512

Анонимен

преди 13 години

Амиго, Амиго,като с ***,*** го!

511

Анонимен

преди 13 години

Даааа! Компроматната война е в стихията си. От това по-хубаво няма. Ще си траем и накрая ще спечелим. Познайте кои сме?

510

kk

преди 13 години

Това социологическо изследване от месец юли 2010 година ли е?Преди няколко дни социологическите изследвания сочеха 22% подкрепа за ГЕРБ!

509

Анонимен

преди 13 години

Похвалих те, че си *** и ти се зарадва! Това го повтаряш за 12 път, като очаквам да повториш 12ти път и останалите листчета. А слез долу и виж пощата, дали не са пристигнали други, че тези вече ни втръснаха!

508

Анонимен

преди 13 години

Лъжеш се! Пет са! Но се предствавят с по 10 различни имена, но се познават по еднаквия стил на коментарите и по това, че ги повтарят на всяка страница!

507

Amigo

преди 13 години

Бойко Методиев Борисов ,Цветан Цветанов заедно с Богомил Бонев са едни от най- младите комунисти в България,станали членове на БКП още на 18 годишна възраст. През 1990 г. Борисов напуска пожарната защото отказва да се деполитизира с думите " За мен партията- майка която обичам е по важна от моята служба". А сега антикомунист.....Гнус ме е от подобни "хора" .За такива има само едно определение - ЛИЦЕМЕР, ЗАВЪРШЕН,НАГЪЛ,БЕЗСКРУПУЛЕН ЛИЦЕМЕР !

506

Анонимен

преди 13 години

Безкрайно съм щастлив от факта,че чрез този сайт лесно могат да се преброят всички *** същества!И оказва се, че броят им далеч не е толкова голям,колкото им се иска!Максимум 50 бетонни червени кратуни под различни имена.

505

Анонимен

преди 13 години

Знайте ли, че на Станишкатаотдавна не му става п..катаи Бесепарките без кефгласуваха и стана шеф.Но сложна дума политикасе състои от "пол" и "тика"!!Не ти ли става инструментаси просто "политико -мента"!И казвам ти другарю туй:"Къде си тръгнал ти без ..й?Днес няма място Импотентав правителство и в парламента!"Да бъде вожда ни любимздрав български достоен син!Не може импотентна сопада ни представя из Европа!Затуй днес призовавам Вас:Не давайте му своя глас!Ако отново е на власт,ще ни продаде от завчас!

504

БТПП

преди 13 години

Ние представителите на бизнеса проклинаме деня когато толкова нагли крадци начело с една мутра дойдоха на власт и погребаха нашата мила родина. След управлението на тези вече нищо няма да е в състояние да спаси страната ни от разрухата до която ни докараха. А ето прогнозата на чуждестранните икономисти за безпрецедентното по своите кражби управление на " Гангстера в костюм" както наричат Борисов.....Родният бизнес ще продължава да се гърчи и да затваря работни места. Причината е в некоректността на държавата. Много фирми още чакат парите си за извършени обществени поръчки. Държавата не е върнала и ДДС- то на предприемачите, така че те няма как да реинвестират през 2011 г.Отговорност за връщането на чуждите инвестиции отново носят управляващите. Постоянното сменяне на позицията на правителството относно ключови въпроси, е огромна пречка за връщане доверието наБезработицата ще продължи да се увеличаваБезработицата ще продължи да се увеличавачужденците у нас. Евтината работна ръка вече не е достатъчен стимул. Инвеститорите вече търсят квалифицирани кадри, които уви, напускат България.

503

Сергей Станишев

преди 13 години

Като съборите Борисов да не забравите да гласувате за мен! Аз Ви дадох материалите за компроматите!

502

Анонимен

преди 13 години

Чуйте всички моя вик:Бати Бойко е ЛАИК!Бати Бойко е КОПОЙ,БКП-то люби ТОЙ!

501

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ = EPIC FAIL

500

al

преди 13 години

егати му се и работата тука явно преобладават червените хмери!! не им стига че ни докараха до просешка тояга ,а и щом видят някой да прави нещо положително гледат да му сложат читала на вратъ,за да не може да прогресира и прави полезни неща!в *** и абсурдната държава живеем.С тези черногледи комунисти нищо добро не ни очаква

499

ГРОБ изнесе и житото

преди 13 години

Житото от реколта 2010 е изнесено и продадено зад граница. След по- малко от три месеца цената на хляба ще скочи двойно, защото на производителите ще им се наложи да внасят пшеницата отвън. Поскъпването на хлебнаата пшеница ще повлече след себе си и увеличение на цените на млечните и месните продукти, сигнализират от бранша на мелничарите и хлебопроизводителите.Милиони тонове жито са били изнесени през миналата година, като само от хлябпристанище Варна 1,214 млн. тона са тръгнали за чужбина.

498

Анонимен

преди 13 години

Ти май наистина си за психиатрията! Този измислен коментар го повтаряш на всяка страница! Толкова, ле не може да измислиш нещо друго, или ти свършиха листчетата от БСП? Имаш общо 4-5 листчета и ги повтаряш на всяка страница! Яж си старата планина и си купувай олио от 5 лв и хляб от 2.50, а ние ще си ядем пържоли от 6 лв, хляб по 60 ст и олио от 2.20 /това са цените от Кауланд.

497

мдаааа

преди 13 години

Плевнелиев е пич, евала, а за Боцо... не'ам думи!

496

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

..."градове, села, махали и паланки"...............................................................................................................................Ти си втори Левски бе... - но защо броиш избирателно?...

495

Б.Борисов

преди 13 години

Недей да обиждаш моя идол чийто уши разтривах !!!!!!.

494

Анонимен

преди 13 години

А аз най-много се срамувах от простотията на вожда ви Т.Живков !

493

Анонимен

преди 13 години

Чуйте всички моя вик:Бати Бойко е ВЕЛИК!Бати Бойко е ГЕРОЙ,БСП-то срина ТОЙ!