202

дуче Михо

преди 13 години

Първанов може да стане премиер единствено на свинете в кочините на родното си село Сирищник !

201

!

преди 13 години

200, значи ни трябват политици на максимум 40 години. Това ще е успешният рестарт.

200

Анонимен

преди 13 години

Твоя роднина "чужденец" кенефите ли чисти там??? :)

199

европеец

преди 13 години

Първанов премиер през 2012-та?? Хмм.....това хвърля нова светлина върху мрачните предсказания на календара на маите. Интересно, че повечето хора си мислеха за чисто природни катаклизми.

198

Анонимен

преди 13 години

Браво Борисов тиси истински политик и държавник затова пиштът от БСП Да незабравиш и Гоце

197

Smueh smueh smueh

преди 13 години

От какво се страхува бодигарда на Живков ? atraahuva se ot tova 4e penisualnata mu gordost ste lysne i ste se okaje ce za pojarnikar ne go e bivalo. Tikva i Marku4-tova sa dve protivore4ivi nesta.Kratuna i crvce-tova ima Rztrivastiat usetata na ramenta i v kelotite si.smueh smueh smueh, na Boko mu e kys pistoko, ha ha ha - zatova sa se gyzili gerberasite, sho mu mala kanelkata,

196

Първанов каза..

преди 13 години

Преди няколко месеца Първанов каза, че за да се знае кой-кой е, трябва да се отворят икономическите досиета на забогателите по време на прехода.Не мисля, че той ще го направи излизайки от президентството. Той ще стори това едва когато стане премиер през 2012 г. Едва тогава ще се разбере за кого сме гласували през годините. И дали изобщо е имало нужда да се напъваме по форумите. Тогава ще четем за извращенията, които мутрите от СИК и ВИС са извършвали в началото на 90-те.

195

за тиквите гербaри:

преди 13 години

Тиквата и мутрите му от ГЕРБ си вкарват перфектен автогол тъй като 80 % и от НС имат досие в ДС което всъщност си е напълно нормално. Тиквата просто не осъзнава че за да си имал работа по онова време, е трябвало да подпишеш със съответната служба за сигурност (както e и във всички останали държави).Боко просто се дразни че не са го приели в ДС на времето а си е останал просто бодигард-пожарникар. Първанката и съдът отново се cпукат от смях, a Боко си върви към последният си мандат.

194

Анонимен

преди 13 години

Вече не ми трябват досиета - всички политици над 40 години са поразени от заразата на пост-соц-а. Докато такива болни хора определят съдбините на България ние ще обедняваме и оредяваме.

193

Василев

преди 13 години

Пак повтарям на заблудените червени овчици!!!До 6 месеца трябва да излезнат досиетата на кредитните милионери и ще видите за какво става въпрос!!!На ваш гръб направиха състояние тези бивши агенти на ДС!!!Що сте такива циментени глави!!!

192

Правилно!

преди 13 години

Правилно! Всички от т.н. "герб" и "а,така" трябва да бъдат стерилизирани!

191

Анонимен

преди 13 години

лустрациякастрациякремацияанихилация

190

NY

преди 13 години

Някои от изброените отдавна са си в България, след като мандатите са им истекли напълно естествено. Никога ли не си проверявате информацията?

189

мълчаливи оплаквания

преди 13 години

Както винаги, пожарникарят лъже! Че вече имало реакции от няколко европейски страни заради дипломатите! Няма такива реакции, нито един европейски *** не се интересува от България. Знам го от роднина, чужденец, който работи в централата на ЕС в Брюксел! Пожарникарят, както всяка друга мутра, иска и на тези места да насади свои мутри. Любопитен съм, ако Президента изиска от пожарникаря списъка на тези "оплаквания", как пожарникарят отново ще извърти нещата! Сигурно ще измисли, че оплакванията са били мълчаливи!

188

Анонимен

преди 13 години

АБВ и Гоце казват че е много хубаво да имаме дипломати доносници и че навсякъде е така.

187

Едно по едно

преди 13 години

Сега да изгоним и руските шпиони, както иска ЕС и шенгена ни е в кърпа вързан.........

186

за 188

преди 13 години

Супер. Сигурно имаш и ленти с разговорите........сега разбирам защо всички викат -*** американци, а те си записвали агентите в тетрадка :))

185

Анонимен

преди 13 години

Боко Инглиша посещаваше посолството на САЩ за да си вземе картoните с английските уроци докато Цеко-мутрата му пазeшe кръвните пари в Сибанк!

184

Василев

преди 13 години

Лустрация и след това кастрация!!!

183

Анонимен

преди 13 години

то на Яне всичко му е празно