515

плеимейкър

преди 13 години

най-истински поздравления ПРОФЕСОРЕ! най после се намери човек който по най безапелационен начин да каже на тиквата че неговото правителство не става за нищо!

514

Анонимен

преди 13 години

Браво, много хубаво го е казал човека...

513

Петър

преди 13 години

"Цялата тази история е прекрасен облик на цялата ни държава." - единствено с това съм съгласен. Живеем в държава в която живия е умрял, престъпника е невинен... Ето тези, които сега лаят против Цветанов, че си е свършил работата, правят "експертизите" на родните ни престъпници. Нямаме престъпник без издадена лекарска експертиза, която му позволява да се лекува у дома или в скъпо-платени частни болници. Вместо да потънат в земята от срам, тези нагли лекари нямат спирачки.

512

Анонимен

преди 13 години

Да си лекар -трябва да си касапин,алчен и нагъл. Основни изисквания за да упражняваш професията.

511

Анонимен

преди 13 години

Като се случи на твоето дете, ела пак да се обадиш от кво ти е писнало. ***.

510

Анонимен

преди 13 години

Писна ми за един аборт да говорят вече дни на ред. Толкова млади хора избиха и никой нищо не направи, напротив полицаите пребиваха протестиращите пред парламента. Стига глупости в тази държава!

509

ПЕПИ

преди 13 години

Д-Р МИЛАН МИЛАНОВ Е ТАКОВА ПИЯНДЕ,ЧЕ ТОЧНО ТОЙ ДА НЕ СЕ ИЗКАЗВА!!!!!ЛЕКАРИТЕ СА ТОЛКОВА НАГЛИ И ЗА ТЯХ ПАРИТЕ СА НАД ВСИЧКО ИЗОБЩО НЕ ИМ ВЯРВАМ НА ТЕЗИ УБИЙЦИ В БЕЛИ ПРЕСТИЛКИ!!!!!!

508

Анонимен

преди 13 години

Детето е умряло, щото нее попълнило правилният формуляр!

507

Анонимен

преди 13 години

Аз чух .. за лекарска небрежност, причина за смърт на пациент - 800 лева глоба и 1.5 години забрана за практикуване като лекар. Представяш ли си ? Убиваш човек и те глобяват по малко от една заплат и ти дават 1. години да си починеш от убийства.

506

Анонимен

преди 13 години

Вие Г-н Миланов сте изключително НЕточен човек в преценките си за Цветанов а и изобщо,ЦИПА си отварям за Вас.

505

хаха

преди 13 години

говориш глупости

504

Стефан

преди 13 години

Това е един много добър пример как се е източвала спешната помощ до сега!

503

бък

преди 13 години

Другарю професор,алкохолик ... професорската ви титла да не е получена като на другарката Елена Чаушеско ???

502

ник

преди 13 години

Вие Г-н Миланов сте изключително точен човек в преценките си за Цветанов а и изобщо,шапка Ви свалям.

501

SJ

преди 13 години

За съжаление в момента правим това което винаги сме правили като народ-мразим за да живеем !На всички отрицателни гласове за моя коментар-истината боли !

500

ДО 533

преди 13 години

ОСТАНАХА ТУК ЩОТО СА ТОЛКОВА КАДЪРНИ ...........*** И ПИЯНДЕТАТА

499

Софиянец

преди 13 години

Всички ние , мизерни душевници , трябва да сме благодарни на лекарите , които са останали в България да ни лекуват за без пари ! *** народ сме и такъв ще си останеме ! Кога ли ще разбереме , че да станеш лекар не е като да станеш чиновник в пътната агенция ?! Трябва умствен капацитет !

498

hamurapi

преди 13 години

Da be, utre ste podade ostavka... Kogato edin chovek go e strah, toi e reshen da otide i v ada!!! Da ne i mislite che Ceco *** ste prochete tezi slovoizliyania? Ne, zstoto znae koi e... Toi e Ceco *** ot MVR! Bivsh kadrovik, koito spomogna da se razrushi nesto, koeto nito e kopal, nito e poil!!! I ako iskate da izrazite mnenie, ne pishete prostotii, molya... Zastoto policaite ni hich ne sa za zavijdane... Danodame razberete pravilno. Hubabi praznici!!!

497

Анонимен

преди 13 години

Още не съм чул в тази държава за осъден лекар и за забрана да практикува като такъв.Постоянно викат на запад ще ходим, да ама там ако направиш грешка ставаш само за метач по улиците.

496

помияр

преди 13 години

Етичната комисия на БЛС ще направи собствено разследване, но "чисто медицинско и неофициално" за смъртта на 2-годишния Данаил Донев във Варна. Детето почина на 22 април в УМБАЛ "Света Марина" във Варна, след като бе прехвърляно между няколко болници, а родителите обвиниха лекарите за смъртта му. Председателят на Етичната лекарска комисия проф. Милан Миланов съобщи по телевизия PRO.bg, че комисията се е самосезирала по случая, защото случаят бил с голямо обществено значение. По думите му сведенията около нещастния инцидент са оскъдни, но комисията ще направи всичко възможно да се разбере какво точно се е случило. Според Миланов в случая 85% от нарушенията са административни.