103

Анонимен

преди 13 години

*** a sapun, ama i toi 6te meri6e.Za tova gazova kamera.

102

ha ha

преди 13 години

единственното нещо за което са полезни и става от *** е ***, нека някой да ме опровергае ако греша.

101

Контра - Атака

преди 13 години

Ето какво ще се случи с нас, ако властниците Борисов, Сидеров и Костов продължат политиката на Станишев, Доган и Кобурга с парите от нашите данъци да развъждат малки *** Ето я страшната съдба на Косовските сърби в снимки :lambo.blog.bg/politika/2010/12/21/kasapite-na-hashish-tachi-sa-vadeli-organi-i-ot-bylgarki.654604

100

Анонимен

преди 13 години

ako ima nesto kato nakazatelni roti srestu ***,az vlizam,ste gi ma4kam s kef tezi virusi na natziite

99

Български гняв

преди 13 години

Може да не повярвате,но докато бяха живи братята Васил и Георги Илиеви,кюстендилските *** имаха някакъв респект от тях,особено от по-големия брат.Сега се разпасаха съвсем.Какво означава това?Означава,че българските мъже лесно могат да сложат тази *** на мястото й.Не могат да го направят само тогава,когато спазват законите.Онези,които вършеха каквото намерят за добре,без много-много да се интересуват от закона,точно те сплашваха ***-престъпници. Нашите законодатели да си направят извод!

98

Български гняв

преди 13 години

Днес някои хора се опитват да съживят земеделието в Шишковци.Крадат ги на поразия!Защо не се разреши взимането на по-крути мерки за защита в такова сложно време като днешното?За да имат стимул работливите.В Шишковци от памтивека имаше две *** къщи,никога не е имало проблеми с тези хора.Работят,почтени са.Идва да краде лумпенизирана паплачНали някои бяха свикнали изкуствено да им поддържат свободни работни места,за да имат осигурена заплата,дори когато само симулираха,че работят.Сега грабят

97

Български гняв

преди 13 години

Цяла България разбра,когато не много отдавна *** си позволиха да откраднат дори и паметника на майстора,който беше в центъра на селото.Едва тогава властите се размърдаха -това бе емблематичен паметник.Откриха го бързо -значи не е толкова трудно!За какво напомня всичко това?Споровете за бълг.герб в парламента след промените.Червените не искаха да има корона.Възмутен депутат каза:"Няма да позволим на червеногъзи маймуни да се катерят по герба!" Кафяви маймуни обаче *** емблематичното село!

96

Ганьо Голия

преди 13 години

"Убили по особенно мъчителен начин" и ще лежат само "първоначално при строг тъмничев затвор". Като гледам горната снимка - предлагам в съдилищата по средата да поставят *** знаме. В *** държава - *** правосъдие !

95

Български гняв

преди 13 години

"Шишманица" беше засадена с ябълкови дървета.Ридът над селото пък беше покрит с лозя и черешови масиви. Сега е пустош. Когато хората си взеха земята обратно, плъпнаха *** команди - за да не си правят труда да се катерят по дърветата, те чупеха клоните на отрупаните с плод овошки, влачеха ги на сянка и там беряха "плячката" седнали. Заплашваха всеки,който им направи забележка.Знаеше се,че селският пазач задължително е с празна пушка - никакъв респект! Така унищожиха овошките. Продължение ...

94

Български гняв

преди 13 години

В представите ми кюстендилското с.Шишковци винаги е било олицетворение на самата България - поне по времето,когато землището му се обработваше и беше цветущо.Също и заради картините на Майстора,които прославиха Шишковци по цял свят.Колко хора днес знаят,че местността "Шишманица",която се намира между това село и съседното(Драговищица) дълго време е била считана за най-голямата овощна градина в Европа.По време на Втората световна война немците направили научно-популярен филм за това.Продължение..

93

dll

преди 13 години

И по 105 години на човек да бъде какво от това ? Ще ги храним с трудаси ли ? Познавам един, който е излежал 8 години в Полша, за обир на банка. Последните 2 от общо 10 в България. Човека казва че там се работи по 8 плътни часана ден. Разходката от 30 мин., когато я има е щастие. Тук казва си починах..."аз съм свикнал вътре, тук има телевизор, не работиш, защо да не си вътре ?" - ме пита...Та се чудя възможно ли е тази *** да работи и в Българските затвори ? - да не тежат на обществото ?

92

и аз съм от същото с

преди 13 години

Селски ,защо изопачаваш истината ?! Оговорката била краденото да се подели на равно с охранителите,но тъй като те поискали по-голяма част,възникнал спор,който прераснал в побой! Щом си от същото село,няма как да не знаеш за случая!

91

tit

преди 13 години

besilo za ***

90

poohy

преди 13 години

Божеее, каква хубава новина! Най-сетне едно от стадата изверги убили не един и двама човека, ще влезе в затвор!!!!! И как хубаво го представят - 85г. на топло, и ти си мислиш колко сурово наказание - но не, не е! Малко е!!! Трябва най- малко по 20-25г. на човек без право на обжалване. Да работят за да си плащат режийните. Има и още хубави предложения в коментарите.

89

Венелин

преди 13 години

Ако Гоце не ги помилва като за последно...

88

Вива Бантустан !

преди 13 години

Браво на съда, след 5 години мършите ще са навън ! Вива Бантустан !

87

sgt.Hale

преди 13 години

Само да не вземат да ги пуснат след обжалването...щото на такова ми мирише...сега ше ревнат НПО тата и ще се намалят присъдите на условни както става в *** ни страна... аз лично съм за линч и изгаряне до пепел за да не се помни името на изверите!!!

86

Контра - Атака

преди 13 години

до 89 Бай Пешо - И трите дядо попе Сладки парички за раждаемост само при следните условия :1) Завършен реално 8-ми клас и навършени поне 16 г. и 9 мес. от родителите2) Парички само до 3-то раждане- преди 1-во раждане не се иска ТОС (Трудово Осигурителен Стаж) от родителите- преди 2-ро раждане поне 2 години общ ТОС- преди 3-то раждане поне 5 години общ ТОС3) Еднакви детски за всички, без подоходен праг в бруто - базови 70 лв.- от раждане до започване на училище - 35 лв.- от 1-ви до 8-ми клас ако учат - 70 лв.- от 9-ти до 12-ти клас ако учат - 105 лв.И всичко ще е О.К.

85

Анонимен

преди 13 години

Осем "човека" са убили по особено жесток и мъчителен начин полски пазач. Как пък поне един от тия *** не разбира, че това което прави е отвратително. Това не са хора, това даже не са и животни, това са изверги!Смърт за тая ***!!!!!!!!!

84

Бай Пешо

преди 13 години

След 8-ми клас е малко. Тогава една 16 годишна ще получава хем детски хем майчински. Или едното или другото. Най-добре е майчински само след навършване на 18 год. а детски само ако посещава редовно училище - последното засега ефективно не се контролира.