743

Анонимен

преди 13 години

Похватите са стари, изпитани и многократно прилагани. Ясно е, че е дошло времето да се засили атаката срещу това правителство. "Много знаехте, нали?Сега нека всички видят, че и вие сте маскари!" -това искат да ни набият в главите. На всички е ясно, обаче Борисов и хората му не трябваше да дават НИКАКЪВ повод да бъдат замесвани в подобни истории. Сигурно са манипулирани разговорите, но трябваше още в началото на мандата да се действа много бързо,твърдо и без компромиси. Вече е късно!

742

10.11

преди 13 години

САМО ОТ МИНАЛОТО СИ , а това тежи и те кара да бъдеш гузен .

741

стг

преди 13 години

ето кратко резюме ДС слага някой за премиер или за бизнесмен все тая, той почва по някое време да си мисли че наистина е политик или бизнесмен и бързо му се показва къде му е мястото та така ......, а да шарани чакайте следващия спасител номер 3 , след царя и пъдаря

740

Анонимен

преди 13 години

И след тая помия ГЕРБ ще си вземе президентството другари! Сънувайте кошмари! Остава само съда - последната крепост на ДС!

739

Анонимен

преди 13 години

Вярно, че не е зависим. От него нищо не зависи. Всичко зависи от ДС и Доган, а Бойка като някоя *** само им върти дебело дупе

738

hjdfkkv

преди 13 години

Мръсникът се казва гошо първанов, изкопан от пернишките дупки

737

Да

преди 13 години

"ББ мисли: 'Много съм зле - разкриха ме.Добре,че мойта си извади парите от Бг. Да бегамееееееееееее' "мислех, че никой мислещ в БГ не е останал, а пък ти явно ги разумяваш нещата, ама колко ли други се догаждат за тия ку.венски гимнастики, дето ги въртят двамцата ББ и Цв.Б. от край време...аз като разправях за пладнешките им обири на износа от 90-те години в Оргахим, никой не ще да чуе... на сега, ситуация банална...

736

Да

преди 13 години

Нео, хем по български си се кръстил, патриот си, личи ти. Затуй с мисъл за сите българи се изказваш, магистрали скланяш.Дали на някой в село Алтимир (Б.Слатина) му пука, че магистралите в БГ са с 80км повече или по-малко? Или в село Голям извор (Разградско), или Просеник (Бургаско)...При тази безработица, при безумно неадекватните трудови възнаграждения 300-400лв (актуални извън София), при 2,30лв/л за бензин А95 - кой ще шофира по магистралите, освен столичани.Кви магистрали, кви 5 лв.

735

Анонимен

преди 13 години

Старият политически и икономически елит(призлязал от ДС),вече усеща ударите,нанесени от влизането на правилата на ЕС.Затова всички(от Софиянски през Кунева та до Първанов и Алексей Петров)удрят в синхрон и със всички "оръжия"с,които разполагат.Целта е ГЕРБ да падне и да се направи "програмен кабинет от специалисти-тип Беров"-мечтата на Доган и Първанов,че и на Румен Овчаров,и далаверата да си продължи като при НДСВ и Тройната колиция.Сега е време разделно и ще видим,дали ГЕРБ ще устиска,или ще си останем "троянското магаре"на КГБ/Русия в ЕС..

734

нео

преди 13 години

ОК, сигурно ще вадят още такива и какво? Това всички го умеем най-добре. Ако се върнем назад 20г. все са достойни - ще се разплача. Несъмнено това е скандал - но откъде ИЗЛИЗА?. Добре нека си подаде оставката като мъж. Утре избори - какво ще избираме ??? - чакаме нови(стари) играчи да ни ОПРАВЯТ! или незнам примерно Славчо. Можеше поне магистрали да имаме. Но нека да се псуваме още 50г.

733

Даола

преди 13 години

Да 5 дни да кажат на народа дали записите са реални и повече да не ни занимават с тях, а да ги дават на следствието.

732

така

преди 13 години

Зависим си г-н Премиер-от избирателите си,смешнико

731

Анонимен

преди 13 години

Глистите си плюят, а ГЕРБ си върви към втори мандат!

730

COPY

преди 13 години

Колкото до светкавичния обрат в реакцията премиера Борисов, уличен публично да покровителства бизнеса на спортен ( и спиртен) бос, извади на показ нещо, за което съм изписал доста въпросителни: каква е връзката между уж вечно скараните Първанов и Борисов? Връзката е Мишо Бирата! А това е вече друга бира, от която изплува пак един човек с прякор, оказал се неустоимо привлекателен за премиера и президента едновременно. (На)здраве му кажи, ако това не е двойно препечена горчилка с вероятност да предизвика тежък махмурлук сред отрезвяващи избиратели, наблюдатели и доскорошни политически приятели! Отговорът даде самият Борисов- тя е пряка. Президентът иска от Борисов (противозаконно!) услуга, а Борисов не може да му откаже и нарежда услугата да бъде извършенав рамките на закона, нареждайки по веригата на шефа на митниците да свърши работата. Поне така самият Борисов заяви днес. И да не му вярваме, стига ни да чуем признанието му как и в какво си помагат с Първанов факт, който произвежда новина от ранга на онези, свързани с Косово, Албания, Черна гора и Хърватия.Не съм му съветник, но ако бях, бих препоръчал на Борисов единственото възможно лечение на тумора: откровено обяснение с какво е длъжен на Първанов, че да му върши такива законни услуги? От личен опит знам колко е важно да не позволяваш да те шантажират с гадна информация. Ако не направи това, Борисов е осъден да бъде съден ( от хората, наблюдателите в чужбина и историята за правосъдието не се наемам да съдя) като съдружник в злоупотребите с власт с експерта по тези въпроси Георги Първанов.

729

Анонимен

преди 13 години

Ми не знам кво било ама Бойко най ми иде за Премиер като го сравня с представителите на гюбрето дето го атакува - трипера, гея, янка, тракторчето ли ще ни управляват. Айде моля ви се!

728

аз

преди 13 години

опс, поправка - с оставка в джоба:)

727

аз

преди 13 години

нали си ходеше с сотавката в дйоба, май я загуби,а?

726

MERT

преди 13 години

VIE ZABLUDENITE OVCE BG TATTA GO IMAHTE ZA MESIA HAHAHHHAHAHA BRAVO BOIKO RAZKAJI IM IGRATA

725

MERT

преди 13 години

BRAVO BOIKO TOVA ZASLUJAVA TOZI BG NAROD MASHALA EVALA SAMO BOIKO SHTE VE OPRAVI HAHAHHAHAHAHAHAH

724

GLEN

преди 13 години

Гледайте ТАПИГЬОС,гледайте ТИКВА!