199

Анонимен

преди 13 години

Моля не искайте вот на недоверие, не сваляйте правителството от власт!!!Защото ще спре контрабандата и няма вече да има евтини цигари, горива и ракия.

198

прав си

преди 13 години

Прав си 209, мафиотизираните *** са на влас - Борисов, Цачева и така до края!

197

гарабедчо

преди 13 години

Тук има много заблудени. Прав е Станишев тъжно е. Институциите на държавата се тресат от скандали. Какво има да му мисли Бойко . Да разкара тоя пъпеш ЦЦ и толкова. Няма защо да се държи като Матросов. И разните платени драскачи да се разкарат от терена.СТига с това ДС и Сергей е гей. А стига пръдльовци. Не може с лакърдии да се управлява държава. Света ни се смее. Погледнете , прочетете и помислете.

196

Анонимен

преди 13 години

МАХНИ СЕ ГНУСЕН ГЕЙ! МАХНИ СЕ! СКРИИ СЕ! ИЗЧЕЗНИ! ИЗПАРИ СЕ! ИЗТЕЧИ В КАНАЛА! МАХНИ СЕ! СКРИИ СЕ! ИЗЧЕЗНИ! ИЗПАРИ СЕ! ИЗТЕЧИ В КАНАЛА! МАХНИ СЕ! СКРИИ СЕ! ИЗЧЕЗНИ! ИЗПАРИ СЕ! ИЗТЕЧИ В КАНАЛА! МАХНИ СЕ! СКРИИ СЕ! ИЗЧЕЗНИ! ИЗПАРИ СЕ! ИЗТЕЧИ В КАНАЛА! МАХНИ СЕ! СКРИИ СЕ! ИЗЧЕЗНИ! ИЗПАРИ СЕ! ИЗТЕЧИ В КАНАЛА! МАХНИ СЕ! СКРИИ СЕ! ИЗЧЕЗНИ! ИЗПАРИ СЕ! ИЗТЕЧИ В КАНАЛА! МАХНИ СЕ! СКРИИ СЕ! ИЗЧЕЗНИ! ИЗПАРИ СЕ! ИЗТЕЧИ В КАНАЛА! МАХНИ СЕ ГНУСЕН ГЕЙ! МАХНИ СЕ! СКРИИ СЕ! ИЗЧЕЗНИ! ИЗПАРИ СЕ! ИЗТЕЧИ В КАНАЛА!

195

БГ

преди 13 години

ЗАЩО СКРИХТЕ КОМЕНТАРА БЕ ГАДОВЕ,НЯМА ДА ВИ ОСТАВЯ НА МИРА МРЪСНИ КОМУНИСТИ!СЕРГЕЙ-БЕРИЯ ДМИТРИЕВИЧ СТАНИШЕВ Е ИЗДЪНКА НА УБИЙЦИ!И В НОВИ ИЗБОРИ ПАК БОЙКО ЩЕ ГИ СПЕЧЕЛИ.СТИГА ЦЕНЗУРА!

194

rumen221

преди 13 години

Приятели,Компютрите и синтезаторите на гласове са достатъчно съвършенни, за да възпроизведат всякякъв глас, а съдържанието на "разговорите" и тяхната "автентичност" зависят изцяло от манипулаторите...Затова за всеки запис, трябва да се намерят три Верни отговора...1. Записа Автентичен ли е...? (Да)2. Записа Законен ли е...? (Да)3. Записа Манипулиран ли е...? (Не)Отговорите до сега са - ДА, НЕ, ДА...!!!А това очначава, че всичко е от Лукавава и Мафията...!!!

193

rumen221

преди 13 години

Приятели,"Станишев: - Не е смешно, тъжно е!"Какво да го правиш... ***...!!!

192

ALEX

преди 13 години

TAZI MUHOMORKA DOKOGA SHTE SE POIAVIAVA PO MEDII ???

191

9

преди 13 години

станишев е смешен и тъжен как има очи да се показва пред народа ?

190

?

преди 13 години

Айде Масларова е жена, ами какво прави в делегацията Местанчо, а кажете той защо е там, за красота ли, за да му гледат брадата ли или че е много умен?

189

Анонимен

преди 13 години

Гей = Сергей. Тоя гей е последния който трябва да задава въпроси. Всички го видяхме колко се крадеше по негово време. Да вземе да се скрие някъде

188

Анонимен

преди 13 години

Тъжно е Серьожа - за мафиотизираните комуняри настъпиха много тъжни времена. Със сигурност не ви е смешно.

187

Анонимен

преди 13 години

Шумкарска работа

186

1!!!

преди 13 години

Четох скоро за един от прехвалените червени дипломати,, които били професионалисти и не искат да ги махат, та един такъв толкова професионално се представил в разузнаването, то създал престъпна група, с която източил 400 банкомата в Европа и в последствие го задържали. А кажете не са ли професионалисти в дипломацията и трябва ли още да ни излагат?

185

коко

преди 13 години

Серго е много б-***...

184

Шуробаджанака 1

преди 13 години

Седем души са назначени в последните дни на мандата на тройната коалиция. Сред тях е главният инспектор на Министерството на отбраната генерал-майор Володя Цветанов, който е брат на депутата от БСП Румен Петков. Той е назначен на 1 юли 2009 г. Според информацията на комисията по досиетата той е бил съдържател на явочна квартира под псевдонима Меркурий. През пролетта на 2010 г. Володя Цветанов спечели конкурс за военно аташе в Украйна.

183

!!!

преди 13 години

Добър въпрос на 199. Браво, поздравления за този въпрос. От прогимназията в университет и от там направо министър-председател. Това в друга държава не се е случвало никога. А сега тръгнал да дрънка и да си проветрява устната кухина. Засрамете се другарииии!

182

Шуробаджанака

преди 13 години

Близо 40 души от заемащите в момента ръководни длъжности в структурите на Министерството на отбраната и на армията са сътрудничели на ДС и на разузнавателните служби на Българската народна армия. Сред тях нито един не е назначен от правителството на Бойко Борисов.Седем души са назначени в последните дни на мандата на тройната коалиция.

181

от мен

преди 13 години

_|_ за Станишев, Гоце, Яне, Трактора, ***, Царя, Масларката, Запалката, Мики Маус, Цонев, Гуцанов, Дончева, Гаргамел и Сие. Червена ***

180

да

преди 13 години

ей много им е трудно да си дадат власта явно много са крали и кренчето им спряно и бълват какво ли не вече ми писна от червени ***