64

петрохан

преди 13 години

Абе пън! Ти що си мислиш, че в България тия неща не се случват бе?!Чул си за случаите в чужбина, понеже там тези неща имат гласност!!! А в Блъфария всичко се скрива-покрива!Тук има хора които горят живи деца в печка, в моето училище като бях ученик също влизаха с пушка, чупиха глави с тухла! Изначилвачи "по роднински" има колкото искаш, бе гъбо!Ако това се случи в нормална държава, хората по цял свят научават за това, обаче в Блъфария това не излиза навън!

63

3niti

преди 13 години

Защо на тия *** не им публикуват имената и снимка, че да ги знаем всички, та и да може някой да му даде по справедлива "присъда" от т. нар. "правосъдие"!!!

62

Чукча

преди 13 години

Тия май са попрекалили със задушаването по време на сех!!!!!!!Поне е умряла от кеф.

61

оффф

преди 13 години

Правилно!Не си тъпчат затворите в Тексас, не хранят и не държат на топличко (без да се притесняват кога ще си платят тока, парното, топла вода) разни изверги.А тук в България плащаме данъци за да храним по затворите разни помиари!Друга част от данъците ни отива за ***, за да изхранваме децата им, които се плодят по много за разлика от белите деца!

60

14563

преди 13 години

Какво го съжалявате "човечеца очевидно е болен", това не е нормално и не от лечение има нужда, а от затвор . Още повече, че се казва че е бил криминално проявен. това е можело да се предотврати, ако още предния път са били взети необходимите мерки да му бъдат наложени санкции т.е. затвор!

59

no name

преди 13 години

а може би баба ми ако беше мъж, щеше да ми е дядо, а?

58

Хуманист

преди 13 години

Човечеца очевидно е болен и се нуждае от лечение, трябва да бъде настанен в санаториум където да бъде обграден с любов и грижи, само така може да се излекува и отново да бъде добродетелен гражданин

57

брат

преди 13 години

Най вироятно е че тази му е дала и мажът ги е засекал и като са заспали и видял сметката а оня можиби е станал рано да си ходи и т.н.

56

az

преди 13 години

v amerikanskiq 6tat teksas napravo gi parjate tezi izvergi, deto iznasilvat...taka trqbva i u nas

55

Psycho Realm

преди 13 години

до 56 : е да ама такива криминално проявени , в тези страни , които ти изброи , не се разхождат на свобода. Или ако са , то това е защото са били поне 13 - 15 години на топло ! а камо ли ако за такова деяние въобще излязат ! Не знам кое е смешката в уравнението ти !

54

Бургазлиев

преди 13 години

На зелена полянка,прабългарин е.е славянка.Вади, тури, вади, тури,осем милиона чукундури!

53

lut

преди 13 години

SABUDIL GO.DA MU KAJE 4E E MARTVA..........!!!!NQMA TAKAV FILM.........

52

до 7

преди 13 години

Ти само новини от България ли четеш бе, чук?Аман от такива *** като теб...само в България можело да се случи това.В "великите" щати влизат в пушки в даскалото и стреля на месо, в Германия оня държи дъщеря си и я помпа 14 години и т.н. и т.н.Да ви *** на скапаното робско мислене....за това сме на тоя хал, заради *** като теб, къде само пред монитора може да цъка!СМЕШКА!

51

АНТИКВАР

преди 13 години

До Днес.бг! Моля ви уточнявайте етноса на престъпниците та да знаем как да реагираме ! Тук има българи, турци, "кюнци", ***, варяги(рус), армяни, грузинци, татари, гагаузи, араби, с дръпнати очи и кви ли не други . . . Скоро ще има преброяване и требе да се знае . . .

50

Анонимен

преди 13 години

Tova se kazva to da te preebat v bukvalen smisyl...pishe, che e zadushena...moje da go e nalapala nadylboko i da se e zadushila...koi e vinoven sega, che romkata e lakoma...Pyk i da s e kolqt i da se dushat be, ko tolkoz - ***!!!!

49

Анонимен

преди 13 години

децата къде са били?

48

NE4O

преди 13 години

OT DEN NA DEN TOQ NAROD SE POBARKVA ,TOVA PAK BE6E VARHAT I LO6OTO E 4E SIGURNI 6TE IMA KADE KADE PO FRAMPATNI SLU4AI...DANO HORATA SA PRAVI ZA 2012 DA IDVA KRAQ.....4ESTNO KAZANO NQMA A KAKVO DA ZAJALQVAM 4E IDVA KRAQ NA SVETA TOLKOVA SAM RAZA4OROVAM OT JIVOTA 4E NQMA DA GO OTRAZQ IZOB6TO 4E IDVA KRAQ NA SVETA

47

КРИКЧЕТО

преди 13 години

Кво се побъркал бе, тоя си е просто престъпник по природа. Да го обесят на плащада с въже закупено с пари от общината и така - требе да има ред.

46

Анонимен

преди 13 години

Тоя народ се побърка...

45

Анонимен

преди 13 години

Дее... и протопитеците...