729

Анонимен

преди 13 години

Станишев готов отново да ми поеме оная работа в всичките си дупки...

728

Mickey

преди 13 години

До 753: Ти как изпраска такъв дълъг пост , бе! Да не си вътрешен човек на ДНЕС.БГ???? Нормални хора тук, не могат да пуснат и три изречения наведъж!:))Имам чуството че един-двама тук с много никове повтарят като латерни ЕДНО И СЪЩО за КОМУНЕТО Сергей БСП , за да залеят разумните постове на форумците, които пишат че КОМУНИСТА БОЦЕ И ГЕРБ ХИЧ НЕ Е ПО-ДОБРИ ОТ ТЯХ ! Лявата и Дясната крадлива ръка на ДС/БКП!Направо като зомбита пускат пост след пост за да имитират масовост - голям цирк !

727

Mickey

преди 13 години

Имам чуството че един-двама тук с много никове повтарят като латерни ЕДНО И СЪЩО за КОМУНЕТО Сергей БСП , за да залеят разумните постове на форумците, които пишат че КОМУНИСТА БОЦЕ И ГЕРБ ХИЧ НЕ Е ПО-ДОБРИ ОТ ТЯХ ! Направо като зомбита пускат пост след пост за да имитират масовост - голям цирк

726

.

преди 13 години

Тази *** жива ли е?

725

stame71

преди 13 години

neznam dokoga taq otrepka stanisev, ste bade obekt na njakakav razgovor.Toi ne zasluzava dori da e ziv

724

анонимен1912

преди 13 години

Пази, Боже!

723

Анонимен

преди 13 години

Тая дебелокожа и нагла *** и агент на Москва предател на БГ и представител на най-отвратната полицейско и агентурска диктатура в света САТАНиШЕФ с минетчийските устенца, който не е похванал работа поне за 1 ден и няма семейство и деца, но се е главил да бъде марионетка на ДС и КГБ и Москва и само да словоблудства и плямпа без смисъл и логика. Като един робот зомбясан. Тоя не може още да осъзнае че изборите, които минаха показаха какво мисли народа за него и БКП/БСП и че това бе НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ към продажната политика на червените мафиоти в БГ. Тоя налапал се с милиони от мафията, за да им слага чадър за престъпленията е много самоуверен и нагъл днес.ЕДИНСТВЕНОТО НАКАЗАНИЕ ЗА НЕГО И ДРУГИТЕ *** ОТ ЧЕРВЕНАТА НОМЕНКЛАТУРА Е.... ДА ИМ ВРЪЧАТ ПО ЕДНА КИРКА И ЛОПАТА И ВКАРАТ В ЕДНА ТРУДОВО-ИЗПРАВИТЕЛНА БРИГАДА /както практикуваха *** до скоро/ И ДА БАЧКАТ НА СТРОЕЖИТЕ И ПЪТИЩАТА ПО 12 ЧАСА НА ДЕН, ДОКАТО ПУКНАТ

722

Анонимен

преди 13 години

Не искам метро , не искам магистрали построени с пари от лишенията на моите родители !

721

Кристално безветрие

преди 13 години

Добре де, какво да им харесвам......1.Хамстера от безработен стана премиер2.Симо си е пожизнен безработен3.Доганя от 20 години не е отишъл на работа ( но му плащаме!)Е няма така държава Славчо........ама да си е...а късмета, че тук съм се родил

720

щирлиц

преди 13 години

....."и изрази готовност да поеме властта в страната."ББ като поредното творение на БСП изпълнява задачата, заради която беше създаден-да се провали с гръм и трясък(а кой ще тегли и плаща е ясно) и по този начин хората да възжелаят връщането на червените на власт.Братя българи,комунизмът(или каквото и да наричаме с това име)не си е отишъл,а значи и другарите комунисти.45г индустриализация наистина в името на народа,и всичко това да бъде унищожено-каква подигравка с нашите предци.Избори ли????

719

генади

преди 13 години

БСП- Гей до гея, мила моя майно льо, *** до чифутина...В цялата многовековна история на България не имало толкова отвратителна, толкова гнусна, толкова противна организация като БКП/БСП.Това е организираната сатанинска банда на дегенератите в България- ***, крадци, алкохолици, психопати, наркомани, ***, разнородни престъпници, обикновени *** и ***.България ще бъде свободна едва когато тази дяволска шайка бъде забранена/ поставена извън закона!

718

генади

преди 13 години

СерГей- ***, *** и ***. Трижди ***!!!

717

генади

преди 13 години

СерГей и Азер Меликов вече били пробвали всичко в хомосексуалната любов, но все още търсели с какво да разнообразят любовната игра. Мислили, мислили, и най-накрая го измислили! Решили да сипват кафе в *** си отверстия!!!Пръв бил Станишката. Азер взел каната с кафе и започнал да го налива в ануса на Сергей.По едно време Станишката изохкал:-Ох, ох, ох, ох...-Какво ти има бе, горещо ли е кафето?- Попитал Азер.- Не, горчиво е.

716

генади

преди 13 години

СерГейчо се почувствал неразположен и посетил проф. д-р Чукундуров в Правителствена болница.Направили кръвни изследвания. След малко млада лаборантка смутено съобщила резултатите:- Другарю Станишев, вие...вие..таковата...ами, болен сте от СПИН!Смутил се Станишев, но запазил самообладание и попитал професора:-Докторе, а има ли някакво лечение на тая болест?Проф. Чукундуров го изгледал смаяно, замислил се за минутка, и със загадъчна усмивка казал:- Има един начин! Рецептата е от народната медицина, но смятам, че във вашият случай ще помогне!-Кажете, докторе, кажете- обнадеждил се Станишев.Д-р Чукундуров се загледал през прозореца някъде в далечината и отново се усмихнал загадъчно:- Вземете един литър козе мляко, сложете четири яйца и добре разбъркайте сместа. Нека сместа да стои на слънце цял ден, а вечерта я изпийте, и след това изяжте две круши. Ефект ще има, обещавам ви!- Благодаря Ви, докторе, благодаря- зарадвал се Станишев, и излязъл от кабинета щастлив и доволен.След два часа младата лаборантка се втурнала в кабинета на професора и разтрвожено съобщила:-Професоре, направих ужасна грешка! Другарят Станишев не е болен от СПИН , обърках пробите му с тези на един друг пациент!!!-Няма нищо, случват се грешки понякога. - невъзмутимо отговорил д-р Чукундуров.- Но няма ли да се обадите на другарят Станишев да не пие от онази смес?-Не!-Ама другарят Станишев ще получи тежка диария!-Е, тъкмо ще разбере истинското предназначение на ***!

715

генади

преди 13 години

Двама стари *** си говорят:-Чу ли, нашто момче, Станишката, щял да се жени!- За коя бе, за оная *** Елена Йончева ли?- Не бе, за Кристиян Вигенин!

714

Анонимен

преди 13 години

Най-страшното пиянство в света е жаждата за власт: опиеш ли се от нея, ще изтрезнееш едва когато паднеш в пропастта.

713

Анонимен

преди 13 години

КАЧЕТЕ ПАК НОВИНАТА ГОРЕ,ЧЕ НАРОДА ДА СИ ПОПСУВА И ИЗЛЕЛЕЕ ОЩЕ МАЛКО ГНЕВА ДЕЕЕЕ

712

Съни

преди 13 години

Знайте ли, че на Станишкатаотдавна не му става п..катаи Бесепарките без кефгласуваха и стана шеф.Но сложна дума политикасе състои от "пол" и "тика"!!Не ти ли става инструментаси просто "политико -мента"!И казвам ти другарю туй:"Къде си тръгнал ти без ..й?Днес няма място Импотентав правителство и в парламента!"Да бъде вожда ни любимздрав български достоен син!Не може импотентна сопада ни представя из Европа!Затуй днес призовавам Вас:Не давайте му своя глас!Ако отново е на власт,ще ни продаде от завчас!

711

Теодора1

преди 13 години

Който слуша, зло ти мисли!Каквото подслушало, такова отговорило!Подслушана главица, сабя не я сече!Подслушай министъра да е мирна държавата!Седем пъти подслушай, един път разсекрети!Подслушан министър хоро играе!Шушу-мушу, рейтинг разваля!Подслушан негонен бяга!Един държи слушалката, друг слуша разговора!СРС кости няма, но кости троши!Едно СРС арест не прави!Залудо подслушвай, залудо не стой!Който СРС вади от СРС умира!Подслушаният скача според тоягата!Министрите си лаят, Бойко си върви!Бойко свири, министър играе, който гледа ум няма!На подслушания краката са къси!Бойко умора няма, само се поти!Подслушаните се броят на избори!С говорене и до ареста се стига!Подслушай единия, удари другия!Хубава работа, ама подслушана!Tuesday, January 11, 201110:41 PM

710

Анонимен

преди 13 години

*** ,СЕГА ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ В БЪЛГАРСКИ ГУЛАГ ЗА ПРЕДАТЕЛСТВО СРЕЩУ РОДИНАТА.