29

baas

преди 13 години

дисциплинарното уволнение е добър ход от страна на шефа на РДВР-то - той повече не може да направи.... ама защо има само един уволнен? вижда се, че в побоя са участвали 5-има полицаи - да си ходят всичките.

28

Анонимен

преди 13 години

Щото са пу*ки

27

Анонимен

преди 13 години

и петимата е трябвало да бъдат уволнени!!

26

Помнещ

преди 13 години

Ти пък, какъв въпрос зададе. Пред мутрата или ***, българския полицай, тихо дсе нааква от страх. Не помниш ли как убиха човек пред очите им, преди няколко месеца. Полицаите ни са мъже само пред пенсионери, жени или студенти по информатика. Момчето сигурно е тежало 50 килограма, с дрехи и раница.

25

Феликс

преди 13 години

Май са уволнили са единственият от петимата, дето не го е бил.поради професионална непригодност

24

Килъра

преди 13 години

И защо полицаите пребиват само студенти и пенсионери а не бият *** зиансилвачи, мутри и т.н.?

23

Спокоен

преди 13 години

Силно се надявам младежа да не се предаде. Да заведе искове срещу инквизиторите си, включително срещу безучастния, който в качеството си на служебно лице не го е защитил гаврата. Да не се предава, а да съди до дупка ! Ако е по упорит, има шанс да получи много сериозно обещетение. Да настоява за справедливост и наказание за *** !

22

СРАВНЕНИЕ

преди 13 години

В БЪЛГАРИЯ ПРИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ИМА 2 СЛУЧАЯ:1 - ОБИКНОВЕН ГРАЖДАНИН: 1 ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ОТИВА В ЗАТВОРА2 - ПОЛИЦАЙ: 1 ПРЕСТЪПЛЕНИЕ - УВОЛНЕНИЕ; 2 ПРЕСТЪПЛЕНИЕ - ЗАТВОРИЗВОД: ПОЛИЦАЯТ Е ПООЩРЕН ПО ПРИЗУМЦИЯ ДА СЕ ПРОБВА ДА НАДВИШИ ПРАВАТА СИ

21

ivkit

преди 13 години

Защо не поставят камери и в стаята за разпити? Тогава щесе видят страхотните гнусотии на мръшляците в униформа, т.е. "РЪКАТА НА ЗАКОНА"! Да поставят камери със звук и на полицейските коли, както ги поставиха на учбните, и т.нар. рутинни проверки да се извършват пред нея. Тогава мин. Цветанов ще бъде потресен! А няма да бъде зле, някой от МВР да понаучи нещо за ПОЛИЦАЯ Серпико! И да се вземе в ръце! Все пак си плащаме данъците.

20

Анонимен

преди 13 години

МАЛКО СА ГО БИЛИ И ПРИ ТОВА НЕКАЧЕСТВЕНО!БИТИ И ЕБАНИ НЕДОВОЛНИ НЯМА, АКО АКТА Е ИЗВЪРШЕН КАЧЕСТВЕНО!

19

invitor

преди 13 години

футболисти ! :)

18

Just Smile

преди 13 години

Хихихи, ще ви кажа какво е станало. Полицаите ни, понеже са `мъже`, като са усетили, че нещата се затягат, дружно са хвърлили вината върху един, за да се измъкнат чисти :-)Абсолютни вагини !

17

Анонимен

преди 13 години

ТОВА ПРОСТО ЗНАЧИ, ЧЕ Е БИТ НЕКАЧЕСТВЕНО!КАТО НЕ МОГАТ, ДА НЕ БИЯТ!

16

xaxax

преди 13 години

Пълна лудница!! Тия всичките са за затвора!

15

В.Маринов

преди 13 години

Цурко, хайде коментирай. Знаем, че обичаш да си показваш нелепата физиономия пред който обектив свариш. Коментирай бе *** !!!

14

Килъра

преди 13 години

И този полицай не трябва ли да отиде на военен съд или пак е някой, с който Бойко рита топа :(

13

Свиреп

преди 13 години

Значи, четирима налагат момчето, един присъства безучастно, въпреки че пред очите му се извършва инквизиция, и какво ?! Уволнен е само един ?!?!Нали искаме да сме бяла държава ?! В нормална държава всичките инквизитори щяха да са в затвора за доста дълго време !!!

12

Реалист

преди 13 години

МВР-то на ГЕРБ в действие ...

11

Ъъъ, моля ?!

преди 13 години

Уволнен ?! Един ?! А другите ??? А затвор за средна телесна повреда ??? А плащане до края на живота си обещетения на пострадалия ??? Айде стига прах в очите !!!На тези 5-мата ушеви, без изключение, мястото е В ЗАТВОРА !!!

10

burgazlia

преди 13 години

E vse pak tova e Plov-DIV gada NAI-NAI