97

Анонимен

преди 13 години

До плиткия (89):Винаги съм се очудвал как хората си коментират неща от които си нямат и бегла представа. А като се напиеш като *** и пребиеш жена си е по - добре нали? А и е лесно да гледаш само от едната страна на нещата нали. Но да погледнеш глобално е под нивото ти на *** чистач.

96

Анонимен

преди 13 години

В България никога няма да се легализира причините са прости:1) Ако е легална цената няма да е толкова висока. А с тези пари се правят пред изборни кампании.2) ЕС никога няма да позволи ние да я легализираме. Ако се легализира и започнат да идват туристи и може да ни живни икономиката.Поради причина номер 1) и 2). "управници" никога няма да го направят това. Иначе как ще четем арест на хора с по 2гр. трева .... *** държава.

95

Сами се сетете

преди 13 години

Сами се сетете дали ще ги затворят? 1,4 милиона дето сте доидат да дадат поне по 10 евр за тревица + мин. 4-5 евр за "кафенце".....пък ката се сетите, че като се понапушат и ще огладнеят \най-малко + 3,50 евр за дюнерче\!!!! Хайде сега го сметнете колко приходи докарват годишно тия 1,4 милиона посетители!!! Аз не пуша щото не ме кефи ама съм с 2 ръце за ЛЕГАЛИЗАЦИЯ !!! Така "бизнеса" с леките наркотици излиза на светло и приходите от него се облагат с данъци. Аде със здраве!!!

94

ддт

преди 13 години

Еми Бобо, обясни му на господина Номер 89 , че не слага име , и аз съм за Легализация, нефт нямаме, злато нямаме, това ни е единствения шанс да излеземе от кризата със селско стопанство и плодородната ни земя, иначе все ще сме в мизерия

93

мами

преди 13 години

Скоро се пенсионирах. По мое време хипитата бяха на мода, та и аз с тях. Признавам, че пробвах доста неща. Единствено от тревата не ми стана зле. После не съм пипала. Преди години намерих в якето на сина ми. Седнахме да обсъдим консумацията и той обеща, че няма да прекалява. Сега си имам внуче, да е живо и здраво и прекрасно младо семейство. Ако бях му забранила, щеше да посегне към по-тежки неща. Не трябва марихуаната да се заклеймява, като тежък наркотик, а и за децата забраненото е сладко.

92

бобо

преди 13 години

Абе хора, вземете почетете малко! Цигарите и алкохола са доста по-вредни. Конусмирам веднъж седмично, не съм спирал сигурно от 15 години, да си дърпам от време на време. Имам си здравички дечица, работя си и не съм забелязал да ми се е врътнал мозъка или да се пристрастя. Просто вместо 2 водки - един джойнт. Нищо вредно няма в една тревичка. Да не говорим, че доста билки също са в клас опиати, товаче вие не го знаете си е ваш проблем. Аз съм за легална трева у нас! Но само тревата!

91

ддт

преди 13 години

Включвам се, ти само следи :))) Ама поне като се правиш на умен, вземи та си измисли некво име, не бъди мишле, нека все пак да те разпознават хората, да оставиш някоя светла мисъл във форума, как да ти викаме Име : до 86Име : до 87 стегни се Пис и за тебе ,ама мац пис :)))

90

Анонимен

преди 13 години

Еех, Мисисипи си беше класиката в Маастрихт ...

89

до 86

преди 13 години

Да, явно селско типче си ти.Ракия не пия.Сашо Роман също не слушам.Явно в такава среда си отраснал ти и затова и прибягваш до марихуаната белким забравиш за 1 час кой си и откъде си.Но не се отчайвай.Тегли кредит и засей цяла нива с трева белким ти просветне какво ти говоря.Айде не смятам да ти отделям повече внимание.М/у другото включи се със същия ентусиазъм по-други теми тук.Току виж си променя мнението за теб.Peace.

88

ддт

преди 13 години

И колеги казвам на нормалните хора като мен ,които разпускат всяка вечер с чойнтче в ръка, а не като тебе с домашна гроздова и Веселин Маринов на екрана - за фон хаха

87

ддт

преди 13 години

Казвам и софииското равно поле :))) Макар ,че се опрашват ама.....здраве да е са , нема да ги мислим, и пчелите мед събират :)))

86

ддт

преди 13 години

до 80, ама в София ли се роди или взе ипотечен кредит и стана софианец ? Ако си се родил тук си от софианците селски типчета , сигурно пиеш ракия и слушаш Сашо Роман с вдигнати ръце .... е така е не си виновен ти, в такава среда си отраснал явно, нема да се отчайваш случва се, вземи пробвай холандеца може поне малко да ти просветнат нещата и да ти се имени мирогледа, да се надяваме де

85

Анонимен

преди 13 години

Брат , не отписвай аутдор растенията , имат си доста преимущества . Слънцето си е слънце :))

84

ддт

преди 13 години

Напротив, вече никой не пуши плява бро, култивираме си холандеца по софииско равно поле и по къщи, мазета и тавани. Иначе за другото си прав !

83

От провинцията

преди 13 години

Без да обиждам столичани , тревицата която пушите там предимно от провинцията :D А по темата , на всеки интелигентен човек са му ясни вредите и ползите от леките наркотици , както за организма така и за икономиката и туризма особено на държава като нашата ! Другото са пълни глупости , и да има зависимост е минимална и се превъзмогва много лесно За справка , амфетамина е доста по евтин и не е никак трудно да се намери !

82

До 80

преди 13 години

За провинцията не позна от София съм.Второ не знаех че наркоман е професия и се наричате колеги помежду си.И ок няма смисъл да продължаваме.

81

ддт

преди 13 години

Пък и за какво се обиждаш чак толкова - истината не трябва да те обижда

80

ддт

преди 13 години

До 79 Според мен ти си провинциалиста дето е дошъл на квартира в София братле, като ти гледам и соц мислите се отчайвам, ако имаше малко мозък нямаше да ни се налага с колегите да разплитаме праволинеините ти мозъчни стереотипи наложени ти от отдавна отминалия соц режим, най-голямата полза от кризата е ,че голяма част от такива като теб вече ги уволниха и си заминаха по родните места и малко ни освободиха пренаселения град !

79

До 78

преди 13 години

Първо виж 72,73 и обидите в тях и после коментирай.Второ на изпит по граматика ли сме?В такъв случай 99% имат грешки в коментарите си.Трето смешен прозвучал от устата на някой употребяващ дрога буди по-скоро съжаление към последния.И последно не смятам да се занимавам вече с отре.ки като вас.

78

до 74/75

преди 13 години

Ти си доста простовата личност. Нападаш хората, наричаш ги с обидни думи, обясняваш им колко са глупави, а в същото време дори не си научил български език и граматика. Как става така, че ние пушиме, пък ти си ***? До момента определено ти си най-смешния човек в коментарите под статията. Върни се да сипеш "умните" си мисли като се научиш да пишеш.