237

Анонимен

преди 13 години

Иван Костов си остава, по мое мнение, най-добрият български политик, който имаме. Той е лидер от европейски мащаб - и с европейски маниери. Все някой трябва да го каже всичко това - и по тази причина се чувствам длъжен да го кажа и напиша аз.

236

сините

преди 13 години

сините са по-червени и от червенитебалъци или нагушенитрети сини няма

235

Анонимен

преди 13 години

Който СРС чете, от СРС умираа който продава държавата и взима комисионни, като църен Ванко - от какво умира???

234

Анонимен

преди 13 години

Който СРС чете, от СРС умира с тези думи от ДСБ обобщиха случилото се през последните дни. ТЕЗИ ИСТИНСКИ ДУМИ НА ПОЛИТИКА КОСТОВ СА ЗА АГЕНТ ГОЦЕ - МРЪСНИКА!Браво Костов - СИНИТЕ СМЕ С ТЕБ! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ И СИНЯТА СК!

233

ДЕМО

преди 13 години

Костов си е Костов: перфектен анализ, смелост, казва истината право в очите, показва дълбоко разбиране на българските проблеми! Дори, длъжни сме да признаем, че Костов с годините все повече помъдрява, както подобава за политик от висока класа...Горд съм като избирател, че, гласувайки за него, отново не съм предаден, т.е. Костов достойно защищава моите интереси като български гражданин - и говори от мое име точно това, което и аз мисля; като, разбира се, го казва така, както аз бих желал да мога.

232

ПРЕЗИДЕНТИ

преди 13 години

БРАТЯ ГАЛЕВИ ПРЕЗИДЕНТИ НА ЕСРУМЕН ПЕТКОВ ШЕФ НА СВЕТОВНАТА БАНКА

231

НЕ-ПРЕЗИДЕНТ БРАТЯ Г

преди 13 години

ПРЕМИЕР МИТЬО ОЧИТЕ -КАТО ПОГЛЕДНЕ МВФ И ОНИЯ ЩЕ НИ ОПРОСТЯТ ДЪЛГОВЕТЕ

230

КОСТОВ-ПРЕЗИДЕНТ!

преди 13 години

КОСТОВ - ПРЕЗИДЕНТ!

229

Анонимен

преди 13 години

Добре,че всички мислещи като теб в процентно отношение сте 0,0000001%.

228

Pilot

преди 13 години

Бойко има много полезни ходове, един от тях е този в затвора завинаги !!!

227

Костаки

преди 13 години

Костов е направил нещо добро за 2 човека явно единия си тимуахахахахахахахавтория са семейството му,дъщери,мъщери и т.н.

226

Спонги

преди 13 години

Защото е един от двамата Премиери през последните 66 години, които са направили нещо добро за България. Другият се казва Стефан Софиянски.

225

ivan

преди 13 години

abe kostov teb te vidiahme ysrah si ot vsiakade

224

Га-га-га.....

преди 13 години

Гаргамел пак грачи!А защо последните дни ни се набутва черната му муцуна навсякъде?Защо един политически труп свързан с унищожението на България се опитва да се върне на бял кон с помоща на всички медии?Защото Иван си знае ама не си казва!Кажи си Иване пък дано спечелиш един-два процента на следващите избори,които много ти се иска да са предсрочни.Ще гниеш в ада с всички които съсипаха България последните 21 години!

223

гласуваш

преди 13 години

гласуваш за Гоце получаваш Костов

222

Анонимен

преди 13 години

Въпрос за 100 000лв. към всички фенове на Костов: Какво знаете за САПИО?Отг. А.Не знам, не съм чувал, защото съм бил малолетен Б. Костов няма нищо общо с това! В.Нов модел ГСМ. Г.нов бразилец в ЛевскиЖокери- 1. 100/100, 2. Помощ от блогърите, 3.Обади се на Гугъл

221

дядо

преди 13 години

я ти да не си Веско Маринов

220

Анонимен

преди 13 години

Име: Пинокио (Pinocchio, от итал. Pino, което означава "дървеняк")Син на: татко МеВеРе -то Герой в: произведението Приключенията на Пинокио (2009-2011) на ДС-арският писател Гоце с Колодата козове...Статус: Малко дървено човече, издялано от обикновена голяма цепеница в школата в Симеоново - пожароопасно, ако управлява държава Приятели на Пинокио: Говорящият щурец Дянко, Синята фея , Пъпчинела, АрдоганВрагове: Директора на театъра на куклите Огнеметача Алекс , куцата лисица Яне и слепият котарак ЛадоПриключенията на Пинокио: Татко МВР-то го праща на училище, но Пинокио продава буквара си и купува футболна топка. Запознава се с лисицата, която го отвежда в Града на глупците (София) и му показва Полето на чудесата (Field of Wonders), където да засади своите жълтици от които ще израстне Си -банк. След това Пинокио е нападнат от разбойници (тройната коалиция) и завързан за друго дърво (Цуцко). Откриват го Синята фея и партия ГЕРБ След тези и много други приключения Пинокио става истински дървеняк.Приключенията на Буратино: Тръгва на училище, но продава буквара си, а с парите баща му му купува книжка за шофьор в ДС-то. Среща се с тоя-оня и расте в службата като отровна гъба след дъжд, бяга бързо и това го отвежда в гостилницата "Трите букви " - сиреч ВИФ После Буратино е нападнат от разбойници (тройната коалиция и се привързва към едно дърво. Открива го девойката с небесно сините коси Малвина (странно - пак СДС) . По-късно Буратино разбира, че е в Страната на глупците (Страны Дураков) и отива да засее своите пари в Полето на чудесата (Поле Чудес). После среща костенурката Ардоган, която му дава златното ключе, което му отваря 6 апартамента и два гаража в центъра на София. Буратино и неговия приятел биват преследвани от Тракторабас ...

219

Анонимен

преди 13 години

Така ще продължава, като на народа му е промит мозъка.- но малцина останаха със здрав разум вече...Само Костов!

218

Анонимен

преди 13 години

Само Костов ще оправи тая скапана държава.