180

кн

преди 13 години

българино, преди да плюеш, помисли с тиквата си за кого да гласуваш. а всички правителства до сега си имат своите приноси към управлението и кусурите. айде, пак гласувайте за тикви, за да станете тиквички

179

Анонимен

преди 13 години

Не, 'царю велики', няма да остане само ДС след нас. Ще остане и скъпия външен дълг, които Вие 'ваше величество' ни завещахте. Ще остане монопола на енерго дружествата, които Вие 'ваше величество' ни завещахте. Ще останат недовършените реформи, Вие 'ваше величество' не дръзнахте да довършите. ще останат и имотите и горите, които Вие 'ваше величество' си присвоихте неправомерно. Ще остане и БТК, която продадохте за жълти стотинки. Но ще останем и НИЕ, които Вие 'ваше величество' ни 'ОПРАВИХТЕ'...

178

аз

преди 13 години

до 180 Казва се "Боже пази ни от царя агент на КГБ-ДС и гаден *** масон"

177

Царо

преди 13 години

До 178: А сега колко депутати има Царо в Народното събрание?А като ми заговори някой за пълен джоб по Тошово време, ми иде да изправя мръсния номенклатурчик пред стената и да го разстрелям като Чаушеску и жена му навремето. Ненаял се хем комуноид, хем царист - по-долен хибрид от това няма...

176

Анонимен

преди 13 години

Боце беше избран за депутат от два многомандатни района от листата на НДСВ а те са братовчеди с ДПС и БСП ако не сте забравили?

175

Царство България

преди 13 години

Боже пазини царя

174

кире

преди 13 години

След мандата на "800-те дни" същото това "царче" вкара над 58 депутати в парламента, при яростна опозиция на БСП и десните през целия период. Беше втора политическа сила при явния според вас "неуспешен мандат". Към 2005-2006г. с по-пълен джоб българина не се беше виждал от Тошово време. Хах, нека да е "крадлив дедо". Така че платените драскачи - тихичко.

173

Анонимен

преди 13 години

след вас потоп ще остане!докато народа не разбере, че трябвада гласува само за Костов, СДС и ДСБ, няма да станем нормална държава

172

Стефан

преди 13 години

Поредния плъх, който иска да сваля правителството и как няма да иска като запорираха голяма част от незаконно придобитите му имоти. И нашия кандидат цар в момента съди всички нас в Стразбург, защото му пречим да ни обере. Благодарение на този алчен *** родът му никога повече няма да управлява България, защото само за някакви осем години той успя да унищожи това, за което баща му се е борил цял живот.

171

до 172

преди 13 години

Дали са ти го в статията бе!

170

аз

преди 13 години

*** и плешивия наглец!Поредното чудовище на КГБ-ДС изпълзя като влечуго

169

Анонимен

преди 13 години

Това в Тикволандия само *** народ се ражда ...

168

Анонимен

преди 13 години

АБЕ КОЙ Е НЕГОВИЯ САЙТ ,ДАЙТЕ ДА ГО УВАЖИМ ПО ГЪЛГАРСКИ

167

свободна джунгла

преди 13 години

Много дрън-дрън ще се излее, докато се стигне - ако изобщо в обозримо бъдеще! - до човешките стойности на сигурността. Но къде са Човеците? Засега други вземат думата. не се дава думата на Човеци. Свободата е хубаво нещо, То и в джунглата си качат СВОБОДНО от клон на клон, по други места- от кресло на кресло, а резултатите сочат, че много свободи на едно място избиват на сЛободия. Хаос. И нищо не е по-страшно от хаос в главата. Такива глави - БОЛ. СРС не го е измислил просто някой, а Човеците.

166

Анонимен

преди 13 години

КОГА ЯДЕ КИФТЕТАТА МЪЛЧЕШЕ

165

Анонимен

преди 13 години

Със сигурност няма да останат горите, защото вече ги окрадохте

164

до Българин

преди 13 години

Емчи не е вярно!България стана член на ЕС и НАТО въпреки уговорките на САЩ и СССР/Русия.Това, че сме там, е изцяло заслуга на управлението на СДС и неистовите усилия да се заяви и започне процедурата за членство. Я си спомнете кой подаде молбите за членство? Софиянски когато беше служебен премиер заедно с Костов и Петър Стоянов като президент.А и да те светна, че в Русия още псуват Горбачов и Елцин, че са били слабаци и не са успяли да тропнат по масата и да ни спрат.

163

do 161

преди 13 години

zvuchish kato istinski chervenoarmeec...mene ako pitash -smart na komunizma ;)

162

читател

преди 13 години

Тоя е крадлив и няма морал,обаче е умен и ерудиран!...И професионален демагог!...Това ,което казва е самата истина!...Друг е въпроса ,че в БГ няма политици с необходимия морал!Всеки който вземе власта ще иска да държи СРСтата!...Кутията на Пандора вече е отворена!!!

161

Анонимен

преди 13 години

Бивш служител на външно министерство е човекът, ръководил разбитата преди дни банда, която се е готвела да източи 400 банкомата, научил Монитор. 65-годишният Стефчо Михайлов с прякор Дедо е участвал в наши мисии зад граница преди 10 ноември. Като кадър от номенклатурата мъжът натрупал сериозни контакти, които впоследствие използвал, за да снабдява български престъпни групи, източвали кредитни карти в половин Европа, сочат данните на разследващите.