35

Анонимен

преди 13 години

ДО ВИДОВ ДЕН ЗА КОИ КОМУНИСТИ СТАВА ВЪПРОС ЗА ТЕЗИ КАТО БОРИСОВ,ЦАЧЕВА,Б.ДИМИТРОВ И ДРУГИ ОТ ГЕРБ ЛИ.......?

34

до 32

преди 13 години

Няма зърно, затова аз смуча зърната на жена ти, а ти си пиши тука коментари да изкараш някой лев отгоре ;)

33

2-РИ ТЕРМИНАЛ

преди 13 години

ТАМ ПРИСЪДИТЕ ЩЕ ГИ ОПРЕДЕЛЯТ ГЕРБЕРАСТИТЕ ДОКАТО РИТАТ ПО ОБЕД. НА ВСИЧКИ Е ЯСНО ЧЕ ТОВА ЩЕ Е ПОЛИТИЧЕСКИ СЪД ЗА САМОРАЗПРАВА С НЕУДОБНИТЕ ЗА ГЕРП.

32

Член първи

преди 13 години

Съдиите от Специализирания съд трябва да имат удостоверение от ТЕЛК, че страдат от исхемична болест.

31

Бандолеро!

преди 13 години

Честито ни НОВ НАРОДЕН СЪД!

30

Чичибаба

преди 13 години

Ако аз бях министър, зърнена криза нямаше да има! Братския сръбски народ щеше много евтино да ни продаде отново нашата реколта!! Мръсни гербери... съд ще правите, а?АМА ЗЪРНО - НЯМА!

29

аз

преди 13 години

ооо,ще търпите,червенковци...ще търпите и то още много много по две годинивие май не сте разбрали нещо...тоя съд ще вкарва в затвора....и няма да ги чака да се правят на болни..че им липсвали децата вкъщи и че ги болели зъбиспециализиран съд ще ги усъди...а видиш ли после друг щял да му отмени решението...май нещо не си в час,че заставаш на страната на убийци изнасилвачи...показва,че просто си загубен червен

28

Анонимен

преди 13 години

порочната практика на съдебната ни система е причина да се създаде такъв съд.Ако съдиите си гледаха правото,а не колко ще им бутнат под масата.А.Петров,Доган,Масларова,Етем,Маргините,Галеви и много други щяха да са на дуго място.А тази,върти опашка Бисеров да мълчи,защото помним ,как започна в СДС и как набързо построи палат в София.Май забрави,че и той беше разследван и "оправдан" от същия съд.

27

Видов ден

преди 13 години

Е ся ше видят комунистите=разбойници , кон боб , яде ли !

26

Смех

преди 13 години

Ключовите думи са "длъжностно присвояване, измама, съзнателно сключване на неизгодна сделка, подкуп". Ето срещу това реват всички политици. Щото Милен Велчев праи сделка с която ощетява страната с 1 милиард. Президента подписва договори за фрегати за стотици милиони, министрите сключват неизгодни договори. Е от това ги е страх и затова са СРСтата, скандалите и всичко останало. Щото вече ще има възмездие! А червените клакьори нека си надуват гайдите...

25

Свети Герберий

преди 13 години

ГадниЕлементарниРоби наБойко!

24

Масларова

преди 13 години

Давайте момчета! Наврете ГЕРБ в миша дупка!!Имате по една седмица почивка в хотелите ми!! Е, може и други екстри, само да са с презерватив.

23

Анонимен

преди 13 години

НАЙ-ПОСЛЕ ВСИЧКИ СЪВЕТНИЦИ НА ГОЦЕ ЩЕ СЕ СЪБЕРАТ В ЗАЛАТА ыДАНО ДА Е ГОЛЯМА

22

сокола

преди 13 години

Най после!!Нещата започват да си идват по местата!!

21

аз

преди 13 години

най-доброто нещо,което се е случвало до сегамежду друхото посочете ми едно правителство,което да работи с такива темповеа червените и турците се плашат от тоя съд...защото имат инстинкт за самосъхранение:)))))и усещат,че много скоро ще се озоват пред него заради предателствата си срещу родинатапочна се )))))))))))))))

20

МОЛа

преди 13 години

Продавам вазелин! Евтино! При евентуално забременяване изплащаме неустойка!

19

Анонимен

преди 13 години

ЗА ТОВА ГИ ИЗБРАХМЕ!ИСКАМЕ СПРАВЕДЛИВОСТ И НАКАЗАНИЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ КРАДЛИВИ ДЕПУТАТИ МИНИСТРИ И ТЕХНИТЕ КРЪГОВЕ

18

съдия Дред

преди 13 години

абе той съда нов, ама съдиите пак същите :)

17

до Риба Меч

преди 13 години

Точно така ще стане. А баламите се кефят, че се вършела работа. Сещате ли се, че този съд е първа инстанция? Тоест-селд произнасяне на присъдата, тя ще може да бъде обжалвана на по-горна инстанция. Сега тепърва ще започнат дела срещу България за потъпкване на Конституцията и Човешките права. Милиционери-още 2 години и нещо ще трябва да ги търпиме.

16

Електрическа змиорка

преди 13 години

И правилно! След като НАРОДЪТ осъди червените ***, и Цветанов може да го направи!