261

outsider

преди 13 години

Нищо скрито не остава. Тази сутрин чух поредното обяснение защо е бил подслушван Вальо Танов. Като поднесено от човек от ГЕРБ беше поизлъскано за да изглежда, че всичко е законно. По-точно версията беше: "Танов е подслушван, защото престъпна група имала намерение да се свърже с него" и закона за използване на СРС-та в такъв случай предвиждал такава възможност . Интересно по такъв параграф от закона за кой държавен служител не може да се уреди подслушване. А и политиците от опозицията също.

260

Анонимен

преди 13 години

Браво Танов-готин човек си

259

clearly

преди 13 години

Още един от ДАНС пропя за ТановОще един ексслужител на ДАНС, подслушвал шефа на Митниците Ваньо Танов, пожела да говори пред парламентарната комисия за контрол на специалните разузнавателни средства (СРС).Той е имал задачата да слуша разговорите на Танов с предишния му заместник Антоний Странджев и бившия шеф на митническото разузнаване Веселин Георгиев, пише Mediapool.Според запознати източници служителят от ДАНС, който ще бъде изслушван днес в комисията, е работил в екип с Росен Миленов, но двамата са имали отделни акаунти тоест, всеки е имал собствена парола и достъп до онлайн слушането в реално време на разговорите, както и на техния запис. Станало ясно обаче, че двамата оперативни служители са си сменяли акаунтите и единият поемал работа на другия, без да имат разрешение за това. Ако това бъде доказано, може да им бъдат повдигнати обвинения.Преди ден комисията изслушва близо три часа Росен Миленов, но информация за медиите не бе дадена, тъй като била необходима допълнителна проверка на казаното от него. Миленов, който е напуснал ДАНС миналата година, се появи преди седмица в телевизионно шоу и обяви, че изнесените записи от разговори на Танов с премиера Борисов, с финансовия министър Дянков и заместника му Горанов, са истински.По неофициална информация, ДАНС е започнала да слуша Танов след получаване на анонимен сигнал в агенцията, според който шефът на митниците е взел 50 хиляди евро, без да се посочва от кого.В рамките на разработката били подслушвани още 18 души.До момента официално потвърждение има за това, че Ваньо Танов е подслушван от служба ДОТО към МВР и това е станало по искане на прокуратурата.Самият Танов разясни преди дни, че бил подслушван по целесъобразност, а не по законосъобразност.От предишни обяснения на шефа на комисията за СРС Явор Нотев се разбра, че шефът на митниците не е бил част от групата, заподозряна в контрабанда, спрямо която е започнала разработката на МВР и са закачени СРС-та. По думите му използването на специални разузнавателни средства спрямо Танов е разрешено по презумпцията, че престъпната група би могла да направи опит да се свърже с шефа на митниците.

258

Анонимен

преди 13 години

Очаквайте още невероятни разкрития само във вестник Галерия. От които ще разберете, че: Флашка номер едно: Бойко звъни на Танов да му каже, че служител на митниците ще закъснее с половин час, понеже са играли до късно шах с премиера. Вестник Галерия" обаче не спи и разкрива огромната далавера. Флашка номер две: Става ясно, че Явор Дачков звъни отново на премиера, за да му каже, че така не може повече да продължава. Съответно Бойко звъни на Танов и му казва, че така не може повече да продължава, след което Танов казва: "добре, г-н премиер, така наистина не може повече да продължава. Вестник Галерия" обаче не спи и разкрива огромната далавера. Флашка номер три: Данъчни летят из Родината, но Бойко звъни на Танов и му нарежда на един от хеликоптерите да се качи синът на стар бойков приятел, понеже детето искало да става космонавт като порасне. Вестник Галерия" обаче не спи и разкриват огромната далавера. Флашка номер четири: Слави Трифонов звъни на Танов с молба за участие в шоуто. Танов отказва и звъни на Борисов, който му казва: никъде нема да ходиш! Танов се съгласява. Вестник Галерия" обаче не спи и разкрива огромната далавера. Флашка номер пет: Комшийката на Борисов от едно време му звъни да й помогне с прекарването на 1 тон дърва в мазето. Бойко звъни на Танов, който веднага отива и помага на възрастната жена. Вестник Галерия" обаче не спи и разкриват огромната далавера. Тези и други фундаментални разкрития очаквайте само във вестник Галерия. Вестникът, за когото хората научиха покрай флашките. Вестник Галерия живот между две флашки.

257

Анонимен

преди 13 години

Звънял е ,звънял е като поп,защото ЕГН то на 25 годишното митничарче започва с 86 и е десет цифри.А Борисов така ги е наплашил, че и числата от тотото да им прати,пак ще ги наберат.

256

африкански

преди 13 години

абе танов ,ти да не страдаш от слабоумие.спомням си ,не си спомням.я си вземи пенсийката и се махай от там овреме.

255

грешка

преди 13 години

Танов , то в записа се чува че явно си звънял на егн , просто от любов към бойко си звънял на каквото ти прати, човешка грешка , в крайна сметка футболиста - митничар работи на терминал 2 , каквито и документи да вадиш това е факт, дори да беше го уволнил преди това пак щеше да го назначиш по божията воля с тиквен ум!

254

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Затова задните ми джобове са подгизнали от вазелин, понеже след като ме поркат не се мия! Нито от вазелина нито от другото.

253

Анонимен

преди 13 години

Ох та нали за това избеахме Борисов да коли и беси ,аз съм гласувал за този човек и му се доверявам , то не е скандално ами е смешно банда тактористи решили че има нещо скандално хаха Борисов си знае работата не му давайте наклон на ..я

252

Това сме го виждали

преди 13 години

Ми като ти гледам мутрата не на ЕГН ще звъниш ми и автомобилни номера сигурно се опитваш да набираш дето са и с буквички... ама карай ние сме свикнали да ни управляват тиквеници.

251

clearly

преди 13 години

То не само Бойко е ходатайствал пред Танов .Да припомня казуса с племенница на Ванката Костов ,която бе уволнена и върната отново в митниците за часове 1 март 2010, 07:14София, БългарияМитническият инспектор в Митница Югозападна в Благоевград Ивета Георгиева стана жертва на недостатъчен семеен пиар. Явно без да има идея за височайшия й роднина - лидера на ДСБ Иван Костов, шефът на Агенция Митници Ваньо Танов я уволни, но се наложи в разстояние на няколко часа да оправи гафа си, пише в. "Струма". Георгиева попаднала в списъка с нарочените за съкращаване около прословутата митническа реформа в страната през декември 2009, част от която беше драстична чистка. Танов разписал в общия кюп и нейната заповед за освобождаване от работа. Документът пристигнал в Благоевград заедно със заповедите за съкращение на още 50 митничари от Кулата, Благоевград и Кюстендил. Няколко часа по-късно обаче от централата на агенцията в София се обадили с нареждането заповедта на Ивета Георгиева да не се привежда в изпълнение и да бъде върната спешно в столицата, защото е станала грешка.Грешката се оказал вуйчото на Ивета - депутатът от ДСБ Иван Костов. Щом по коридорите на митницата се разчуло, че сред съкратените е и тя, митничарката веднага звъннала на правилния роднински телефон. Самата тя си признала по-късно пред колеги, че без намесата на вуйчото щяла да е на борсата.В Благоевград заповедта за съкращение на името на Ивета Георгиева не е отразена във входящите книги, тя обаче фигурира в заповедната книга на агенция Митници, откъдето е издадена със съответния изходящ номер. Най-вероятно след телефонния разговор между вуйчото владика и генерал Танов Георгиева е получила нова заповед за назначение.

250

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Голям гаф... - преместил момчето от един на друг терминал без да се консултира с Гоце и Доган... - оставкаааааа....

249

до 789

преди 13 години

Нормално е за ***! А назначенията ги видехме колко са читави - Р.желева, ана-мария, калинка, лъчо мозъка и тем подобни ******овци. Такива като тебе назначени с вазелин овоняхте държавата

248

Анонимен

преди 13 години

Емилия Масларова, подсъдима по дело за длъжностно присвояване на 11 милиона лева е част от правителствената делегация с Борисов в Япония.

247

и малко от ЕС

преди 13 години

Политика, която почива на лъжа, може да успее само временно. Рано или късно се забъркваш в скандали, излизат наяве далавери, няма спасение. Борисов е забъркан в толкова компромати - и в миналото си, и в настоящето, че е просто обречен на гафове.След Германия и Франция към държавите, които не ни искат се присъедини и Финландия. Още вчера германският вестник Ди Велт написа: Европа не реагира и докато спасява еврото, България се управлява от мафиота с името Бойко Борисов. Това пише журналиста Стефани Болцен. Френски министър на ЕС вчера обяви: България не трябва да бъде приета в Шенген, защото застрашава Шенгенското пространство. Ние не искаме информацията за Шенген да попада в ръцете на престъпни групировки.

246

Анонимен

преди 13 години

Струва ми се,че вече по сериозните медий трябва да се осъзнаят и да спрат да разтръбяват уникалните и незаконни "творения" на в.Галерия и Трактора.

245

Анонимен

преди 13 години

КОГАТО СТАНЕТЕ ПРЕМИЕР НАЗНАЧАВАЙТЕ СИ КОГОТО ИСКАТЕ.

244

789

преди 13 години

НОРМАЛНО Е ВСЕКИ ДА ХОДАТАЙСТВА ЗА НЯКОГО. ВИЕ КАКВО ИСКАТЕ - ПРЕМИЕРА ДА ПИТА ВАС КОЯ ДА СИ НАЗНАЧИ ЗА СЕКРЕТАРКА, КОИ ДА МУ СА МИНИСТРИТЕ И ДР. СПРЕТЕ СЕ БЕ .

243

дсд

преди 13 години

и сега пак ще ни замажат очите...сигурно пак е манипулирано...или ние не сме разбрали..каквото трябва..що за безочие..да говориш на народа си за бъдеще ако ти самият работиш с похвати от миналото

242

Анонимен

преди 13 години

ДА ТИ !