111

SIKIDJIQTA

преди 13 години

OT TOVA KOETO SI PISAL SE RAZBIRA SAMO EDNO: -- TI QVNO SI PRODAVA6 JENA SI IZ EVROPATA... AMA KVO MOJE DA SE O4AKVA OT SVINEQDEC :))) AMINA KODUMUN OROSPU COCUKLARI..............................

110

хахаха

преди 13 години

АЗ пък съм шокиран от коментаторите на коментарите :D :D :D :D :D

109

читател до New

преди 13 години

точно така, редакцията пак се е издънила...

108

new

преди 13 години

Аз лично се съмнявам в достоверноста на тази информация. "Той бе един от първите университети, в които бе разрешено студентките да посещават лекциите с открити лица." - До колкото съм запознат и каквото съм видял в Турция е забранено да посещаваш лекции и да си на държавна работа с забрадка!!!

107

Анонимен

преди 13 години

Шокирана съм от коментарите, първо са неграмотно написани,второ не взимат отношение по написания материал. Статията е великолепна и е време българина да проумее, кой го управлява и какви са целите на сегашните управници. Сиренето е с пари, а в нашия случай с много пари. Явно трябва да се реваншират. Ясно е. И още нещо, неграмотен народ се контролира най-лесно. Това е отговора или както народната мъдрост казва; *** народ, проста държава. За съжаление това е реалност, а и нашето лице пред света.

106

Анонимен

преди 13 години

Колеги писали доноси срещу Емил Димитров.Каквото и да пишат и говорят, към момента няма, а и за напред не вярвам да се роди човек, който да замени като изпълнител ЕМИЛ ДИМИТРОВ ! Ние много обичаме да очерняме хората, които са прославили България, в това ни бива. А защо да не си спомняме за него хубавите неща, които хич не са малко и ДА СЕ ГОРДЕЕМ !!! Аз го правя и пожелавам през 2011 година по-малко лошотии да говорим за известните българи, защото смятам че трябва да им отдадем заслуженото !

105

Анонимен

преди 13 години

Колеги писали доноси срещу Емил Димитров Емил Димитров така и не е бил удостоен с почетното звание народен артист заради доноси на негови колеги.В доносите някои композитори пишели, че обявената за неофициален химн на страната ни Моя страна, моя България била песен на невъзвращенците, само и само за да омаловажат нейните качества и да създадат неприятности на Емил Димитров, разкрива режисьорът Стилиян Иванов във филма Слава, любов, самота..., който БНТ излъчи в чест на 70-годишнината от рождението на изпълнителя на Арлекино.

104

Анонимен

преди 13 години

Българи и литовци бяха осъдени във Великобритания на между 12 и 20 години затвор за трафик на кокаин на стойност над 4 млн. лири стерлинги. Това съобщиха местни онлайн издания, но не се уточнява колко от осъдените са българи. 5-*** мъже и 3 жени били задържани в британския град Доувър, след като в каютата им в луксозен круизен кораб бил открит кокаин, скрит в куфари.Дрогата тежала 27 килограма, а пазарната й цена е между 4 и 5 млн. лири стерлинги.

103

gft

преди 13 години

и аз искам да предавам такива дипломни :). ще пускам по 2-3 на седмица :P :D

102

Анонимен

преди 13 години

П.К. с прякор Белия е бивш войник в Чуждестранния легион. Българин е физическият убиец на един от най-влиятелните мафиоти в Канада - Кръстника Николо Рицуто. Той беше застрелян в Монреал преди два месеца пред своето имение. Дълго време нямаше официална версия за това кой е извършителят на дръзкото покушение. Източници на "ШОУ" от емигрантските среди в Канада обаче споделиха, че за килър на Рицуто се смята български наемник.

101

Анонимен

преди 13 години

Сгащиха съпругата на БГ дипломат да краде в магазин в Берлин коментари/164 януари 2011, 18:25Берлин, Германияизпрати на приятел 56-годишната съпруга на български дипломат е била спипана при опит за кражба във филиал на магазина за хранителни стоки Кайзерс в Берлин, пише Берлинер Цайтунг. Неприятният инцидент с нашенката се разиграл на 27 декември. От полицията обяснили, че ставало въпрос за няколко стоки за всекидневна употреба, но не пожелали да дадат повече данни за извършителката.

100

Анонимен

преди 13 години

Е, явно малко е попрекалил. Обаче не разбирам защо затварят целия факултет? Вместо просто да скъсат студента и евентуално да потърсят отговорност от него и от научния му ръководител, който е дал съгласието си за проекта. Ама какво да очакваш от държава, в която до скоро, чеи до наши дни в по-изосаналите райони, жените ходят забулени.

99

ЧЕ

преди 13 години

ДО МЕЛЛ ЗА КАКВА ЗАВИСТ ГОВОРИШ ЗА КАКВО ВЪЗПИТАНИЕ КАКВИ 5 ЛЕВА ? АЗ КАЗАХ ИСТИНАТА ЗА ПРЕИМЕНУВАНЕТО - ЛЪЖА ЛИ Е ? НЕ СМЕНИХТЕ ЛИ ИМЕНАТА НА *** ТУРЦИТЕ ПОМАЦИТЕ ЗА ДА СМЕСИТЕ С БЪЛГАРИ ЗАЩОТО ВЕЧЕ СТЕ МАЛЦИГАНСТВО

98

Рязан Мазньо

преди 13 години

Верно е Киро!!!Правили са кастинг за филма ..Косопад..двеста седемдесет и пета част.

97

alice_in_wonderland

преди 13 години

Колкото до статията:1.В турските университети на жените не е позволено да си закриват лицата,мисля дори ,че не им позволяваха да ходят и със забрадки.2.Това ,че хората си държат на някакъв морал си е тяхна работа.

96

alice_in_wonderland

преди 13 години

Маса глупости се изписаха отново.Много омраза,псувни и обиди!!!Хора не виждате ли че разни хитри политици се опитват да ви създават етнически конфликти с цел извличане на дивиденти!!!Омразата обединява!!!Да мразим ***,турците,българите...да си създаваме сами врагове а гадни политици да трупат милиони заради нашето скодоумие и маниполируемост!!!Идиотизмът ни няма граници!!!

95

Смъртта на дете

преди 13 години

България е държавата с най-тежката демографска ситуация в целия Европейски съюз. Последните данни показват, че всяка година ражданията намаляват. Няма развита западна държава, която да не гледа много сериозно на ниската раждаемост и на застаряването на населението си, а българското здравеопазване си позволява да разхищава най-голямото богатство - малкото родени деца. Да погубва детски живот, да обрича живородени, отгледани 4-годишни деца...

94

Смъртта на дете

преди 13 години

Истински шокираща е смъртта на 4-годишно момиченце след операция на сливици в София. Не само заради ниските здравни стандарти в България, но най-вече заради ниския морален стандарт, който допуска подобна трагедия.

93

TURKINQ

преди 13 години

hmmm turcite pone imat char koeto balgarskite maje go nqmat vsichkite sa s za4erveni lica mqzat na praseta ohraneni predi koleda:))))

92

:)

преди 13 години

Е, какъв да е? Те в Турция са такива :)