155

Цар Симо Ментов

преди 13 години

Някой да е чувал дали Цецо Гестапуто няма да ходи и той ? Дано се не връщат

154

@

преди 13 години

до 182Е това е!Да си жив и здрав, че ни светна!

153

Балканджи Йово

преди 13 години

Гледам новини.Гляма простотия тресе журналята!Недопустимо е президент на една от най-силните държави по света на бъде назоваван на малко име!!!!!!

152

до177Кавал

преди 13 години

Пич Боко паж , шут или мъжка секретарка се явява на Херман ван Ромпой ? Тоя никой не съм чул да го споменава след като англ . депутат го навря в кучешки дирник .Сигурен съм че нашенците ще папкат хванали паржолата за кокала . Навремето Желю си изпи водата с лимонен сок в Париж на една среща а трябваше да си топи пръстите внего след като бе хапнал риба с ръце *** не виждал човека . Дано Бъфи не згафи здраво защото си спомням и други гафове с Желев дето женаму му прелива шампанското да не отиде жян

151

ГЕРБОКОМУНЯГИ

преди 13 години

ПФУ НА ЖАЛКИЯ ХИТРЕЙ И КРАДЕЦ БОЙКО.

150

Анонимен

преди 13 години

Истината е че поканата на Дилма Русеф бе до Георги Първанов. Но ДС-синчето Никито Младенов, ибрикчийчето *** я скри за да се хареса на новия си господар - Мутрето от Банкя

149

Joro

преди 13 години

Воя на червените рубладжии е музика за ушите ми ! Я си гледайте в паничката и вижте, че бсп едва ще влезне в парламента ако има нови избори. Борисов го оставете не сте на неговото ниво.

148

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

# 154Писмото на Ромпой е още един звучен шамар по агент Гоце и показва, че Западът е запазена марка за Премиера, а изтокът остава за президентчето...

147

Щирлиц

преди 13 години

Бъфи да вземе да я прасне таз габровска комунистка той има опит колко време си лягаше с комунистическо дете ако че е клиощаво . Дилма е нещо средно межу Цветелина Бориславова и Искра Фидосова демек нормална добре сложена габровка . Дано усети овреме интелектът на Бъфи пожарната че да не го показва на всичките да се излага от какъва страна е избягал татко и .

146

Анонимен

преди 13 години

Преди това бих искал да видя сметките на Гоце. Гоце /тогава шефче на БСП/ и БСП са конкретно обвинени и доказано виновни за афера за милиони барели петрол - 'Петрол срещу храни'. Доказано не от друг, а от комисия към ООН. Залагам тъщата, че Гоце е милиардер в лева! :))

145

?

преди 13 години

Тук не става въпрос за Бойко!Става въпрос за една безобидна новина, че бълг.министър-предс. е представител на ЕС при встъпването в длъжност на бразилския Президент!И изборът е паднал точно на бълг. мин.-пр. най-вероятно защото Дилма е от български произход! Не става дума за вътрешното положение в Бг.Ако в сайта се напише, че навън е -8градуса сигурно пак ще има злоба!Виц:"*** прави тухли от кал и псува - Маама му това кал ли е?При Тошо ква кал имаше..!?!"Дано ме разбереш!

144

до 173

преди 13 години

безобиден,ама е трупал по 170 милиона на годинавиж му банковите сметки,един от най-богатите българи

143

до 160

преди 13 години

ами Садам Хюсеин и той беше американсуи челяк но и на него най накрая му дръпнаха въженцето

142

Нане Шопски

преди 13 години

Бъфи се изявява като секретарка на оня *** дето го направиха на дармадан в европарламента . Ако може някой да каже ако го гледа посещението дали наща делегация няма да се облекат в женски дрехи . Бъфи сигурно ще предложи на Дилма да се надцаква на търг да направи най-новият и най-големият квартал фавела (бедняшки квартал) България . Вече имаме алтернатива може и да ни се размине новото т.робство да имаме бразилско .Я Бъфи там да си остане и да се не връщат сите

141

Анонимен

преди 13 години

Оооо там пише за други политици. ББ тогава е бай *** - нищо и никаква длъжност, която на *** народен език се нарича :'бушон'. ББ тогава беше интересен екземпляр, който докарва още малко популярност на НДСВ. Почти безобиден, с други думи :))

140

paxaH

преди 13 години

Ей още един лъжец, къде във ъикилийкс пише че Борисов е част от организираната престъпност? Това сега ли си го съчини? Защо Борисов беше при шефа на ЦРУ и ФБР? Защо идват хора от интерпол да го хвалят? Много лъжци се насабрахте тук бе, червена *** !

139

до 160

преди 13 години

забрави да напишеш че е против приватизацията .

138

до 163

преди 13 години

виж доклада на Джеймс Пардю за 2005 година,в която ББ е шеф на МВРвесели неща пишеи не съм бил хигиенист,работих като инженер по климатична техника,ремонтирах климатици

137

Анонимен

преди 13 години

назначена е по времето на Станишев, но като редови служител на ДФ-Земеделие. А простата тиква я направи шеф на въпросния фонд. Само защото е дъщеря на началника му от Пожарната. Подлизурко.

136

Анонимен

преди 13 години

Или заработваш нова инжекция срещу трипер или гледаш архар. Ако не е едно от двете, най вероятно си на аперитивка в Кремъл.