11

Анонимен

преди 13 години

ОВЦИ са българите е това е проблем. Януари 1997 - най-тъмния месец в съвременната българска история. Българския народ влезе в парламента с оръжие в ръка (защото онези войничета тогава бяха от народа, но никой не посмя да избие народните изедници.

10

требе що си требе

преди 13 години

удри !

9

Анонимен

преди 13 години

КОГА И НАШИЯ

8

Raytchev

преди 13 години

Браво на тунисчани !Какъв пример за смелост и решителност ни дават! А при тях положението в никакъв случай не е по-зле от нашето - бил съм там.Само че ние от 20 години търпим да се гаврят с нас и сме много добри само в къщи пред ракийката и по форумите !

7

надя

преди 13 години

За съжаление , снимките и репортажите от Тунис са наистина потресаващи...и въпреки десетките жертви , те показаха какво означава гражданска позиция,отговорност и солидарност , думи далечни на българската народопсихология !!!

6

ага

преди 13 години

Работата е там, че трябва всички от 89та насам да подгоним.Аз съм за!ПС: Проблемът е че сме малка държава и НЕУДОБНИТЕ/любимите ни герои от филмите и историята/ се отстраняват лесно.Сами се сещате от кои... Ако трябва ще ни утепат всичките само и само да сме под НЕЧИЕ влияние.А мафията винаги ще съществува.Май сме прецакани а?

5

zealot

преди 13 години

Убитите не са 13, а са десетки! В един сайт гледах клип снимах в болница в Тунис.. вътре е като кланница! Тия.. riot police, които са им, са стреляли на месо! Тия медии..пълната пародия са вече! Нищо вярно не казват :) ПП - сайта е documentingreality(точка)ком

4

Анонимен

преди 13 години

Скоро ще ги подгоним и наще! :)

3

Анонимен

преди 13 години

За Гоцето не знам, ама Боцето може и да го направи. Всичко ще е готов да направи за да се отклони вниманието от скандала с Мишо Бирата!

2

Да заповяда тук !

преди 13 години

Абе така и така сме вече в батака с тези подслушвания, защо да не приютим и избягалия президент на Тунис. Ако не друго поне още малко сеир за народа ще има. Гоце да иде да го посрещне на аерогара София. И цял свят ще научи де е България. :)

1

така требе

преди 13 години

Наще кога ще ги подгоним