553

666 до 620

преди 13 години

Не си ме разбрал-няма носталгия,а има писачи-папагали,които тогава са се разхождали под масата и сега се опитват да ми доказват с аргументи от кухнята неща,за които нямат понятие!Пак ти казвам-няма носталгия,има факти!Убеден съм,че носталгията в случая е ненужна,но фактите са такива!

552

Случаен

преди 13 години

ОК, Симеон бил цар. И какво направи за България въпросния "цар"? Обра де що има. Сега дори съди България. Това ли е държавническо поведение? Не, този индивид не е цар, а достоен заместник на деда си.

551

555

преди 13 години

този "паметник" е символ на зверски и човеконенавистен режим и подчинението на България пред една чужда държава и трябва да бъде премахнат

550

някой

преди 13 години

До: 666 (номер 618)Хайде стига сега с тая носталгия по социализма, че ме хващат лудите!Темата е за паметника на Съветската Армия! Не за това колко е било хубаво при социализма и при бай Тошо. Много добре знам колко "хубаво" беше, мерси но не я ща тази "хубост"!!!

549

някой

преди 13 години

До: СлучаенА, извинявай, не съм прочел правилно. Това обаче, че Симеон II не е бил коронован не означава че не е бил цар! Бил е цар на България от 1943 до 1946 г - цели три години! Разбира се, никога не е управлявал, тоест - няма "трудов стаж" така да се каже. Управлява регентския съвет, но цар е бил не някой друг, а той самият! Както казах - това че не съм прочел правилно мнението ти не означава че имам "повръхностна и оскъдна" информация.

548

666

преди 13 години

Ако си спомниш,че си бил учениче,няма да пишеш дивотии като "спомени"!Що не си спомниш,че се разхождаше без да те е страх,че някой *** ще те пребие или заколи,че нямаше наркомани,че майка и баща ти имаха работа!И как си спомняш визите,приятелче-да не би мама и тати да са били номеклатура,та си си заспомнял за привилегиите и сега гузната съвест те е направила първо демократче,а?

547

555

преди 13 години

Съветското посолство, заедно с турското са на Дондуков. Извънреден и пълномощен посланик на Русия и Турция - Агент Гоце Ефенди.

546

?????

преди 13 години

Тези младежи защо не се обърнат директно към руското посолство с молба Русия да се приберат същите паметници....ТОва щеше да бъде новина !!!

545

Случаен

преди 13 години

Наистина четеш както ти отърва. Казах Дядото, не Симеон II. А пък последния не е никакъв цар. Просто никога не е коронован. Информацията ти е доста повърхностна и оскъдна.

544

някой

преди 13 години

До: Случаен (номер 608)Нъцки, не си познал! В историята на Третото Българско Царство има само две абдикации и те са на Александър I Батемберг и на цар Фердинанд I.Симеон Сакскобургготски никога не е абдикирал, той просто е бил прогонен от ***.P.S.: Чел съм я "Корона от тръни".

543

до 603

преди 13 години

не знам какво е било по турско, но комунизма си го спомням. спомням си кореком, черни мерцедеси без номера и с перденца отзад. спомням си как учителката ни по руски (задължителен предмет) обяви, че няма авария в чернибил и всеки който разпространява слухове ще бъде изключен. спомням си руските войници с автомати пред берлинската стена. спомням си че за да излезеш от българия се искаше изходна виза. спомням си, че в петък вечер имаше новини на руски по българската телевизия. още много си спомням.

542

странник до 602

преди 13 години

Драги ми анонимнико,аргументът ти явно е от стената на някой клозет!Като няма какво да кажеш,неграмотнико,не пиши!А съветско посолство отдавна няма освен в кухината над раменете ти!Какво друго искаш да ти кажа-не мчети надписите в обществените тоалетни,че току-виж си станал много умен!Какво те дразни-собствената си неграмотност или липсата на ум в онози кухина!И друг е виновен за това-КГБ,Саддам,Мосад и Държавна сигурност!!!Нали???

541

555

преди 13 години

Симеон Втори, никога не е абдикирал от престола си. В България се провежда референдум за царство или република. Спри да четеш само вестник Шума. А парите ги изнася Огнян Дойнов във Виена. С тях се формира първия ешелон на червените милионери, които в съюз с руската мафия (бивши КГБ и приближени на режима в Кремъл), държат голяма част от светлата и цялата сива икономика в България.

540

Густав

преди 13 години

Аз съм за паметника! Фашистите ако искат да слагат минуси тъкмо ще ги преброим колко са :)

539

Случаен

преди 13 години

Дядото на Симо ментата от Мадрид.Прочети "Корона от тръни". Полезно е.

538

до 603

преди 13 години

никой не говори за руснаците и тяхната война с турците. тези, на които паметника стърчи над софия са същите тези, които убиха зверски племенника на цар освободител и семейството му. за падналите в българия руснаци има достатъчно паметници - цар освободител, руски паметник, докторски паметник и т.н. никой не говори за тях, никой не иска да ги маха. грозната грамада камъни е съвсем друго нещо. тя няма място в България.

537

някой

преди 13 години

До: СлучаенА кой впрочем според теб е абдикирал от България?

536

Случаен

преди 13 години

Започва се. МОЛ нарочно го написах с главни букви, ама кой да разбере.

535

Случаен

преди 13 години

Първо се информирай кой изнесе всичко от България при абдикацията си. Що не вземете наистина малко да почетете, после да спорите и насаждате омраза. Точно такива като вас, които само рушите насаждате омразата. Турците виновни, *** виновни, руснаците виновни. Че сте необразовани, тесногръди и злобни сте си виновни само вие и никой друг.

534

Анонимен

преди 13 години

Пич ти си като Гоце, пишеш, пишеш, пушилка се вдига, но нищо не казваш.От съветското посолство на буква ли ви плащат или на постинг?