94

Анонимен

преди 13 години

горките,не взели парички.ми дайте им

93

Анонимен

преди 13 години

98Нема 300-процентовите Бузката, Тиквата, Дуко и Моника Дянкова-Люински не задоволяват вече вашите потребности:)

92

ЛИЧО

преди 13 години

НАЙ-МНОГО ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ББ НАМАЗАХА ДЕПУТАТИТЕ НА ЯНЕ. ПОЛУЧАВАТ СУПЕР СЛУЖБИ ЗА СЕБЕ СИ И БЛИЗКИТЕ СИ И ГОЛЕМИ ФИНАНСОВИ БОНУСИ ЗА ДА НАПУСНАТ РЗС. В СЪЩОТО ВРЕМЕ ДЕПУТАТИ ОТ ГЕРБ РУПТАЯТ ЧЕ СА СЕ ОХАРЧИЛИ ДОКАТО ВЗЕМАТ ВЛАСТТА, А СЕГА НЯМА ДАЛАВЕРКА ЗА ТЯХ.

91

Анонимен

преди 13 години

Според мене и Яне и Станишеф са си двестапроцентови "меки китки".

90

до 65

преди 13 години

Абе що не си пиеш спокойно биричката ... леденика....муйо

89

norm

преди 13 години

Ако червенотиквеничковчетата бяха в състояние да мислят,лесно щяха да стигнат до извода,че ГЕРБ и Атака имаха достатъчно парламентарно мнозинство,за да си харчат парите напразно за допълнителни два гласа.Същото се отнася и до редакторите на dnes.Но като липсва сиво вещество.

88

Анонимен

преди 13 години

Палячото Яне остана без дупедавци.Опс грешка исках да кажа депутати.

87

РЗС

преди 13 години

Обстоятелството, изяснено от оповестените телефонни разговори с Ваньо Танов, че лично Борисов разпорежда прекратяването на митническа проверка срещу определен бирен бос, макар и да доказва престъпление по служба и търговия с влияние, е най-малкият проблем на премиера. Защото предстои оповестяване на отношенията и разговорите му с още по-знакови олигарси на прехода.1.Дотогава Борисов следва публично да отговори на следните въпроси:2.Какво му говори агентурният псевдоним на ДС Буда?3.Какви функции е изпълнявал по време на възродителния процес и свързано ли е това със смъртта на хора?4.На коя дата е станал член на БКП и връщал ли е изобщо партийната си книжка?Очакваме отговорите на премиера преди обществеността да ги научи от друг източник, като го призоваваме този път да не се кълне в децата си.РЗС има твърдо и категорично намерение да покаже истинския образ на мутрокомунистическата групировка ГЕРБ и на тартора й Бойко Борисов, се казва в изявление на РЗС.

86

Речта на Яне на вота

преди 13 години

Толкова е сбъркана и оплетена политическата немощ на ГЕРБ, че не е в състояние да излезе от нея. В нито едно направление на държавното управление вие нямате ясна политическа визия. Да не говорим за държавната администрация превърнахте я в чиновници сенки, които като излизат палят свещи, че не са арестувани. Това каза от парламентарната трибуна председателят на РЗС Яне Янев, предаде репортер на Агенция Фокус. Дойдохте на власт благодарение на българските полицаи и техните семейства. Ударихте хората толкова тежко, че те никога няма повече да се сетят за абревиатурата ГЕРБ. Бойко Борисов знае сам, че няма компетентност и не може да осъществи едно европейско управление, каза още Янев. По думите му премиерът е предпочел властта, защото го е страх от тези сенки, тази тъмнина, която е обитавал в други години.България е на път да бъде първата държава-член на ЕС, която ще банкрутира икономически. Толкова тежко ударихте българския бизнес, че той на практика не работи. Бойко Борисов разбра, че е загубил доверието на народа и дойде ред да иска доверието на личните народни представители на Цветан Цветанов. Днес сме свидетели на апаратен сценарии. Чрез Йозеф Дитрих няма нищо да спечели, така както Хитлер не е спечелил, защото е бил просто един касапин на втора позиция в третия райх. Както един физкултурник стигна на втората позиция в държавната власт, каза още Янев. Според него, всичко, което се прави в България от година и половина е на принципа проба-грешка.Бойко Борисов има един единствен ход, ние можем да му гарантираме, че ако си подаде оставката и си отиде с мир, а не да предизвика улични протести... Предлагам му да го назначим за шеф на НСО. С това горе долу може да се справи. Той беше добър телохранител на Тодор Живков и Сакскобургготски, но няма смисъл повече това правителство да тормози българските граждани. Няма по-голям провал от това и няма да има, запомнете ми думата, заяви Янев.

85

Анонимен

преди 13 години

КОПУВА ДЕПУТАТИ.Копува ли депутати,я първо се върни във трети клас пък тогава давай акъл по форумите.От такъв матриал като тебе имат нужда Яне,БСП и ДПС-полуграмотни крепостни ***.

84

Анонимен

преди 13 години

86Оценявам нещо, което не ми е безразлично:) Това ми е основното правило! Как да оценя нещо, което е безлично:) Желая ви успех в "безпристрастните" коментари:)

83

цербер

преди 13 години

Стига бе световна криза ДС дайте някакво по сериозно обяснение. Световната криза вече мина само при нас се задълбочава.

82

до 75

преди 13 години

Що бе и теб ли те сърби?

81

Петър

преди 13 години

Не виждате ли че всички в ДПС, БСП, СДС с много малки изключения са били кадри на ДС? Ако преди 89-та ДС е работела за интересите на страната, то след 89-та разформированата ДС работи само за себе си. ДС = мафията в България! Срастнала се с всички държавни институции, и с правосъдието.

80

Dan до 80

преди 13 години

Е благодаря ,но ако наистина познавахте същноста на ника ми щяхте да забележите, че аз и едно плюсче не си слагам само коментирам ...но това в случай, че наистина познавате ника ми както загатнахте в коментара си от 74 пост, в противен случай продължавайте работете си, не ми обръщайте внимание а и да не забравите да гласувате с минусче, че ви следят:)

79

Анонимен

преди 13 години

Вследствие на икономическия бум продиктуван от влизането в ЕС,надуването на имотния балон,кредитирането,продажбите на имоти,почти никой не обръщаше внимание на вършещите се безобразия от Тройната коалиция.Ама сега в условията на световна финансова и икономическа криза обществото стои някак си по друг начин-критично и негативно настроено към всичко и към всеки.БСП се възползва и успешно оседлава и дресира мат`риала,като по учебник.Почти съм сигурен,че Станишеф и Доган пак ще ни яздят.

78

йг

преди 13 години

ЯНЕ ДРЪЖ СЕ И НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ ПРЕД КОМУНИСТИЧЕСКО-МАФИОТСКАТА ПАРТИЯ ГЕРБ КОЯТО КОПУВА ДЕПУТАТИ.ПУСКАЙ ИСТИНИ НАРОДА ЩЕ СЕ СЪБУДИ.

77

Петър

преди 13 години

ДС - това е БСП, ДПС, дори и изкуствено създадената опозиция СДС! РЗС е един от техните проекти. Другия проект - партия ЛИДЕР не успя да влезе в парламента.

76

Анонимен

преди 13 години

81Той Петйр още живее в 1989:) Всички политици като се сгромолясват търсят опора в невидимата ДС:) Дори Р.Петков твърдеше, че е жертва на ДС:))))))

75

Анонимен

преди 13 години

А бре Петре каква ДС в момента става въпрос за Д(ан)С.