12

Fata morgana

преди 13 години

Някои се оплакват от "полицейщина", но как да се озаптяват "културните" особености на една определена прослойка, която не спазва нито закони, нито морални норми? " Интелигенцията", която е против взимането на съответните мерки,( поради подкупната си същност ) ще ни обясни.

11

maiorski

преди 13 години

бебетата са все пак наполовина българчета.....аз до сега *** да иде при *** не съм чул/видял.....То все едно да иде при жена си ....Всите от българи са правени .....

10

Анонимен

преди 13 години

Облагородяват гръцката нация бе, какво толкова :)

9

Анонимен

преди 13 години

Такъв бизнес трябва де бъде поощтряван от държавата.Хем изнасят некачествения мат`риал хем и пари изкарват.П.ПВчера *** откраднаха решетката-изтривалка от пред блока.

8

VAS8ILISQNISEVROPA

преди 13 години

СЕГА ВЪВ БЪЛГАРИЯ....ДОЛНИ МРЪСНИ РОМИ...УТРЕ В ГЪРЦИЯ...ТЕХНИТЕ ДЕЦА...ЗАМОЖНИ РОМЕИ....

7

до нервна

преди 13 години

Само че не става въпрос само за *** ! Българки също си продават децата ! А за прости.туцията да не говорим ... Там нещата са 50/50 !

6

това е то

преди 13 години

мда... очертава се една добра стратегия за завладяване на света. Не ти трябва война, нито икономически репресии - правиш продаваш бебета. Ромската нация ще оцелее на гърба на нации, които ще изчезнат може би завинаги

5

Анонимен

преди 13 години

ste prodavat kato nqma kakvo da qdat

4

нервна

преди 13 години

предимно от ромски произход, са били уговорени да продадат бебета си.Ами,уговорени,те направо са се натискали.Това е лоша новина.Много по-изгодно е *** да лежат на издръжката на гръцките си осиновители,а не на плещите на оскубания български данъкопланец.Възмутена съм!!! ИЗНОСЪТ НА ИНДО-БЪЛГАРИ ТРЯБВА ДА СЕ ПООЩРЯВА,А НЕ ДА СЕ ПРЕСЛЕДВА.

3

Анонимен

преди 13 години

Докъде докараха народа ни !

2

Коки

преди 13 години

Трябва да се гледа и от положителната страна - нашите братя ***, осигуряват солидни финансови постъпления от чужбина благодарение на каките-*** и продажба на деца...

1

Анонимен

преди 13 години

сложен философски въпрос е това - дали да увеличим населението на гърция чрез износ на ***, гърците и без това са *** и тези деца ще станат гърци един ден, което обаче е срещу баланса на силите:)) или да си ги пазим и отглеждаме тук? ама ние не умеем да ги правим българи, напротив, 70% от новородените за последните 3 години са с 'индийски' произход..въобще, как може *** да стане швед в швеция, а у нас даже и българите да заприличат на ***? все ме мъчи и отговор няма...:)