34

Анонимен

преди 13 години

В бюджета на парламента за 2010 публикуван на сайта му, са предвидени около 22.5 милиона лева за заплати и други възнаграждения. Ако 240-те депутати взимат да кажем по 2400 лева месечно, това прави 7.2 милиона, т.е. под 1/3 от сумата, а останалите явно са за администрацията, без която не може - чистачки, ел.техници, всякякви други по поддръжката, НЦИОМ, Държавен вестник, шофьори, информатици, отдел заплати, отдел кадри, обслужващ персонал в стол за хранене и кафенета ... структурата е на сайта.

33

кондьо

преди 13 години

имаш ли парички обичан си от всички

32

Вед

преди 13 години

Бедничките... мамини... завалии :( ще гладуват ли сега? :(

31

Nasty

преди 13 години

Малееееее живи да ги ожалиш...2000лв. и какво ще правят сега? Няма бело, няма к***....ужас:(

30

рой

преди 13 години

'едва 2200 лева'. Хм, малко е значи, а? Елате да видите как живеем на минимална заплата, 10 пъти по ниска от депутатската.

29

Анонимен

преди 13 години

Значи и чистачките в парламента без бонуси. Да я карат на минималната заплата!

28

Калин

преди 13 години

шумкарската клика .. представяща се за държавни служители .. не внася .. здравни и пенсионни отчисления .. :) това е най големият потребител на обществени блага.. ФАКТ :) тази прослойка се има за елит .. не случайно се възпроизвеждат като .. змиярник ..!!

27

xxx

преди 13 години

gorkite te.....nema da pavkat puri minavat na kontrabandni cigari

26

Калин

преди 13 години

пълни глупости .. поредни шменти капели.. изкараха администрацията - това котило което се възпроизвежда !!! социално слаби.. при толкова непрозрачни .. плащания по звена и ведомства .. ползват социални придобивки... под някави форми.. една ли не са някакви свещенни крави.. резултатни .. работещи.. а дефакто неефективни.. и интриганстващи... социални дебеланковци който само смучат ..и харчат!!

25

bobipal

преди 13 години

ГОРКИТЕ - да ги ожали човек само 2200 лева или с други думи само 11 пенсии .... Трябва да им се съберат помощи иначе как ще избутат месеца :)

24

Анонимен

преди 13 години

Властта без бонуси.ХАХАХАЕВРЕИСКИЯ ИЗМАМНИК ДЯНКОВ ИМ ГИ ДАДЕ МИНАЛАТА ГОДИНА 2-ГОДИНИ НАПРЕД ,ТАКА 4Е АИДЕ БЕЗ ИЗМАМИ.

23

Анонимен

преди 13 години

"Властта без бонуси" - още малко, ще се разплача от умиление. Време е да ги избесим тия до един заедно със семействата им

22

Калин

преди 13 години

не всички .. са толкова полирани колкото ти се ще :) .... в бюджета е заложено учвеличение на разходите .. за издръжка .. и как не .. тази шумкарско... родова клика на бюджетна издръжка ..е в размери .. която указва влияние .. изборна година е 2011 .. стари комсомолски практики .. за форма на подкупи и покупка на гласове.. не случайно администрацията е най тъмното кътче .. не реформирано .. неефективно.. и примитивно в структурно и организационно отношение нещо в тази т.нар страна!

21

Анонимен

преди 13 години

Ако някой може да хване спатиите на бирените фабрики в България трябва да получи орден и доживотна пенсия от поне 2000 лева.Просто закона ги пази .Едва ли е случайно.Това е единствената акцизна стока без бандерол .Просто самите фабрики (Ръководствата им) решават какво и колко да платят на хазната.Тука става въпрос за милиарди не за милиони

20

!!!

преди 13 години

Ти да не работиш в Сметната палата? Откъде имаш информация, че разходите се увеличават, или само дращиш в Нет-а, колкото да не заспиш?

19

Калин

преди 13 години

Нагли са ... Разходите за издръжка по администрацията се увеличават, нещо повече заложените разходи .. са в повече .. от преди Факт :)Болшевистан не е най бедната страна в Европа.. щом може да си позволи подобни разходи!! Администрацията е пристан за Животни .. с майки бащи.. родове .. от копитни .. не говори за порок.. а за система от пороци !!!И за това се плаща .. от хората .. Ефекти .. резултати Нема, НЕМА!Има харчове на пари... парите на хората!

18

Анонимен

преди 13 години

В съдебната система взеха много добри бонуси за добра свършена работа???!!!!!!!!! Те са доволни от ГЕРБ.

17

До 15

преди 13 години

Да се задавят дано

16

Калин

преди 13 години

пълни глупости.. . да си кажат за парите които им се изплащат по каси .. и разни счетоводни схеми!!живи да ги оплачеш.. групировката на щат :)възпроизвеждат се като шарка .. пълен сърбеж от където и да ги погледнеш!!

15

Анонимен

преди 13 години

Не 2200 лв. , ами и 220 лв. не заслужават тия държавни хрантутници !!!!