27

Марфа Василевна

преди 13 години

А бе питайте хора от Беларус , какво хубаво направи Лукашенко за държава Беларус?! Също "хубаво" сега в момента Б.Б. правит за България!

26

Анонимен

преди 13 години

ВОТ120 народни представители -да240 народни представители-не

25

Гела

преди 13 години

към 24 - поправката е моя - да се чете- НИЕ или БОКО

24

Гела

преди 13 години

И снежинки със метли са подгонили едниДруги плуват с лодка бяла-газят Люлин-магистрала Митничари в две редици ловят заблудени птициАло,Боко, не съм аз,ще говоря със чужд глас...Идат избори - жестоко.. Ха да видим, ХИЕ или БОКО

23

Лия

преди 13 години

Да вземе този "поет" да спретне и някоя рима за Станишев-Доган! ГЕРБ се изложиха като всички други до сега. Ама член на БКП е хубаво да си мълчи повечко

22

Валери

преди 13 години

Преди мислех - пази ни боже от комунисти , а сега мисля - пази ни боже от Герб!

21

Рендето

преди 13 години

Стихотворението на социалиста може да се нарече '' Тъжен вой на комуниста'' Това ще е лириката на социалистите за напред и ВИНАГИ !!!!!!

20

Баба Ванга

преди 13 години

Ясно едно , Герб - погадни от комунисти и всички други! Герб=Гроб за България !

19

поет

преди 13 години

А ето и моето стихче:Вече 20 та година минаи все я чуваме тая доктриначе другият все бил лоша за народът нйкой не дава пукнат грош!

18

Бай Иван

преди 13 години

За пореден път се убедих,че в парламента има много простотия,много тъпотия и много завист за успехите на другите.Късайте се от злоба и завист *** кумонисти, антинародна ***.Няма ли да започнете да взривявате черкви гадове мръсни.

17

t-rex

преди 13 години

Много добре казано!

16

MAGITO

преди 13 години

MA4KAI BATI BOIKO.IAD GI E 4E DAEGAVATA SE IZDIGA.OT BRUXEL SME ZA TEB.BRAVO

15

анонименс

преди 13 години

този контрабандист от сега ли е?от 2 години така ли?мхм..досега червените ти събратя го пазеха,Бойко ги разобличи че си подагат с Гоце...айде много здраве червени мишоци

14

Анонимен

преди 13 години

....Искам истината, господа, че заплати от нашите данъци получавате! Коя и чия истина искаш да чуеш? ГЕРБ отрича дори и фактологията вече, и не СРС-тата били манипулирани, а ГЕРБ манипулира народа - лъжат и увъртват! :)Не вярвам на никого от парламента, най малко на власт имащите!

13

KALT

преди 13 години

Сега без никави рими щото не съм поет:1. Шайзе егал.2. За бард като теб има храна на Позитано.3.За парите на тютюнджиите, въпроси към Дого мангусто.4.Хвани се в нещо полезно, вместо да се изказваш като некадърен стихоплетец, така се излагаш батка. Не са те избирали да слушат тъпоумия в стил Нерон.

12

Анонимен

преди 13 години

Айде бегом по землянките червени ***. Там ще имате време за стихчета и за планове, как да взривите още някоя църква или влак.

11

Анонимен

преди 13 години

Скоро някои ще имат мнооооого време за художествени съчинения - в централния софийски или на бунището на историята.

10

Иван

преди 13 години

Колкото и да не им се иска на Гербаджиите, станаха ясни няколко неща:1. В България има алкохолен контрабандист;2. Контрабандистът си говори спокойно с президента и министър-председателя;3. Ако си платиш, няма проблем да продължиш да нарушаваш законите.Честно казано, никой нормален човек не се интересува, кой е дал информацията, доказваща посочените по-горе факти.Само хора, които са включени в подобни схеми имат интерес подобна информация да не става ивестна и искат за затворят "течовете"

9

Анонимен

преди 13 години

Освен стихчета и плиснати чаши не видях някаква разумна опозиция, нямаше оспорване на изнесените данни от министрите за свършената работа, нямаше изнесени контрацифри и факти, изобщо нямаше дебат.Или опозицията е беззъба, или просто няма какво да каже...

8

zzz

преди 13 години

Този *** Михалевски, го познавам лично!! Цял живот не е работил нищо!! Винаги е назначаван от Партията .... намерил се кой да критикува!! Нагла ***!!