83

Охранител

преди 13 години

*** голям популист тоз ББ бе! Бай Тошо ряпа да яде...но оня правеше нещо и за народа, пък тоз даже и не живеел с Цветелинка, след като си продаде по-голямата част от дяловата в Си Банкята...и като купи един голям зимен балгарски курорт...*** те нямат нищо общо бе...то на ББ пари от жена не му трябват, щото те са като змийски кости...

82

Охранител

преди 13 години

*** нема да оставим децата без пари за Коледа бе! Нашите деца, на политиците имах предвид! Хахахаха, нали требе да приличам на ментора си...бай Тошо...много съм далече все още от него, но дай боже повече мандати, че да го стигна...!!!! Оня беше велик бе, Коледа по негова време беше наистина Коледа...сега по-голямата част от хората не искат да идва...Коледа, че им разход, който не могат да си позволят...ни подаръци, ни маси като за празник.

81

Охранител До Страндж

преди 13 години

Къде живееш приятелю? Ясно е, че не си в голямото село-София

80

до Странджата

преди 13 години

ей Герберас долу Герб и БСП

79

кандидат

преди 13 години

Има кандидати, бате. Ас се казвам Лайньо Миризливов Хемороидев (нот Хемороидов, а Хемороидев). Готоф съм да поддържам всяка просташка кауза. Дори съм готов да потвърдя, че цвик.цвък. е най-големия разузнавач-гинеколог в сфета. Своевременно съм убеден. че си най-големия пожарникар в света - ай си духнал, ай сите лампи по новогодишните елхи са угаснали. Ай зная и паролата - ***, ***, ама наш!!

78

Анонимен

преди 13 години

един изедник по малко

77

Мен

преди 13 години

Хората търсят спасения в тази немотия.Всичко е струпано в София, работа има а безработицата минимална, как провинциалистите да си изхранват децата?Ама този пън Бойко одра България, за да реже ленти и да копа копки в София.Но ще дойде Видовден!Сега за празниците, той подарява на пенсионерите по парче магистрала с надпис "калпав мат'риял"!Но ще му се връща!

76

ББ

преди 13 години

*** нема да оставим децата без пари за Коледа бе! Нашите деца, на политиците имах предвид! Хахахаха, нали требе да приличам на ментора си...бай Тошо...много съм далече все още от него, но дай боже повече мандати, че да го стигна...!!!! Оня беше велик бе, Коледа по негова време беше наистина Коледа...сега по-голямата част от хората не искат да идва...Коледа, че им разход, който не могат да си позволят...ни подаръци, ни маси като за празник...

75

до Странджата

преди 13 години

от ***/абе мишок ако го няма Бойко няма да се съмне така ли бе е до там ли я докарахе ти знаеш ли колко млади и умни момчета имаме и кадърни с две три вишшета с международни отношения завършили в Англия но никой няма да ги допусне до министерски кресла и това ли незнаеш бе ***

74

о,Боже!

преди 13 години

Созополския *** от ДС бил незаменим! Ами тогава дупе да ни е яко!Верно, ако е така -кофти матриал!То и на царя приказката, че не може да намери пет човека без агентурно в БГ за да ги назначи, и че тука нема никой ще излезе вярна!

73

очко

преди 13 години

Бойко употреби Божидар и го изхвърли. Всички в кабинета са протежета на някоя групировка . Само Божо беше човек на Бойко. ББ не може да пипне никого без съграсието на съответната групировка . А те недолюбват Божо и сега той е аут.Вятър работа е тази с ДС.

72

Анонимен

преди 13 години

Ами ние сме на това положение, защото управляващите са пънове, като този *** на снимката.Кой от тях мисли за българина?Никой!Мислят само за своите банкови сметки и за туй ползват кофи с вазелин.

71

приятел

преди 13 години

Извинявайте,ама сте много прости!Ако бяхте шарани,щяха да ви ловят с бастуни, а не с кукички.Ченгета-неченгета.Кого го боли това?Я си вижте новите данък сгради и такса смет,новите социални осигуровки,новите акцизи и цени на лекарствата.Вижте как и на какво учат децата ви,вижте как ви лекуват,вижте как слухтят,вижте некадърните и лобистки закони които приемат."Икономиката , бе ***!"Ви се джавкате за стари и нови ченгета а на Коледа ще гризете ...бъдника! Браво!!!...Дай Боже да им светне !!

70

Охранител До Страндж

преди 13 години

Странджа, прав си, че със парите на всички българи се правят тези неща за софиянци, но е истина, че не се правят както трябва...строим булевард, пък той се оказва гребен канал...нямам нищо против столицата ни да е столица и да е най-красивия град в България...нормално е, но как не се намери един да ги свърши нещата както трябва?

69

Охранител До Чайника

преди 13 години

Моята кола е с номер СА, защото е лизингова...след два месеца ще е с друг номер...е и какво от това...мисля, че съм един от най-толерантните водачи в движението на София, когато съм там в командировка. Иначе Ви прави чест, това, че и Вие сте много толерантни в движението, не като събратята Ви селяци от провинцията...но на това са Ви научили точно перманентните задръствания...не, че сте по-умни и готини от нас!

68

божидарка

преди 13 години

А това на снимката хитлеристки поздрав ли е? Много прилича.

67

Странджата

преди 13 години

Чайника ами ще идват от цяла България в София ми как няма да идват като ШОПИТЕ ОКРАДАХТЕ ВСИКО ПОВРЕМЕ НА ПРАВАТИЗАЦИЯТА и сега хората няма каде да работят.А сега Бойко с парите на всички българи ви оправя София ,пътища,Метро за милиони,детски градини,модерна спортна зала сега и стадион за милиони а в другите градове средва няма за нищо !

66

Охранител

преди 13 години

Попитайте Божидар Димитров, София ли трябва да е столица на България! Въпроса е риторичен, ако не сте разбрали.

65

Странджата

преди 13 години

до TOSHO MALEROTЕййй ФИРОМОТ ако си нямаш работа оди да си *** м...а.Пък и аз нямам работа мога да дойда я свърша тя работа. Я марш в ицилатора наречен ФИРОМ.ти ще ми говориш за история ? Има прадядо който е убит в Македония през Илинденското въстания пък е бил тракиец от Странджа планина ...изпран мозан неден фиромонски !

64

ZORO ДО СТОЛИЧАНИНА

преди 13 години

КОГАТО СОФИЯ СТАВА СТОЛИЦА Е БИЛА СЕЛО С 2000 ШОПСКИ СЕЛЯНИ.В СЪЩОТО ВРЕМЕ ПЛОВДИВ И РУСЕ СА БИЛИ ЕВРОПЕЙСКИ ГРАДОВЕ С НАСЕЛЕНИЕ 50000.