70

pero

преди 13 години

a zenite na kuvertite v restorantite ne sa li desetorni v sin siti butilka uiski e 400 leva za tiah niamali proverka ili za tova nese govori a vhoda e 50 leva

69

Ани

преди 13 години

Да започнат от ментаците на гарата. Централна гара - Надежда 4 - 10 лева. Няма да казвам името на фирмата, но това си е чист рекет. Грешката е моя, че не си поръчвам такси по телефона, че поне да го отнесе диспечерката или шефа на фирмата при подобен, кифладжийски номер. Трябваше да хвърля 5 кинта и да я напсувам въпросната "шофьорка". Обаче като слязох от таксито я проклех да и скъсат шортите от актове!

68

Анонимен

преди 13 години

кога даначните ще тръгнат срещу заложните къщи .

67

Валя

преди 13 години

До 49:То не може всеки да е адвокат, стоматолог и т.н.За всяка професия си има желаещи и можещи. На теб, адвокате (или какъвто си....), ти сам ли си боядиса стената, сложи паркета или пък си издои сам кравата за млякото? За това страната ни е на такова ниво - щото всеки е магистър на нещо от някой новооткрит университет и иска начална заплата от поне 1000 лева, за да стои на бюро и да реди пасианси.

66

CA

преди 13 години

Кво ме топли мене,че щели да ги глобят цялата работа значи е ДАЙ и държавата да съберат пари на гърба на измамените клиенти, а копърките да се озлобят още по вече и да почнат да избиват глобите пак от клиентите. Глоба + отнемане на лиценза за такси. Ако продължи да кара без лиценз - конфискация на таксиметроивия автомобил.

65

Анонимен

преди 13 години

никога, приятелю, данъчните няма да тръгнат срещу Jetcredit - поинтересувай се кой стои зад въпросната фирма и ще разбереш

64

Анонимен

преди 13 години

DNES.BG хайде сега направете статията практична и кажете - как точно да сигнализираме на ДАИ. Телефон примерно, който ще работи??

63

Анонимен

преди 13 години

ДАИ тръгва на лов,но да не е само за таксиджии и тн. , но да се заложат само на едно възлово кръстовище, и мосю Дянков , ще си преизпълни бюджета, не му трябват съкращения в всякакви свери на щата, лекари , болници, на общини, театри ,и др.

62

2222

преди 13 години

Е тях никой не може да ги пипне, могат да си ни слагат лихвите и на 200%, и да ни третират като престъпници с наглите си напомняния.

61

попето

преди 13 години

А кога даначните ще тръгнат срещу jetcredit ...за 100% лихви който ни взимат ....

60

Анонимен

преди 13 години

много малки глоби....

59

галактика

преди 13 години

Ако системата позволява, никакви проверки няма да помогнат

58

Анонимен

преди 13 години

ДА ОТИДАТ НА АВТОГАРА "ОВЧА КУПЕЛ"

57

не вярвам в PR !!!!

преди 13 години

Ама вие сериозно ли мислите,че някой ДАЙаджия ще си остави рахатлъка и семейството в Новогодишната нощ и ще тръгне да гони таксиджии?...Простете, ама е наивно... Но по-лошо е,че мислят нас за наивници,че ще повярваме на този PR... Айде стига,че ставате смешни, господа от ИААА...

56

На дедо дедовия

преди 13 години

Повечето фирми возят коректно но копърките са за растрел. Аз и двама колеги бяхме в София командировка, взехме такси от автогарата. Таксито на пръв поглед беше редовно и с тарифа 0,45 лв. Да обаче когато пристигнахме бакшиша каза, че му дължим 75 лв. за няма и 10 км. Даже ни заплаши, че ако не си платим ще извика по радиото колегите си. Аз го бих с антената на радиото а другите му подариха сума ти ритници. Не е истина колко бой отнесе ***, ако не беше *** сигурно щеше ***. Найс, а?

55

Анонимен

преди 13 години

до 47;51 :Защото са ***.

54

МОРСКИ

преди 13 години

В Холандия таксиметров водач- с панталон, риза и вратовръзка , колата идеално чиста. В България нашия с джапанки, къси *** ,а някои голи до кръста и хавлия на врата, а за бараките да не говорим!!!

53

Куку-Руку

преди 13 години

Все пак можехте да оставите някакъв телефон за сигнализиране и т.н.? Къде да подам сигнал? И дали в новогодишната нощ ще има кой да го приеме?

52

do 51

преди 13 години

ще ти кажа защо:Никакви герберски хакери няма, ами потдружниците на Бойко са много ... наистина са много, народа си обича Бойко и се надява на него.. това е, колкото и да не се харесва на червените и на дпс.

51

Анонимен

преди 13 години

и на мен ми е интерсно, но мисля че тук се е настанил някакъв недоеволюирал гербер хакер и се прави на интересен