22

Въпрос

преди 13 години

Наистина аз не знам защо толкова натискаме за Шенген? Какво повече получаваме от това, което имаме като граждани на ЕС? Пак можем да пътуваме свободно в Европа, само дето се показва паспорта. Има ли и още нещо?

21

Доктор

преди 13 години

Гн Атила,защо си избягал пак от болницата?!Я ела тук да те повозим на камиончето-бръм,бръм,бръм............Ха-ха-ха колко луди имало в България!

20

иванчо

преди 13 години

Бе те хората искат да излизат от ЕС, ние се натискаме да влизаме. Каква полза от Шенген. Каквато и от ЕС. Аз единствената полза от ЕС виждам е, че мога да пътувам свободно. Всичко останало са политически игри, корупция и подчиняване и разпродаване на България. Ама тя пък от своя страна май е по- добре да е подчинена на дебелите *** в Европа, отколкото на селски тарикати от Балканите.

19

АТИЛА

преди 13 години

Мълчи *** Бъсеску Мангасарка мръснаЗаради вас румънските *** *** на Арабския халифант на емира Саркози сме на това дередже.България трябва да се дистанцира от Мамалигарите и да въведе визи за Френските арабски маймуни и Немските ДегенератиЦялата земя от Москва до Казахстан,от Киев до Атина и от Солун до Будапеща е Българска.Ние Наследниците на Императорския род ДУЛО ще Ликвидираме този 132 годишен Руско-Турски *** и Възстановим Българската държаваКАЗАХ !!!bulgarya.tk

18

Анонимен

преди 13 години

Наште герберасти си МъЛЧАТ.Показаха им среден и те се *** от страх... Но сега Тиквата довел Ливан инвестира у нас! ЛИВАН!

17

Гацо от Годечко

преди 13 години

Басеско виж комшията си Бъфи какви ги вършат с вицето му където и да ги барнеш все издишат . България вече вече прилича на ЛУННО БОНИЩЕ каза го гръцкия премиер . Имаме си външен министър дето получава заплата от мусат и фондация отворено общество и още къде лине . На него му е последна грижа работата като министър . Вътрешния пък е по-корумпиран от който и да било друг за 6 г във власта 6 апартаменчета има . МАИТАП

16

Мунчо

преди 13 години

А Цецо,ква стана тя бе?!То не бяха операции,не беше дуене,че ви вярвали и конкретно на теб и смешният Бойко?!Бах маа'му пак бугарска работа!Хи-хи,че и експертизата те опроверга?!Ха-ха,Цецо, Цецо Европа не се хваща на вашите елементарни полицейско физкултурнически номерца?!Хайде,поеми отговорност?!Само до преди 2 месеца ти уверено твърдеше,че сме вътре?!Консултанте,това е шамар лично за тебе-разбираш ли?!!Германия и Франция ясно дават знак на теб и Бойко ама вие сте балкански гьон сурати!:)))

15

UMNIK

преди 13 години

ИМА ЛОГИКА В РАЗСЪЖДЕНИЯТА ТИ,НО САМО ДО ТАМ,ЗАПАДНА ЕВРОПА Е В ПЪТИ ПО ПЪЛНА С *** С *** И ФЕРЕДЖЕТА,МАРОКАНЦИ,АРАБИ,ТУРЦИ,АФРИКАНЦИ,ПАКИСТАНЦИ,ИНДИЙЦИ. ПРОБЛЕМЪТ Е ДРУГ И ИСТИНАТА Е ДРУГА,ЧЕ ТАМ ОБИЧАТ *** И ЧЕРНИТЕ А ПРАВОСЛАВИЕТО ПРЕЧИ И ТРЯБВА ДА НИ ЗАЛИЧАТ.А *** НЕКА СИ СЛАГАТ БОМБИ НА КРЪСТА И ДА СЕ ВЗРИВЯВАТ ДА СИ ГИ СЪБИРАТ И КОЛЕКЦИОНИРАТ ТАКИВА БЪЛГАРИЯ ВСЕ ОЩЕ Е ЧИСТА ОТ ТАЗИ ПАСМИНА.

14

ариец

преди 13 години

Цялата работа е че Гърция е пълна с нелегални емигранти , които сега за да отидат в западна Европа трябва да се качат на самолет , което е непреодолима преграда. А когато отворят границата с България(през Румъния) няма какво да ги спре. Така косвено гадните гърци пак ни прекараха.

13

електорат

преди 13 години

НАШИТЕ БАЛКАНСКИ НОМЕРА НЕ ВЪРВЯТ В ЕС. ИЛИ ЩЕ ВЛИЗАМЕ В ЧАС СЪС СЪДЕБНАТА СИСТЕМА И КОРУПОЦИЯТА , ИЛИ ЩЕ НИ ИЗРИТАТ КАТО МРЪСНИ ***!!!! ЕВРОПА МРАЗИ БАЙГАНЬОВЩИНАТА!!!

12

Желев

преди 13 години

До 3 - Че кой ги е спрял ?

11

alankulu

преди 13 години

kade vidq 1000 lv zaplata bre da ne jiveesh v druga sofia

10

Салахадин

преди 13 години

Бъсеско личи си че във вашата страна има най много джагали откъдето и да е!!Щом и ти си започнал да говориш с тяхната любима дума "дискриминация".Нищо добро не очаква тази страна!!

9

Анонимен

преди 13 години

румънците са чисти италиански ***,никой няма да ги пусне

8

ЕЕЕЕ

преди 13 години

Е ТОВА Е ИСТИНСКИ ПРЕЗИДЕНТ НЯМА ШИКАЛКАВЕНЕ И БЛЕЕНЕ ДИРЕКТНО КАЗВА ИМА ДОГОВОР В КОЙТО ЯСНО Е ОПИСАНО.А НАШИТЕ *** ПРЕЗИДЕНТ И ПРЕМИЕР САМО МЪНКАНЕ И ПРИКАЗКИ ОТ ПАЗАРА,Я ОСТАВКА И В КАНАЛА ***...МАРШ ...КОЙТО НЕ РАБОТИ НЕ ТРЯБВА ДА ЯДЕ ИЗЧЕЗВАЙТЕ,НА МЕН ЖИВОТА МИ Е ДОСТА КРАТЪК ЗА ДА ВИ ТЪРПЯ 21 ГОДИНИ ЛЪЖИТЕ И КРАЖБИТЕ.И НИСКИТЕ ЗАПЛАТИ.

7

Анонимен

преди 13 години

Аиде на бас, че ББ ще обяви румънците за виновни, за това че нас не ни приемат

6

888

преди 13 години

Еврото в януари ще падне с него u еврозоната и ЕС . По добре за нас ще бъде дори да излезем първи от ЕС

5

Анонимен

преди 13 години

румънците са по-зле от България,каво се напъват да оспорватв Букурещ една заплата е 800 лв,в София са над 1000 лв.

4

БАКО МОРЯКО

преди 13 години

Хитрата лисица, г-н Бъсеску умря!Който следи ситуацията много добре знае,че вие сте първият,който уж рита срещу ръжена и веднага след това сте първият приел унизителната позиция!Не на слугинажа към ЕС,искаме равенство и достойни заплати,да наритаме затлъстелите,бюрократични европейски ***,бащите и майките ни гладуват,а ние слугуваме на западните ***!ДОКОГА!

3

Анонимен

преди 13 години

Ами България и Румъния да вдигнат бариерите за тирове с цигари и дрога и ще видите как бързо ще ни приемат като защитна граница на Шенген.