1375

Анонимен

преди 13 години

... сами си признават, че нито един руски войник не е загинал, докато са ни "освобождавали".Това не е паметник на мъртвите, даже не е паметник на руския войн ... това е монумент на съветската армия - не съвкупност от хора, а политически инструмент.Нямам нищо против там да има паметник на войниците, руски, български, всякакви, загинали за наше добро, жертвали тяхното настояще заради нашето бъдеще.

1374

Анонимен

преди 13 години

Най-накрая прочетох едно умно мнение! Не закачайте мъртвите! За тях или само хубаво, или нищо! Това не е само поверие! Хората които са убити по нашите земи са вярвали в бъдещето! Не хулете тяхното верую, времената и нравите непрекъснато се менят!

1373

Анонимен

преди 13 години

до 1609Значи да продължаваме да си преглъщаме и да продаваме достойнството си, защото имало икономическа полза ...Ти бтлгарин ли си въобще?

1372

Анонимен

преди 13 години

до 1609Били ми казал, каква точно стока продаваш в Русия? Някакви проценти и статистики? Това, че купуваме от руснаците, не значи, че им продаваме ... ако и да искаме.

1371

Анонимен

преди 13 години

Тъпата ми глава осъзнава, че необятния руски пазар никога не е бил отворен за некачествената ни стока. И че Путин въобще не се вълнува от какви фетиши стърчат насред столицата ни, и никаква икономическа полза не зависи от този паметник. Намери някого друг да плашиш с Матушка Русс.Ако руснаците могат да ни загробят с доживотни договори за газ и аец, въобще няма да им пука за тоя камънак в парка.Те поне знаят какво са направили с собствените си герои от войната след края и.

1370

шопа

преди 13 години

Мене ако питате,тоа паметник требе да се тури на местото на *** у Сиршник.Те там му е местото!Гоце има да си го глееееееда,...па и да прпикава около него!Па и цело село мое му помага.

1369

Анонимен

преди 13 години

Много добре го осъзнаваме, но ти осъзнай с тъпата си глава, че ако съборим паметника може да загубим икономическата полза от Русия! Матушка Русс е необятен пазар за нашата некачествена стока, която никой няма да купи в ЕС. В Русия имя газ и петрол, оръжие по-модерно от това на САЩ, по-дисциплинирана армия. Не подценявайте Русия! Тя е сама срещу целия свят, но никой не смее да я нападне!

1368

Анонимен

преди 13 години

Обичта и братсвото между народите е мит, винаги е ставало дума за империалистически интереси.Не ни трябват нито съветски, нито американски паметници, имаме НАШИ жертви дали живота си за НАШИ каузи.Искаме паметници на собствената си история!

1367

Анонимен

преди 13 години

Другари, осъзнайте се. Паметникът не е на руската армия, която ни е "освобождавала" от турците, а на Съветската, която е дошла за да не ни хрумне да заявим собственото си мнение след войната.А и от турско хубаво са ни освободили, но добре че са били другите Европейски държави, то след "освобождаването" сме станали отделна страна. Който иска, нека прочете какво са правили същите тези освободители 3-4 години преди това в Литва и Полша. Да пита някой поляк дали би кръстил някой булевард на Гурко.

1366

Анонимен

преди 13 години

В грешка си. Не съм русофоб, а съветофоб. Руски паметник, докторския паметник, Цар освободител и много други не ми пречат, обаче този комунистически фалос насред софия ми пречи.Въобще не смятам, че това ми е наследство, по-скоро *** оставен от наематели, които даже не съм искал.

1365

я

преди 13 години

време е някоий да почисти след *** стига сме им гледали фетишите

1364

чапай петков

преди 13 години

давайте да правим коментарите 2000 и да си лягаме

1363

Панайот Волов

преди 13 години

Много страни си пазят доста голяма част от комунистическото наследство и дори развиват туризъм от това. Ние обаче се връщаме някой друг век назад и започваме да се делим отново на русофили и русофоби.

1362

Анонимен

преди 13 години

Какво ще спечелите като го бутнете не ми е ясно. Освен някой да ви е платил.

1361

за 1598

преди 13 години

Те, ***, Господ не ще да ги чуе и се молят на различен бог.........онази мумия на червения площад

1360

Анонимен

преди 13 години

а от толкова воюване имал ли е време да си свари самогон или е карал на български одеколон откраднат от някоя богата градска госпожа?

1359

Анонимен

преди 13 години

Въпрос: Коя е държавата на Балканите с най-голям търговски стокообмен с Русия, нееднократно прокламирана като нов стратегически партньор, приятел, братска прегръдка и целувка?Отговор: Турция.Русия и Турция заедно работят за отдалечаването на България от ЕС. Нито Русия нито Турция са желани или ще бъдат приети в Европа. България е не само руския, но и турския троянски кон в ЕС. Турски фирми строят българските магистрали, а Русия строи газопроводи и АЕЦ. Големи обекти, излаз на европейския пазар

1358

Анонимен

преди 13 години

Това с проклятието Цеца *** ли ти го каза? А я кажи какво е проклятието за взривяване на църкви (с хора в тях), разрушаване на манастири, арестуване на хора, които искат да влязат в църква на Великден? Или това не важи?

1357

Щатен калъф 1 брой

преди 13 години

Паметника не ни е виновен. Виновни са онез които го построиха...........там е ключа от палатката, господа офицери, дами и вся ........

1356

странно

преди 13 години

по соц време са строени голяма част от сградите в София, АЕЦ-а, магистралата.. айде и тях да бутнем? и изобщо защо трябва да се дават пари за бутане на нещо, когато държавата е пред фалит? дайте ги тия пари за пътища болници училища..