10

ЗънЗън

преди 13 години

Време беше - дано да стане по-бързо. Поправете ме ако греша, но предложението в ЕС за това беше от България!

9

2121

преди 13 години

HTC ЗАВИНАГИ !!!

8

сметки

преди 13 години

ами не е съвсем така. 12квадратни сантиметра фотоволтаик трудно ще произведат мощност над 0,15W. Нормално зарядно е близо 5W. Да продължавам ли да смятам колко време ще трябва да заредиш една батерия при пряка слънчева светлина...фотоволтаичните елементи не трябва да се нагряват (както и целия телефон)...не е толкова лесно, слагаш фотоволтаика и си говориш :( иначе след няколко години може би.

7

Смех

преди 13 години

Пич, HTC правят едни от най-добрите телефони, и отделно съвсем не са евтини. А не са посочени най-вероятно защото от повече от година хубавоте им телефони са с микро usb.

6

SILVESTAR

преди 13 години

MADA FAKA

5

Dan

преди 13 години

Аз мисля, че ако се направи мобилен ТЕЛЕФОН със соларна батерия примерно гърба на телефона, без да се утежнява с игри, снимки, МР3-ки, тъч скриййн и т.н. просто телефон само с дисплей и телефонен указател да има ще бъде достатъчно слънцето над Европа да го захранва, а и не мисля ,че ще е кой знае колко скъп дори напротив!

4

Патриот

преди 13 години

Брей някаква практическа полза от *** ес,не мога да поварвам.Оправихте поне зарядните сега се саморазпуснете и цена няма да имате!

3

хахаха

преди 13 години

БРАВО! Евала.Забелязвате ли че ТАЙВАНЦИТЕ от HTC не са в играта. Но по тия ориенталски ширини средно статистическия *** който се лови като будала на чершия стандартизирането не го лови защото е натварил поредния "супер" телефон тайвански ***! но е щаслив защото го е земал на най евтино HTC или Samsung :D :D :DА ОТ БРАТЯТА САМ И СУНГ и клечки за зъби не си купувам :D :D :D

2

LEO

преди 13 години

Добра инициатива... че тези разно-краиници на зарядните ме побъркват. Самсунг са телефоните който имат мнй-много и различни накрайници... даже ако ги направят със соларни капаци и батерий ще е най-добре... през деня се зарежда и всичко е ок...

1

iKoko

преди 13 години

thumbs up !