12

milen

преди 13 години

i taka leka poleka shte stanem stranata v koiato vseki vtori e policai,a vseki parvi murgavelqk,4estito...apropo koi oba4e shev raboti,okade she idvat parite za prehranata im,ni.

11

небългарин

преди 13 години

Колт, България не е бяла държава, защото българите не са бели хора. Българите са *** по душа и това най-ясно се вижда когато отидат в Белите държави и почнат да се държат точно като *** - вечните социално слаби, които биха излъгали, че детето им е незаконно за да вземат някоя друга пара. После се чудят защо никой не ги иска.

10

мечтател

преди 13 години

като добавим и измислената общинска "Егида", бая стават!Това значи, че трябва да изчезнат кражбите от домовете ни, автомобилните кражби? да няма грабежи и нападения над хора, да се прочисти градския транспорт от джебчийките....... ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕХ, МЕЧТИ!

9

KALT

преди 13 години

Ами какво очакваш? Дядо коледа и снежанка? Може би с шоколадов заек? Да ти направят снимка за коледен календар?

8

Анонимен

преди 13 години

софиянец - милиционер - софиянец - милиционер

7

НАДЗОР

преди 13 години

надявам се че няма да им раздават стоп-палки, нали? Щото вчера на един катаджия и колегата му на кръстовището на НДК не спряха да си удрят задните части в кучешкия студ дебнейки да взематг некой и друг лев - снимах ги на видео на джи ес ема.

6

гражданина

преди 13 години

Още полицаи от типа "кибици" по улиците. А престъпният "бизнес" си върти далаверите.

5

Българин

преди 13 години

Просто поредните туфлеци и ***, които ще се правят на ударени, когато *** вършат безобразия пред очите им. Защо са ни нови хрантутници, вземащи заплати за да си барат мъдурите, да висят по заведенията, да къртят по патрулките и да чоплят семки по пейките?

4

Азъ

преди 13 години

КОШМАР!!!Пак лапачи на пари и протривачи на *** ще издържаме с няколко хилки на месец на калпак!

3

Случаен

преди 13 години

Чакайте малко. ЕГИДА не беше ли точно общинска полиция? Още една структура натъпкана с нищоправещи ще хрантутим? Ужас.

2

Анонимен

преди 13 години

Размножават? Едва ли за общинската полиция ще назначат нови кадри. Най-вероятно ще вземат хората от мвр.

1

Колт

преди 13 години

Ай стига бе! Милиционерска държава! На тия им говорят да намалят милиционерите наполовина щото са три пъти повече от белите държави, а те ги размножават! Няма пари за чистене на улиците, но за милиционери има! Кво после и кънки ще им купят, а за пролетта и есента джетове, че да джиткат по околовръстното.