРАТА НА БЕЗБОЖИЕ.ЗА БОЙКО КЛЕТВИТЕ НЯМАТ НИКАКВА СТОЙНОСТ, ЗАЩОТО АКО НЕ ВЯРВАШ В БОГ НЯМАШ И СТРАХ ОТ НЕГО А ТРЯБВА.

664

ВОТ

преди 13 години

ЗАКЛЕВАМ СЕ В ДЕЦАТА СИ. МАЛКО СЛЕД ТОВА ИЗЛЕЗНА СКАНДАЛА СЪС БИРАТА И КАК КАЗВА ДА НЕ СЕ ПРОВЕРЯВА МИНТИЧЕСКИ СКЛАД ЗА АКЦИЗИ.ПРИЗНА СИ ЗА РАЗГОВОРА И ЗАЯВИ, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА МУ БИЛ КАЗАЛ. КОСТОВ ГО СМЪМРИ, ЧЕ СИ Е ПРИЗНАЛ.РЕЗУЛТАТА БЕШЕ ВОТ НА ДОВЕРИЕ САМО И САМО ДА СЕ ОТКЛОНИ ВНИМАНИЕТО ОТ БОЙКО И ПАДЕНИЕТО МУ.

663

Анонимен

преди 13 години

"Конгрешънъл куотърли":Бойко Борисов е свързан с българската мафия !