241

PERNIK

преди 13 години

Аз коментиран излъгани от търговци хора ,а не криминални престъпници.Остава всеки човек който не е платил на Монополистите Търговци да го отвеждат от дома му с белезници в затвора.Приятел,не ни вкарвай в Средновековието.

240

Анонимен

преди 13 години

А самите тях кой ще ги осъди. Сега имаше коледно предложение от МТЕЛ за 5 лв. да включиш 5 прятела + 1 личен номер, но никой не обявява, че след три месеца за личния номер трябва да доплащаш. Просто са мошеници.

239

Тропчо

преди 13 години

БЪРКАШ като си мислиш, че не трябва да подписваш нищо, дори поднесено ти от униформени! Те обикновено носят призовка от съда и като не я подпишеш няма да знаеш съдържанието й, което те ЗАСЯГА ЛИЧНО! Следва: или делото се гледа в твое отсъствие, каквото си заявил, отказвайки да получиш призовка и книжа, свързани с него, или съдът разпорежда да бъдеш доведен принудително-тогава същите униформени ще ти поставят белезници като на бандит и пред очите на всички близки, познати и съседи ще те ЗАВЕДАТ!!

238

БАУ

преди 13 години

Ще бъдат осъдени само българите, на които има какво да им се вземе. Властващите *** няма да платят и лев, защото НЯМАТ официални приходи от трудова дейност. Ето още един оксиморон: работещ ***. Е, има и изключения, които са в рамките на допустимата статистическа грешка и могат да се пренебрегнат.Да го духат тъпите българи!

237

PERNIK

преди 13 години

За да сте защитени от робовладелците ,обърнете се към адвокат,не подписвайте нищо дори пред вратата ви да дойдат униформени.Вече в БЪЛГАРИЯ има спечелено дело срещу Монополистите.Търсете в интернет казуса. Спечеленото дело е срещу Пернишката Топлофикация.

236

галактика

преди 13 години

Не мога повече така , признавам си - всяка нощ мърсувам с кучетата пред блока ;(

235

Анонимен

преди 13 години

Никой не ви е набутал договори в ръцете това че сте ги сключили от немърливост и неинформираност си е ваш проблем. Трябва да има балъци за да могат тарикатите да богатеят!

234

МУЦАНОВ

преди 13 години

На всички ще ви взема паричките ХахахаххаХАхахАхахаахАХ > : - (|)

233

потребител

преди 13 години

Че са скъпи разговорите и другите услуги на мобилните оператори в България - да, скъпи са! Обаче чета масово за надписани сметки... само аз ли като абонат на 2 оператора ( на мтел поне от 8 год. ) до сега не съм видял нещо нередно в сметката? Според мен няма причина да правят такива глупости операторите - те си печелят достатъчно от високите цени ;)

232

галактика

преди 13 години

до 247 - ПЕРНИК - От Топлофикация вече вървят по домовете на длъжниците - какво ще ги посъветвате / най-вече тези, дето не ползват, пък им начисляват/ ---- Не знам какви разговори се водят, само разбрах *новината* от хора

231

Жожоба

преди 13 години

Всички сте маскари !

230

m-lift

преди 13 години

ФИРМАТА КОЯТО ЩЕ СЪДИ ВАРНЕНЦИ БИЛА НА ... КОЙ МИСЛИТЕ - НЕСМЕНЯЕМИЯТ ДО НЕОТДАВНА МУЦАНОВ!

229

PERNIK

преди 13 години

В България единствения Модел на Робство от Русия и САЩ е приет като ФИРМЕН модел в следните фирми - Мобилни Оператори,Електро ,Отоплителни,Водоснабдителни Доставчици.Но ние от Перник ще разбием МОНОПОЛА,не сме крепостни селяни или роби.НЕ ПОДПИСВАИТЕ ДОГОВОРИ ЗА ДОСТАВКА , А ЗА УСЛУГА.

228

Dukoff

преди 13 години

И имате наглостта и да съдите ли бе, мизерници?!?!?! Първо много добре се вижте какви услуги предоставяте и тогава съдете хората!

227

Retro

преди 13 години

Преди имах два номера и исках да закрия единия... не можете да си представите каква епична борба беше. Няколко пъти ходих да се разправям в техните центрове, а персоналът ми пробутваше някакви номера, на които да се обаждам, и да чакам по 5-10 минути, слушайки музичка, някой да вдигне от другата страна. Накрая направих бесен скандал и се приключи. Няма отърване от тая смрад. Героят на историята е М-тел.

226

Varg

преди 13 години

слава на мобилните оператори-пладнешки обирджий.

225

шефче

преди 13 години

На мен баща ми продаде дълговете и ся ще ми земе джипче за нова година , а за вас съд ;)

224

genadi

преди 13 години

Браво! Трябва да си много горд, че не си си платил сметките!***!

223

съвет

преди 13 години

е те са ме търсили, но не е имало дело, а давностния срок отдавна е изтекъл, дори четох че давностния срок за някой неща е три години

222

ddt

преди 13 години

Sled 5 godini i ipotechen kredit ne mogat da ti tursiat brat , kamo li sled 9 :)))