234

Анонимен

преди 13 години

I KOMBALA SPURA

233

Контра - Атака

преди 13 години

Нещата са много прости. Стенмарк и Велчеви не само окрадоха външния дълг. Това е само началото - бял дертВелчеви и Маркови, заедно с евреите са СОБСТВЕНИЦИ на външния дълг. Всяка година те получават без да си мръднат задниците, лихвите по дълга, които българите, най-бедните в Европа прилежно плащат.Именно анализа че долара ще падне, а еврото ще се вдигне, стои в основата на спешното завръщане на Велчев, монтирането му за финансов министър и моменталната врътка на плащането на лихвите от долари в евро.По такъв начин Велчеви, Маркови и евреите, предотваритиха опасноста да загубят те този милиард, а го загубихме ние.Това е класическо "ужилване" ...

232

Контра - Атака

преди 13 години

А ето от какви дърти *** е съставен отбора на Симо Хазарта :1) Кой е Ники Малкия Мук - Вицепремиера НикоЛАЙчо Василев на Симо Ментата ?Ами баща му Васил Василев е завършил Военноморската академия на СССР в Ленинград.Знаете добре, кои изпращаха да учат във военните академии на СССР - само нашите хора от ДСЗатова и баща му е бил шеф на военноморското ВКР през 1992-96 г., по времето на управлението на БСП - Виденов2) А кой е Соломон Паси, външния министър на Симо, масон, член на юдейското гестапо "Бнай Брит"Син на Исаак Паси, лектор по маркс-ленинизъм и личен съветник на правешкия ром Яшар (Т. Ж.)3) А кой е финансовия "гений" на Кобурга, Милен Велчев, който ни "уреди" с врътката по външния дълг. Колко милиарда платихме заради него ?!Брат му Георги Велчев е женен за Нина Маркова, дъщерята на Стоян Марков - известен още като Стенмарк. Именно Стоян Марков е мозъкът на източването на външния дълг, чрез откриването на над 200 задгранични сметки на частни лица във Виена, Лондон и Щатите. Сега империята на двамата братя е на стойност няколко милиарда евро.4) А коя е другата милиардерка с частно летище във Велинград - Лидия Биджерано (Шулева) всички знаем. Дето заграби курортния комплекс "Албена" без да плати и стотинка. Та нали нейния роднина Богдан Шулев, е подписал смъртните присъди на т.н. "Народен съд" 5) А коя е еврейката Миглена Кунева (Пръмова), братовчедка на Соломон Паси. Защо крие че е омъжена за Андрей Пръмов, син на секретаря на ЦК на БКП - Иван Пръмов ?Нали именно тя екзекутира АЕЦ "Козлодуй", който можеше да работи още дълго. И така обслужи френските енергийни интереси. Не случайно сега Мигленчето, е назначена за благодарност в УС на банка "Париба"

231

Ф.С.В.

преди 13 години

хахахах а Костов не иска пари ..той обича народа хахахахах--по времето на Костов -от приватизация липсват 90 милиарда -откраднати от ръцете на строителите на тази икономика ,които в момента получават смешни пенсии .. Нямаше предприятие което да не бъде докарано до фалит ..морски транспорт, Кремиковци ..*** са здрави вагони в Кремиковци за скраб ..Балкан бе продаден без пари , сделки за хеликоптери източиха военният бюджет в полза на еврейте -Костов не ВКАРА НИТО ЕДИН КОМУНИСТ В ЗАТВОРА

230

КНК

преди 13 години

АБе eссо 230,на много знаещ ли се правиш или си някаква ЧЕРВЕНА ПУДРА,застанала във форума.Дори Ц.Ц. да е откраднал 6 апартамента по 100 000 евра са 600 000 хиляди евра и не е сигурно дали от държавата ги е откраднал.А сега смятай тези пари и сравнявай с този милиард лв.Твои приятели като Орешарски бяха пресметнали,че са един милиард долари,а не левове.Значи си готов да прикриеш този милиард,както милиардите от торовите заводи-над 3милиарда$ в Мултигруп.Тогава ти си си долно ченге и предател.

229

Петроф

преди 13 години

След управлението на Костов, дойде ДПС на ВЛАСТ !След управлението на Костов всяко едно правителство ограбваше с пъти Б-яВсички управляващи мислят само за едно - ПАРИ Всички управляващи не мислят за благото на НАРОДАНЕ СЪМ ПРИВЪРЖЕНИК НА КОСТОВ !!!

228

Ф.С.В

преди 13 години

Костов ---Вилхем Краус крадеца ..Балкан без пари продаден ,,ГАД ЗЕЕВИ и еврейската банда в тясни отношения с синята върхушка ..Фондация за България --официално плашане на рекета към г Костов ..Г Божков --инквизитора на икономиката в БГ --официално си взимаше 10% от сделка ..края на Нефтохим ...продаден за два самолета среден клас ,,100 мил ,,неофициална продажба на ток към Турция подаряване на стотици танкове за Македония ,и хиляди други злини .в полза на Бързото забогатяване -пример г Банев

227

ессо

преди 13 години

Нападат Боко с нови СРС-та! Генералът-митничар, който онзи ден се разплака (от хрема най-вероятно) отрече да е звънял на ЕГН-та! Интелигентността му е изписана на лицето му и затова верваме, че нема как да е станало това (с позвъняването на ЕГН а ноще повече, че някой му е отговорил!) За да не е назад, Боко нападна връз Милен - зер близо 10г му гледаме маймунджилъците на това смешение на клана на Борис Велчев и Стоян Марков, матерализирано в юпи, дошло тук неканено от българския народ да цапардоса БТК. Там някъде, около Тор Бьорголфсон, бивш собственик... още на БТК и доскорошен ортак на Цветелина Бориславова в СИБанк, се крие зайчето, ама знае ли човек, може да е и в Доктора и Амигоса (Бог да прости напусналите ни)! Междувременно стана ясно че няма някой по-старши от горски да не е сътрудник на ДС! В суматохата всички забравиха за апартаментите на Цуко! Некой изчисли, че за да живееш ти трябват 511 лв и реши да поиска минимална заплата от барем 290лв! Майтап бе, Балки ;-)

226

Анонимен

преди 13 години

При ГЕРБ много опасно взе да расте краткосрочния външен дълг. За 18 месеца на власт през 2009-2010 г. външният дълг се увеличи с 1,5 милиарда евро или с 3 милиарда лева и трябва да се връща бързо при космични лихви

225

BOSS

преди 13 години

Кой докара тоз *** у БГ-то и защо?? Царо с крадливите царчета и фамилия нема ли да си платият версиите???

224

rambo

преди 13 години

jaboka grozen i toi ni prekara na brat4eto xotel napravi groznika kokolat i pari4ki zadeli za 4erni dni

223

Анонимен

преди 13 години

Аз съм на мнение ,както казва бАЙ *** всички са маскари и крадливия некъдърник м.велчев също

222

Преход

преди 13 години

Не искам да адвокатствам за Милен Велчев - на всички е ясно, че никой няма да си зареже половин милион паунда годишна заплата за мизерната министерска в България - даже и не знам колко беше по онова време. Не коментирам и комисиона. Но Брейди книжата са нещо изключително унизително и са изключително лоша референция за всички потенциални инвеститори. В един миг бяхме приравнени към най-западналите латиноамерикански държави (не че не си го заслужавахме, де). Но си помисли, какво би се случило с бюджета ни, ако плащанията по външния дълг ни бяха в долари,... още а доларът се беше качил, а не паднал. Сега поне има стабилност - в смисъл, че плащанията са ясно дифиренцирани, а точно това е и смисъла на хеджинга - стабилност. А то е точно обратното, което направиха Луканов, Виденов, Дойнов и Сие. И пак - лично мен, не ме интересува кой управник как бръкнал в кацата с меда - това се случва навсякъде по света. Ама и за нас да помислят малко, да си свършат работата, за която сме ги избрали, демек.

221

кнк

преди 13 години

184,това с БТК е абсолютно дребна работа.Виж БГА "Балкан" беше страшно "крупна" сделка и провали бизнесе на "София еър" на космонавт Георги Иванов и довала до падането на заплатите от цели 12$ при Виденов когато "Балкан" беше държавна,до 120$ след продажбата й. Това си е цяла трагедия.А това БТК,електроразпределителни дружества на стойност 1,5 милиарда евро,а продадени за 300 милиона - ДРЕБНА РАБОТА.Съсипването на "Булгартабак" от световен лидер до окръжна фирма - пак така,дреболия.

220

BOSS

преди 13 години

Очевидно Миленчо е знаел че долара ще загуби стойност. Врътката я направи при най висок курс 2,2 лева за долар. Веднага след това падна. Този мошенник с царя трябва да им се потърси сметка. Цялата тази зараза НДСВ сега е аут но може да се върне отново. Такива крадци трябва да се изхвърлят от страната защото няма повече накъде. на имотчетата на Миленчо, на хотелите и хижите трябва една национализацийка.

219

kotarak

преди 13 години

Каква снимка само!!! Дясната ръка пълна, а с лявата смуче пура. Въздухарска работа. Ако на тая блажена обстановка се съпостави някоя пенсионерка, която си брой стотинките и смята по календара дали ще стигнат до пенсийката.....

218

123

преди 13 години

Най-голямото източване на тая нещастна страна стана по времето на костов, драги Boss:) Следващите са просто смешни в сравнение с 'постиженията' на онова велико правителство... Тези хубавци дадоха началото на това, което сега вече се усеща от всички:( Много лош старт в едно иначе прекрасно начинание..

217

Ф.С.В

преди 13 години

Като не знаеш не говори --всичко е пазарлък в този живот ,,,

216

BOSS

преди 13 години

Трябва да признаем, че Милен Велчев и правителството на крадливият псевдо-цар направиха много елегантна кражба. Надминаха всички други управлявали страната в това отношение.

215

Уто

преди 13 години

Добро утро, тия са открили топлата вода след 8 години. За всички грамотни хора беше ясно че това е далавера още тогава. Да отива в затвора още сега, МВР да го арестува незабавно.