201

тато

преди 13 години

ГЛЕДАИ СИ *** В АМЕРИКА И ЗА ТЯХ ПОЛАГАИ ГРИЖИ *** МРЪСЕН ТУК ИМА КОИ ДА СЕ ГРИЖИ ЗА ТИЯ ***

200

Българин

преди 13 години

Уважаеми мистър Уорлик !!!Вие сигурно имате дом в Щатите и то не панелка, а хубава къща. Искам и аз да сторя това, което са сторили отвратителните ***, за които сте се загрижил, а именно:1. Да се нанеса във Вашият дом, щом вие сте в България значи не го ползвате.2. Да се нанеса под наем, да живея десет години, но да не ви платя нито цент.3. Да не плащам и ток, вода, но да вземам помощи.4. Да разруша домът ви до основи.5. Накрая, като ме изгоните, да искам да ми платите и обезщетение.

199

Добър

преди 13 години

Ще си мълча,ще си мълча ,да не се обиди една светска личност

198

MARIA GANEVA

преди 13 години

ZA UORLIK *** SA VAJNI ,A BALGARITE - NE. ETO KOI PODSTREKAVA *** DA VANDALSTVAT.

197

Ямболия

преди 13 години

Премиерът Б.Б. упълномощи н..п. посланик Уорлик да посети и вдъхне кураж на *** от несъществуващия вече бл.20. След завръщането си (за малко в България) Борисов лично ще "резне"лентата за старт на празните надежди у нас,след което отново тръгва на път ,за да докаже ,че земята е кълбо.

196

Анонимен

преди 13 години

"Исках лично да видя и проумея ситуацията в Ямбол и положението на ромите от блок 20.Това обяви посланикът на САЩ Джеймс Уорлик, който посети в Ямбол мястото на разрушения вече блок 20."ТОЗИ ГНУСЕН И МАЗЕН *** ОТ СНИМКАТА ДО КОГА ЩЕ СИ ВРЕ НОСА ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НА РБЪЛГАРИЯ. КАКВО В ДЕМОКРАТИЧНИЯ САЩ НЯМА ГАДНИ ГЕТА И БЕЗДОМНИ ПО УЛИЦИТЕ, КОИТО ЖИВЕЯТ В КАШОНИ. ЗАЩО НЕ ОТИДЕ ТАМ ДА ГИ ВИДИ. ДО КОГА ЩЕ ГО ТЪРПИМ ТОЗИ ***. НЕЗАБАНО ДА БЪДЕ ОБЯВЕН ЗА "ПЕРСОНА НОН ГРАТА".

195

Анонимен

преди 13 години

Искаме всичкото роми да ходи в толерантните страни !

194

Анонимен

преди 13 години

Велики американски брате! Не стои ти на палатка, а направи един обширен палатков лагер някъде около Манхатън и ги вземи всичките там! Транспорта от нас! А като ги интегрираш ,върни ни ги. Те са си наши.Но само ги интегрирай, О БОЖЕ УОРЛИК!

193

страната на мечтите

преди 13 години

ето кви работи стават у америката нашият светъл пример dnes.bg/akoshtete-vqrvaite/2011/01/21/kradci-izshmyrkaha-pokoinik.109202

192

да си гледа щатите

преди 13 години

аз до колкото знам един посланник трябва да си се занимава с това граждани от неговата страна изпаднали в беда да се оправят примерно някой си загубил паспорта да предава дипломатическите ноти до чуждото правителство и да си седи на **за у кабинета защо руският или китайският посланник не шават а само американските

191

сащ

преди 13 години

този червеи Джеймс Уорлик имам огромно желание да го варя *** заедно с неговите братя то да не би нашият посланик в сащ да се расхожда като необит пес

190

Анонимен

преди 13 години

Много рядко има новини като тази които да предезвикват толкова едностранни коментари. Уорлииииик, сгафи бе брадъре!

189

Анонимен

преди 13 години

na tia chergari samo palatki im trjabvat. taka si zivejat ot vekove.

188

Анонимен

преди 13 години

А колко бездомни хора има в София ? Защо не търсят на тях да им платят наем, покъщнина и топлина ? Но за ***, които САМИ си разрушили блока - трябва да се търси, че чак Уницеф се занимават..Абе имаше една приказка - "Каквото човек сам си направи и Господ не може да му го направи"Е те така са ***.. за това и няма излизане от "този порочен кръг", както казва Ворлик.

187

Анонимен

преди 13 години

Тоя е по голям *** и от наще ***. Намерете му един *** там да живее в него.

186

bzb

преди 13 години

Ху кеърс абаут Уорлик?

185

Анонимен

преди 13 години

Ей мръсен *** защо не видиш как живеят Българчетата?

184

Анонимен

преди 13 години

*** при скапаняците отива!

183

Американска мечта

преди 13 години

Хахаха, баси кефа, днес към 11 часа ядохме сандвичи "Burger King" с посланник Уорлик на петолъчката.Бяха 5 човека с много яка джипара Шевролет Събърбан,черна с червен номер...Първо малко хамбургери, после в гетото.Дае и мишочите хамерикански.Да ги вземе у тях да живеят тия джагали.Ще ходя аз всеки месец да плащан на 5 кюмюра осигуровките, и бай *** да го лекуват безплатно,а аз да си плащам а?!? Трябва милата татковина да я прекръстим на ***,дето вика плешивия "Нема такава държава"!!!

182

Анонимен

преди 13 години

Този защо не отиде без охраната си там?