1197

Анонимен

преди 13 години

Прав си, ха,ха,ха! Те за пълен член не са чували.

1196

Berliner

преди 13 години

Аз немец. Разбира малко булгарски. В заглавие види правописна грешка. Булгарски журналист неграмотно журналист. :)))

1195

alieno

преди 13 години

Петко Славейков:Не сме народ!Не сме народ, а ***. Хора, дето нищо не щат да вършат...Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!...Само знаем и можеме, и щемеедин други злобно да се ядеме...Помежду си лихи, буйни, топорни,пред други сме тихи, мирни, покорни...Все нас тъпчат кой отдето завърне,щот сме туткун, щото не сме кадърни...Не сме народ! Не сме народ, а ***,пак ще кажа и с това ще да свърша.1875

1194

sunay

преди 13 години

velikiqt boiko nay golemiat kradec za vs vremena ba mu *** maykata

1193

Ха, ха, ха!

преди 13 години

ти от де мислиш, че пиша!Ше смениш на баба ми цървула!И вие ще се нацоцате за 3-4 години и после ще дойдат следващите!Ама ние от горите няма де се върнем - търсете си други будали!Ако до тогова не ви избесят поредните праведнициТроцки е бил сталинист, умнико! Ама ти със сигурност го знаеш!

1192

гоце

преди 13 години

Хванал го е за камбанките! Това трябва да знае г-жа Трът-Трът/Патрашкова/!

1191

Ние

преди 13 години

Аз, новия морал съм Спонги и гражданин на ЕБР и се подвизавам и като анонимен и ми плаща червената мафия да лъжа и дезинформирам народа на България, за кражбите и убийствата бригадата е друга!

1190

dedo

преди 13 години

До скъпият ни ***, който или ми трие постовете, или думи от тях: като ти фалира работодателчето, съм ти приготвил и на тебе една лопата да поработиш в ТКСЗ-то

1189

dedo

преди 13 години

Съдиите ще ги сменим с нормални, което значи такива, които да съдят според закона. Башибозука на комунистите ще влезе в затвора, самите комунисти - също. А такива като теб или ще се научат да работят, или ще хващате гората.

1188

Я не фен

преди 13 години

Моля Ви, моля Ви, Янето в лудницата ,не в затвора,не в затвора.Щото там(в затвора) ще попадне в омайна среда и може да не поиска да излезе.Янето в лудницата, не в затвора, не в затвора.

1187

аз

преди 13 години

до дедосъдиите ще ги смените с нормални, дето не знаят от де се получава диплома за юрист, но са научили какво иска ББ да се направи!Вие, герберите, чували ли сте за сталинизъм, знаете ли кой е Берия или...само това знаете? По рождение!:))

1186

dedo

преди 13 години

Силно се надявам на *** от многото напъни накрая да им изпаднат червата през... вие знете от къде.Ще останете без президент-агент, съдиите ще ги сменим с нормални един по един и накрая, като ви се открият и двете , такъв ще ви го натресем, какъвто Янето и СерГейчо не са и сънували.

1185

Анонимен

преди 13 години

така е Иване, прав си, той не е такъв ***, а някакъв друг - за това има разделно събиране ............... ; )

1184

Наивен

преди 13 години

Така трябва да е, Бойко е сълза!

1183

Иван до 1247

преди 13 години

Ще ти се да не е така, нали! И ГЕРБ да си иде! Ами човека си го казва "аз не съм Първанов". Всъщност "не съм *** като ***, да го притискам за пари". Отделен е въпроса, че може самите митничари да са търсели "сухо" и най-вероятно това е проблема! А защо ли си отиде въпросният Странджев?

1182

Анонимен

преди 13 години

Ох Иване Иване........ : )

1181

Иван

преди 13 години

Вадят думи на ББ от контекста! От което се възползват *** и/или заинтересовани журналисти и политици да вият като празни линейки! От внимателното проследяване на разговорите става ясно, че по-скоро при проверката митничарите си превишават правата, като натискат неправомерно шефа на бирената! Това се потвърждава с отмененото отнемане на лиценза от съда! Явно се е оплакал пред премиера за това нещо и опасността 500 души да останат без работа! На предишните управляващи си е плащал за това!

1180

Normalen

преди 13 години

Iskam kato vseki normalen chovek, ako oshte sum takuv, da znam kakvo me chaka pone sledvashtite 5 godini, bez lluji i demagogija, jasno i kategorichno!!Ne me interesuva kak jivejat politicite i kakvo pravjt no iskam kogato otida v stranstvo da me gledat s uvajernie.I kak da stane tova kogato politiceti ni taka sa ni zlepostavili, che avtoriteta na BG go niama izobshto!Kum nas se otnasjat s prenebrejenie i pognusa zaradi takkiva kato B.B.,Cvetanov, Stanishev i, Dogan i cialata tazi pasmina.

1179

Анонимен

преди 13 години

Според мен няма такива балами, които да вярват. Моето мнение е, че на всеки един от нас не му пука, колкото по - големи мафиоти са управляващите, толкова по - лесно е да се краде, лъже, дори и убива, та нали те дават добрия пример.

1178

Ибрахим

преди 13 години

От броя на глупаците в България, приятелю! Както и от броя на отчаяните, готови да вярват на всякакви лъжи. НО мисля, че втората група вече е малка. Достатъчно лъгани бяха.