162

Анонимен

преди 13 години

Хю Хефнър може само да завижда на бройките на нашенеца Митьо Пищова.

161

Бай Колю

преди 13 години

Духа на Коледа? Що за чудо? Или говориш за Духа на Кока-Коледа? Дядо Коледа да не е с дяволит поглед, а ла чичо Никълсън?Приятно ***!Хи!

160

до Жена

преди 13 години

не е вярно,че умният е задължително богат,това просто е смешно да се твърдикакто и обратното - богатият не винаги е умена на жените в България явно им писна да живеят в калта 20 години и затова наблюдаваме това явлениевсяка жена иска да живее по-добре - затова са и масовите бракове с чужденци,бракове с мутри и т.н. На мъжете също им писна и затова всяка година по 200 хил човека емигрират. Всеки иска да живее по-добре и никой не може да им се сърди на хората. Това е положението - еволюция.

159

hjo

преди 13 години

поздравления ! никога не е късно ! мирише на много пари в наследство ,сега остава и да направят бебето...

158

до 157

преди 13 години

Може ли с мене :)))

157

Георги

преди 13 години

Ех защо не ми беше дядо тоя човек..

156

Анонимен

преди 13 години

"Хю Хефнър и годеницата му Кристъл Харис (вдясно) Снимка: Getty Images/Guliver Photos, а дясната му ръка е дълбоко влязла у дупето на жената вляво".

155

от 149

преди 13 години

до 155Не е необходимо да се извиняваш! Предполага се ,че в реалния си живот не си се срещала с действително богати хора, а не замо заможни! Има ги дори в Б-я но рядкост! Пожелавам да го усетиш! Лошото е че в Б-я повечето са кредитни милярдери А/П =<0, т.е кухо богатство ипи показност!

154

Жена

преди 13 години

Милият Бай Колю се изнерви... Тази приказка не я знам, знам другата, за духа на Коледа, така че ти пожелавам светлина и вътрешна хармония, моето момче :)Айде със здраве, че отивам да се доклецам :))))

153

Бай Колю

преди 13 години

Ама мол'ти съ! Как можа да си го помислиш? Нали ставаше въпрос за "разумен избор" (бюджетен,де!) Пък сега за смяна на ролите говорим, за обгрижване, за психология на недоклецаната кифла! Не, моето момиче, въпросът е до лакомия, куртоазия, снобарщина и парвенющина! "Яж пу**о сирене!" - знаеш ли я приказката?

152

галактика

преди 13 години

до 149 - не разбирам ----- Извинете ме, ако по някакъв начин Ви засягам ----- Не твърдя, че мнението ми е правилно , не го изказвам и въз основа на лични впечатления ----- Просто по такъв начин приемам нещата аз - мисля, че е възможен

151

Бай Лази

преди 13 години

до 151Отишъл един много отворен дядо в публичен дом. Влязъл в стаята на избраната жрица, излегнал се на огромното легло и посочил с три пръста към нея, като не спирал да се подхилква лукаво.- Аааааа, дядо, няма да стане на твоята, не може да ме чукаш три пъти, платил си само за един.- Знам, малката, знам ще те чукам само един път, но първо си избери с кой пръст да бъде. Че такава и работата на Хефнър с този блясък в очите.

150

Силвия

преди 13 години

Тоя дърт извратеняк е ясен. Ама тая мома-памперси ако й се сменяват по-добре да роди че й е време но от читав здрав мъж. Тая мумия на лотария да ми се падне ще го пропусна, а съм 20 години по-голяма от това моме.

149

Бай Колю

преди 13 години

Ана Никол Смит не можа да изхарчи много. Ама за ковчег са й стигнали! Хи!

148

Жена до бай Колю

преди 13 години

Не бих казала, че е чисто бюджетен. В природата ви е да ни обгрижвате и когато ролите се сменят се чувствате непълноценни с всички тежки последствия за взаимоотношенията. Тоест, изборът е психологически, а не бюджетно обоснован. А конкретно за Хефнър, бих го харесала дори и да беше бедняк, просто е секси, с този дяволски блясък в очите ала Джак Никълсън.... мммм :)

147

палатка

преди 13 години

Сигурно още му става патката затова ще се жени.

146

неразбирам

преди 13 години

до галактикаЗащо винаги се бърка богатството с щедростта! И защо богатите да нямат сърца? Това общовзето е митология! При богатите в повечето случаи когато става въпрос за пари нещата минават през разума или его, и затова най често са богати!

145

Бай Колю

преди 13 години

"Разумният избор" е малко бюджетен, не мислиш ли? Переспективен мъж? За смърт след 5 години ли говориш? Голяма переспектива, няма що... Ама Му се радвате, нали??? "Хубаво, че е дълъг, ама ако можеше и да е дебел..."Хи!

144

млад и красив

преди 13 години

Човек докато е жив му се иска да е вечно млад,красив,умен,дори да живее 800 години пак ще иска същото,но времето е неумолимо за сега.Все пак е похвално,че има младо сърце,което не се подчинява на хорските предрасъдаци,а и той си е направил много добре сметката.

143

Жена до 139

преди 13 години

Не знам какво се крие зад определението "кофи", но откакто свят светува хубавите жени са с качествените мъже - умни, прозорливи, амбициозни, културни мъже (богатството е производно на тези качества). Естествено, съвременна България е друга бира - тук изплуваха л...ната и затова сте толкова объркани и обидени, момчета. Но ако имате качества за развитие, пак ще ви оценим... стига истински да ни харесвате, както Хефнър харесва жените. В това е разковничето на sex-appeal-а :)